Dodaj do ulubionych

Mufka na dłonie, warto?

22.09.11, 13:49
Zbliża się zima, przynajmniej na śląsku jest już coraz zimniej tongue_out wczoraj mi zmarzły ręce i pomyślałam o mufce na dłonie smile Ma któraś to cudo? www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2054&osCsid= warte jest to swojej ceny? mocowałabym na XQ ewentualnie na cameleonie, da radę? dużo spaceruję i teraz z dwójką będzie mnie irytowało ciągłe ściąganie rękawiczek tongue_out czy macie jakiś inny, sprawdzony patent?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 14:00
      sama chce taka kupic na zime smile
      • gatta28 Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 15:50
        Mnie tez się takie ustrojstwo marzy, bo generalnie jestem zimnolubna zimnolubna i ręce nawet w rękawiczkach mi marzną. Tylko zastanawiam się, czy na śmiesznej rączce od BJCM da się to zamontować.
        • gaga-sie Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 16:03
          Miałam taka mufkę ( niedawno sprzedałam). Jest fajna, dobrze wykonana, dla zmarzlaków w sam raz-dla mnie okazała się zbędna. Myślę,że spokojnie da się zamontować na rączce bj. Nakłada się ją na całą rączkę i upina zatrzaskami.
          • sylki Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 16:22
            Dzięki, teraz to już na pewno zamówię big_grin
            • pomilak1 Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 16:28
              No ja chyba też smile wpisałam na all ale nie ma nic konkretnego, sklep "bociek" dodaje gratis mufkę z TAKO do wózków espiro ale jakoś nie mam przekonania do tej firmy i raczej zamówię tą z Teutonii. Podejdę jutro do sklepu gdzie mają teutonie i zobaczę czy to mają na stanie smile
              • afroddytta Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 20:59
                Dobrze, że mi przypomniałyście - zamówię sobie na prezent, bo to ciągłe zdejmowanie rękawiczek, w ogóle nie znoszę rękawiczek.
                Tylko coś mi się wydaję, że w zeszłym roku sprzedawali coś takiego tylko sporo tańszego na allegro, pamiętacie coś??? (podobnie jak z tymi nartkami na koła, chyba żeśmy znalazły jakąś okazję?).
                • pomilak1 Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 21:04
                  Afrodyta ja znalazłam tylko cos takiego z TAKO jako gratis, allegro.pl/wozek-espiro-vector-4-2011-2w1-mufka-bociek-zabrz-i1813680564.html ale nie szukałam w akcesoriach bo nie miałam czasu, tak tylko wpisałam w wyszukiwarkę tongue_out nie wiem czy ją się mocuje do wózka czy co, no i jak wygląda w środku smile wiadomo że teutonia pewnie będzie o niebo lepsza smile
                  zastanawiam się tylko czy ten materiał z zewnątrz jest jakoś impregnowany, bo czasami śnieg z deszczem też nas złapie smile
                  • afroddytta Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 21:12
                    Widziałam to tako, ale to chyba dwie oddzielne rękawice i w ogóle jakieś takie brzydkie. Myślę, że jeszcze trochę i pojawią się zimowe gadżety wózkowe smile
                    • afroddytta Jeszcze takie 22.09.11, 21:25
                      www.mummymitts.com/
                  • gaga-sie Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 21:31
                    Mufka Teutonii jest impregnowana ( informacja jest też w opisie) i raczej nie przemoknie-jest wykonana z solidnego, grubszego materiału.
                    • pinik Re: Mufka na dłonie, warto? 22.09.11, 21:40
                      Mam mufke Teutonii. Jest genialna! Choc wizualnie mi sie to b. nie podoba smile

Ale ma naturalne milutkie futerko w srodku i jest bardzo mila zima.
                      • pomilak1 Re: Mufka na dłonie, warto? 24.09.11, 17:39
                        Kupiłam smile fotki w mojej galerii fotoforum.gazeta.pl/u/pomilak1.html jest na prawdę bardzo ciepła w środku, super się układa na rączce wózka, myślę że się sprawdzi rewelacyjnie smile
                        • walker85 Re: Mufka na dłonie, warto? 24.09.11, 19:14
                          Gdzie kupiłaś?
                          Bo ja też zamierzam smile
                          • pomilak1 Re: Mufka na dłonie, warto? 24.09.11, 20:11
                            Kupiłam w Fido w Katowicach ale sprowadzili mi z Sosnowca, jak by nie mieli w Sosnowcu to czas oczekiwania do 2 miesięcy uncertain ale się udało smile
                            • walker85 Re: Mufka na dłonie, warto? 24.09.11, 20:12
                              Ciekawe czy mają jeszcze... Zadzwonię tam jutro.
                              Dzięki smile
    • walker85 Pomilak a jak Cameleon? 24.09.11, 20:14
      Strasznie się napaliłam na jakiś nowy wózek, najbardziej na Cameleona, ale mam sporo obaw (jak zawsze).
      Jak sobie go wyobrażasz zimą na naszych śląskich chodnikach?
      Jak się go prowadzi?
      Sama nie wiem chyba go kupię...
      • pomilak1 Re: Pomilak a jak Cameleon? 24.09.11, 21:15
        Dziś byłam na dłuższym spacerze smile (musiałam iść do mamy na centrum, mieszka w kamienicy bez windy więc nie wyobrażałam sobie wtaszczyć tam xq uncertain ) prowadzi się super, jest skrętny, łatwy w manewrowaniu, amortyzacja na przednie koła mega wyczuwalna, obszerny kosz na zakupy (wydaje się taka mała torba a wejdzie sporo więcej niż do xq) luz w rączce mi nie przeszkadza, w ogóle tego nie czuję. Nie wiem czy tylko w moim ale ciężko się wypina barierkę, dopatrzyłam się że nie ma regulacji pasów (tzn że są na stałej wysokości, nie można ich przepinać w górę, w dół). Troszkę sobie go nie wyobrażam zimą, mimo że te małe kółeczka radzą sobie supersmile Chodniki jak chodniki ale mnie by przerażał ten zalegający śnieg przy przejściach dla pieszych uncertain ale zawsze możesz przełożyć rączkę i jechać dużymi z przodu....
        Jak chcesz testować to zapraszam na spacerek smile
        • sylki Re: Pomilak a jak Cameleon? 24.09.11, 21:19
          Magdy spiworek dobugaboo i jedziesz ;p
          W moim też ciężko barierka chodziła, dla mnie to był dramat, ile razy się napiciłam to moje haha
        • misiunia22.0 Re: Pomilak a jak Cameleon? 25.09.11, 08:42
          heh tez sie zastanawiam jak zimą u nas sie sprawdzi no ale mam nadzieje ze ok najwyzej bede ciągla na 2 kołach w sumie xa zeszła zima tez było cięzko jak były mega zaspy co do barierki moja tez ciezko chodzi, ale wozeczekogólnie super i napewno zostanie tej zimy z nami lubie nim bujac małego jak usypia nawet w supermarkecie padnie jak go buja;p a małej jak w nim?? bo dalej w spacerówce wozisz??
          • pomilak1 Re: Pomilak a jak Cameleon? 25.09.11, 21:10
            Tak, wożę w spacerówce, nie kupiłam w końcu gondoli bo szkoda mi było kasy (z wysyłką wyszło by jakieś 400zł uncertain )a czy mała jest w foteliku czy w kubełku na jedno dla mnie wychodzi. Nie jeździmy nim na co dzień więc nie widzę przeszkód by raz na jakiś czas nim się przejechała tongue_out
            Dziś byliśmy na spacerze w lesie i .... moim zdaniem spisał się lepiej niż XQ !!! przełożyłam rączkę (tak że duże koła były z przodu) i szedł jak burza!coraz bardziej kocham ten wózek tongue_out mimo że stokke mi się marzy to na razie nie wyobrażam sobie sprzedać cameleona tongue_out aaa no i założyłam dziś letnią budkę, a co! tongue_out big_grin
            Nie wiem jak zima będzie bez zasp, to może przesiądziemy się na dobre do bboo bo śpiworek mam więc zimno nie będzie smile
            • didis wracając do muffki 25.09.11, 21:22
              jest boska, pasuje do Cameleona MB BJ i wg mnie do każdego, który ma jedną rączkę jednąbig_grin
              Piękna jest w zestawie stokkowym, no ale ja mam Teutonii i bez niej zimy i jesieni sobie nie wyobrażam|big_grin
              • sylki Didis 25.09.11, 22:23
                pasuje ona do stokke?
              • pomilak1 Re: wracając do muffki 26.09.11, 07:56
                Pasuje też do xq doskonale smile też mam Teutonii smile
            • sylki Pomilak 25.09.11, 22:22
              co do gondolki, to mała w sumie przecież w spacerówce leży na płasko, całkowicie w pozycji poziomej. Ile ona już ma?
              • pomilak1 Re: Pomilak 26.09.11, 07:55
                Mała ma 2miesiące1tydzień tongue_out na razie na co dzień jeździmy gondolą xq, bboo od święta, żeby nacieszyć oko big_grin no i kupiłabym jakąś inną tapicerkę, albo przynajmniej budkę tongue_out
                • sylki Re: Pomilak 26.09.11, 08:30
                  Poluj na allegro na canvas, czasami się zdarzają za fajną cenę
                  Choć nie wiem czy chciałabyś ok 400 zł wydać na tapicerkę suspicious
            • misiunia22.0 Re: Pomilak a jak Cameleon? 26.09.11, 08:24
              no w sumie tak czy fotelik czy kubełek taka sama pozycja no mi tez fajnie sie jezdzi u uzywam teraz tylko jego mały go tez lubi ;p wiec ci sie nie dziwie hee no widziałam ta budke fajna my własnie kupilismy na siedzisko i budke z canvasa i jest fajna i na te pogode co była mżawka starczyła bez foli ty nawet Kajtek sie pcha do niego hee i nawet sie miesci ;p
              • pomilak1 Re: Pomilak a jak Cameleon? 26.09.11, 10:42
                Kuba wczoraj też się wryłtongue_out Oliwia wylądowała u mojej mamy na rękach, biegacz Kuby u mojego M,a Kuba w cameleonie big_grin muszę przyznać że spoko się go pchało z prawie 14kg "maluchem" tongue_out
                Sylki no te ceny mnie przerażają uncertain wolałabym dołożyć i sprawić sobie nowy wóz tongue_out ale różową budkę muszę mieć! big_grin
                • sylki Re: Pomilak a jak Cameleon? 26.09.11, 11:31
                  No różowy jest sliczny
    • walker85 Re: Mufka na dłonie, warto? 25.09.11, 21:19
      Nie ma już mufek nigdzie na Śląsku, zostaje jedynie net sad Ale zrobiło się ciepło więc mogę poczekać smile
      • duraczek Re: Mufka na dłonie, warto? 25.09.11, 22:19
        mufka jest fajna... futerko w środku jest taaakie milusie.. az mi szkoda troche ze do pracy wracam więc rzadziej ja a częściej niania wypadami wózkowymi cieszyć się będzie uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka