Dodaj do ulubionych

dzisiaj mam Ją już mieć :)

02.09.11, 09:41
i się doczekać nie mogę smile
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 10:03
      rozumiem, rozumiemsmile ja też wyglądam przez okno i czekam na kurierasmile Na co czekasz?
      • lucyna_1980 Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 10:23
        A Ty saras na co czekasz? Mac jednak?
        • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 11:40
          ja na maca...ale questasmile pojeżdżę w okolicy, jak się nie sprawdzi, to zamawiam xt...albo si...albo cosatto...albo nie mam pojęcia, cosad
          • malenstwo2010 Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 11:48
            a więc czekam na Emmę City Cross smile
            • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 11:54
              smile ja już mamsmile daj znać, jak wrażeniabig_grin
              • gaga-sie Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:08
                Wiem,że już miałam questa. Jaki masz kolor? Wczoraj "obwąchiwałam" w sklepie questa kolejny raz. Podoba mi się jego lekkość i wysokość raczek. Zastanawiałam się tylko nad długością oparcia. chociaż jak przyglądam sie wózkom na mieście, z reguły mają krótkie oparciasad W tej chwili nie zamierzam jeszcze kupować takiej parasolki, ale na koniec wózkowania coś przydałoby się jeszcze. Daj znać jak wrażenia. Mnie podoba się ten quest denim, ale obawiałabym się, czy nie będzie brudził ubranek-jak to jeans. Pozdrawiam.
                • gaga-sie Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:09
                  gaga-sie napisała:

> Wiem,że już miałam questa.
                  Miało być-miałaś.
                  • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:18
                    mi właśnie w queście najbardziej podoba się siedzisko, bo jest naprawdę spore - szerokie, oparcie ok, a ten podnóżek(prowadnice czasem chowają się) jakby trochę pogłębia siedzisko(w xt jest inny system, więc albo masz złożony, albo rozłożony, a tu można pośrodku)smile

questa mam pożyczonegosmile)) jest śliczny, bo czarno-zielony w jabłuszkasmile Jak mi się sprawdzi, to właśnie chcę kupić denimabig_grin dlaczego myślisz, że będzie się brudził? maclaren, pomimo wielu wad, akurat tapicerki ma bardzo dobrej jakości, które ciężko się brudzą, a super czyszcząsmile

Do tej pory dla mnie quest miał tylko trzy zalety(mocne, ale tylko 3), zobaczymy, czy młoda dorosła do tego wózkasmile)
                    Zaleta nr 1 - lekkość
                    Zaleta nr 2 - pasek do przenoszenia
                    Zaleta nr 3 - rewelacyjna tapicerka
                    • gaga-sie Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:31
                      Opis ze strony maclaren.pl
                      "Wózek zaprojektowany przez firmę Denim. Wykonany z dżinsowego materiału, z tylną kieszenią, przeszyciami i wstawkami charakterystycznymi dla tej marki. Poszycie siedzenia miękkie, tapicerowane dżinsem. Ma prawo wycierać się i farbować, jak to zwyczajowo bywa z jeansami.
                      Materiał: naturalna bawełna farbowana na kolor indygo."
                      Na allegro są w dobrej cenie-sklep z Wa-wy. Możliwy odbiór osobisty.
                      • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:40
                        no i ja tego nie doczytałamsad dzięki...czyli odpadasad
                        • gaga-sie Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 12:46
                          Zadałam pytanie na tamtym forum, może ktoś go użytkuje.
    • analyss Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 13:50
      ja się już dzisiaj doczekałam smile
      dzięki, Saras smile
      ps. jako podstawowy ja na codzień wolałabym si, a jeżeli jako dodatkowy to xt
      • malenstwo2010 analyss 02.09.11, 14:00
        jakiego wózka się doczekałaś? smile
        ja nadal czekam...
        • justyna2262 Re: analyss 02.09.11, 14:34
          Malenstwo2010, i jaki kolorek w końcu wybrałaś? Zamawiałaś może śpiworek czy okrycie na nóżki?
        • saras-wati Re: analyss 02.09.11, 15:09
          no to supersmile)) a jak wrażenia?
          • malenstwo2010 dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 15:45
            jeszcze nie dojechała sad myślałam że do 15.00 będzie. Do której godziny jeździ kurier?
            Siódemką mają mi ją przywieść.
            • saras-wati Re: dzisiaj mam Ją już mieć :) 02.09.11, 15:50
              Spokojniesmile Myślę, że do 17...
              • malenstwo2010 ale się wkur... 02.09.11, 19:30
                Dostałam nitro city zamiast city crossa sad Sprzedawca się pomylił
                • lucyna_1980 Re: ale się wkur... 02.09.11, 20:45
                  No ale masz okazję zobaczyć jak wyglada nitro city wink
                  • malenstwo2010 Re: ale się wkur... 02.09.11, 20:56
                    no i teraz nie wiem co mam robić!!!
                    Zostawić Nitro czy czekać na kuriera żeby ją zabrał i czekać aż mi przyśle City Crossa a nie wiadomo czy będzie ten kolor i znowu będę musiała czekać. A ja tak tego nie lubię.
                    Poradźcie proszę co robić. Który lepszy i ładniejszy? Cross czy nitro?
                    Czy te przednie małe kółka w nitro nie wyglądają śmiesznie przy tak masywnym siedzisku?
                    • saras-wati Re: ale się wkur... 02.09.11, 21:12
                      no dziwnie wygląda...ale pewnie jest lżejszysmile
                      • dima1312 Re: ale się wkur... 02.09.11, 21:46
                        ja miałam oba i wolałam Nitro podwozie,Cross ciagnął kosz praie po ziemi na podwoziu Nitro jest tez nowy Ozon ja bym go zostawiła
          • analyss saras 02.09.11, 21:47
            czarne mini4 jest piękne, i nawet M. się podoba (choć oczywiście już ma dosyć ciągłych zmianwink
            fajnie się jeździ, czuć amortyzację, dobrze się wsiada do busa, Młody się mieści (choć bez wielkiego zapasu niestety, chyb znowu urósł wink i chyba zaakceptował (na początku był lekki nerw); po przesiadce bezpośrednio z xt ma się wrażenia bardzo miękkiej i szybszej jazdy (xt stawia większy opór). ma co prawda dłuższą oś skrętu ale to kwestia przyzwyczajenia, w końcu to większy wózek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka