Dodaj do ulubionych

Teutonia dugosc siedziska :(

24.08.11, 09:29
ostatnio kupilam teutonie z 2010 roku na pocieszenie za stokke
i dlatego ze nie mam jeszcze tego cholernego siedziska do bugaboo sad
noi wlozylam mala i tam prawie jej glowa wystaje za oparcie!!
jak byla mniejsz to tez mialam mistrala ale ok 2008-2009 roku i nie wystawala wydawalo mi sie ze siedzisko to dlugie jest
i w zwiazku z tym czy starsze teutonei maja dluzsze siedziesko? czy maja takie samo tylko mi sie wydaje? a moze 3880 model (taki mam) jakis lipniejszy?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Teutonia dugosc siedziska :( 24.08.11, 11:10
      W moim cosmo małej głowa nie wystaje, więc zupełnie nie wiem o czym mówisz.
      Liwka ma 18 miesięcy
      • mama1dawidka Sylki 24.08.11, 13:03

moje oparcie ma 42-43 cm zmierz prosze swoje i mi napisz bo moze rzeczywiscie przesadzam
        ale sciagnelam ten tyl zeby mala miala w wozku wygodni i prawie na rowno ma oparcie
        a ona ma dopiero 82 cm
        • sylki Re: Sylki 24.08.11, 13:56
          Zmierzyłam linijką bo gdzieś cm wsadziłam i nie mam bladego pojęcia gdzie uncertain
          tak więc oparcie jest takie samo jak twoje, zrobiłabym foty (obiecałam je Malenstwu) mojej małej w wózku, ale cholera nie mogę od jakiegoś czasu znaleźć kabelka od aparatu do kompa.
          • mama1dawidka Re: Sylki 24.08.11, 14:07
            e to moze mi sie wydaje?
            moze rzeczywiscie przesadzam
            • saras-wati Re: Sylki 24.08.11, 14:24
              wg mnie teutonie mają małe spacerówki...ostatnio wsadziłam młodą(20 miesięcy) i wystawała trochę główkąsad ma 80 cm...dlatego też szybko sprzedawałam swojego funa, bo wiedziałam, że na długo nam nie starczy...pewnie tragedii jeszcze by nie było w tym roku, ale potrzebny był mi powód do zmiany, a pryz tak fajnym wózku musiałam trochę się wysilić, by znaleźć wadysuspicious
              • sylki Re: Sylki 24.08.11, 14:49
                NiE ma się co oszukiwac, to wózek raczej do max 2- 2,5 roku
                • mama1dawidka Re: Sylki 24.08.11, 19:46
                  no wlasnie sad
                  bylam dzisiaj i jej no moze z 2-3 cm brakuja
                  zapewne jest to minus tego wozka oprocz tego jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka