agnes_nyc 31.10.11, 13:18 tacka do bugaboo do kupienia w usa juz w grudniu store.pacifieronline.com/bug20384.html wkładka do cameleona i innych ale tutaj jest zakładana na i nie bedzie sie sciagac store.pacifieronline.com/bug732.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 13:32 Wkładka świetna, a tacka tak jak myślałam, że będzie tylko do modelu donkey, cameleon, czy też frog. Do bee dalej nic nie ma Oczywiście przedstawiciel bugaboo nie miał bladego pojęcia o czym ja do niego mówię, gdy pytałam o tackę Odpowiedz Link
pona85 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 15:15 Jakiś czas temu widziałam tą tackę, i zastanawiałam się kiedy będzie w sprzedaży jeśli w stanach w grudniu to u nas? koło kwietnia? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 16:01 Tacka z wieczkiem ....ehhhh znowu to ktoś projektował kto nie ma dzieci... A wkładka super - czaję się na pink, mam nadzieję, że jest lepsza gatunkowo niz poprzednia bo tamta strasznie się haczyła... Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 17:18 Ja wlasnie mam ta wkladke stara i strasznie sie haczy az prac sie jej boje w pralce ja zakupie pewnie juz jak bede w usa na miejscu i obadam ta tacke Odpowiedz Link
didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 18:16 Ale ta wkładka do bee się nie nadaje chyba lucy. Odpowiedz Link
didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:02 Zastanawiałam się jak to będzie wyglądało: thestrollergirl.com/2011/07/31/bugaboo-snack-tray-finally-arriving-late-2011/ Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:14 no jest miejsce w sumie na kubek dziecka i na mala przekaske i pewnie okolo 150 zl w PL co do wkladki to jest pokazana i do bee + wiec ta nowa wkladka bedzie do kazdego modelu zreszta jest napisane ze uniwersal seat liner w tym linku co podalam jest wiecej zdjec w zakladce more images Odpowiedz Link
didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:37 No tak, ale do bee to zasada taka jak w tej starej - jakość wątpię by się polepszyłą. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:51 didis napisała: > No tak, ale do bee to zasada taka jak w tej starej - jakość wątpię by się polep > szyłą. didis ale zamawiasz uniwersalna nie ma podzialu na bee czy cameleona Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:53 doczytalam ze jest do wszystkich wozkow i ma 2 lata gwarancji mozna prac w pralce Odpowiedz Link
sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 20:06 Aga, nie zrozumiałaś przekazu Didis Chodzi o to, że ta wkładka do cameleona jest zakładana za siedzisko, więc nie zjedzie, a w przypadku bee zasada zakładania jest taka sama jak w starej wkładce, czyli nie za siedzisko. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:32 jesli jest zakladka to dlaczego nie mozesz zalozyc na oparcie na bee pewnie nie tak jak w cameleonie ale zapewne sie uda Odpowiedz Link
sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:33 Bo nie ma dziurek i tyle, nie kasuj postów, gdy na nie odpisuje Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:42 sylki napisała: > Bo nie ma dziurek i tyle, > nie kasuj postów, gdy na nie odpisuje zlozylam zapytanie do mojego zaprzyjaznionego sklepu zobacze co mi odpisza bo widze ze juz sprzedaja bo w/g mnie ok guziki moga przeszkadzac ale cos tam mozna zachaczyc i nie powinien sie sciagac tak jak ja zalozylam spiworek na bj a po co sa te gumki ? www.babyababy.com/2011/09/22/bugaboo-universal-seat-liner/ co do kasowania postow - a co nie wolno mi hehehehe Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:46 juz wiem te gumki sa do bee zeby sie nie sciagal wiec sprawa juz wyjasniona wkladka sciagac sie nie bedzie Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 22:04 Zasada montowania tej wkladki będzie pewnie taka sama jak nowego śpiwora i będzie ok. Ale to coś co zwie się tacką tacki raczej nie przypomina, to pojemnik na żywność montowany na wózku Odpowiedz Link