Dodaj do ulubionych

CZARNY bugaboo FROG?

28.10.11, 15:52
taki all black, czy kiedy kolwiek był taki w sprzedaży?
Na allegro pojawił się taki właśnie, ale jak dla mnie stelaż jest ewidentnie dziwny, jakby oklejony, ale mogę się mylić. Choć oglądałam różne czarne stelaże bugaboo i żaden nie wyglądał w ten sposób wink
allegro.pl/wielofunkcyjny-wozek-bugaboo-i1895471463.html
tu znalazłam czarny i czerwony, ale wyglądają zupełnie inaczej
www.daddytypes.com/2009/07/23/bugaboodad_will_paint_your_chassis_no_ups_and_no_surprises.php
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 16:27
      Ja ostatnio na ebaju uk widziałam sam stelaż czarny-ale sprzedający zaznaczył,że był "przesprajowany".
      • sylki Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 16:37
        Te z 2 linku, to też przeróbka, ale wyglądająca super, a ten z allegro, no kurcze jakby oklejony, choć też ciekawie wygląda big_grin
        • mama1dawidka Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 17:54
          tez pare razy widzalam na aukcjach frogi z tego co wiem sa pomalowane a camleony to sa w sprzedazy jakis limitek smile
          • saras-wati Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 19:30
            mi się podoba taki z czarnym stelażemsmile ładnie ten wózek wygląda(nie ten linkowany), tylko ów limitek
            • jolanka-5 Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 20:11
              Ten z all. zdecydowanie pomalowany, łącznie ze śrubami. Limitek ma śruby normalne, nie czarne.
              • didis Re: CZARNY bugaboo FROG? 28.10.11, 22:58
                A mi się podoba taki cały czarny. Ten nie limitek teżbig_grin
                • elegieli54 Re: CZARNY bugaboo FROG? 29.10.11, 19:26
                  A ja dzis ogladalam sobie czarnego Cameleona i bee,nie jestem fankka bugaboo ale jezeli chodzi o stelaz to bardzo ladnie wyglada ten czarny.Mam tu u siebie fajny sklep z wozkami sa chyba wszytskie marki,spedzilam dzis w nim chyba z godzine obmacalam wszystkie wozki,zachwycil mnie baby jogger ,fajny pierwszy raz go widzialam.
    • cortinka Re: CZARNY bugaboo FROG? 30.10.11, 21:10
      Na pewno nie było w sprzedaży oryginalnych Frogów na czarnym stelażu. Dziwne, że sprzedający nie zaznaczył, że wózek jest stuningowany wink
      I to dosyć kiepsko. Na moje oko jest po prostu owinięty czarną taśmą.
      • sylki Re: CZARNY bugaboo FROG? 30.10.11, 21:29
        O toto, też mi się właśnie wydaje, że nie jest pomalowany, a oklejony wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka