Dodaj do ulubionych

Nowości Bugaboo

31.10.11, 13:18
tacka do bugaboo do kupienia w usa juz w grudniu

store.pacifieronline.com/bug20384.html
wkładka do cameleona i innych ale tutaj jest zakładana na i nie bedzie sie sciagac smile

store.pacifieronline.com/bug732.html
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 13:32
      Wkładka świetna, a tacka tak jak myślałam, że będzie tylko do modelu donkey, cameleon, czy też frog. Do bee dalej nic nie ma sad
      Oczywiście przedstawiciel bugaboo nie miał bladego pojęcia o czym ja do niego mówię, gdy pytałam o tackę sad
      • pona85 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 15:15
        Jakiś czas temu widziałam tą tackę, i zastanawiałam się kiedy będzie w sprzedaży smile jeśli w stanach w grudniu to u nas? koło kwietnia?
    • lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 16:01
      Tacka z wieczkiem ....ehhhh znowu to ktoś projektował kto nie ma dzieci...
      A wkładka super - czaję się na pink, mam nadzieję, że jest lepsza gatunkowo niz poprzednia bo tamta strasznie się haczyła...
      • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 17:18
        Ja wlasnie mam ta wkladke stara i strasznie sie haczy az prac sie jej boje w pralce ja zakupie pewnie juz jak bede w usa na miejscu smile i obadam ta tacke
        • didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 18:16
          Ale ta wkładka do bee się nie nadaje chyba lucy.
    • didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:02
      Zastanawiałam się jak to będzie wyglądało:
      thestrollergirl.com/2011/07/31/bugaboo-snack-tray-finally-arriving-late-2011/
      https://3.bp.blogspot.com/-X1wDrafyHaQ/Tn-_eZL5dVI/AAAAAAAAABE/VihkSOuYkGU/s1600/bugaboo+snack+tray.jpg
      • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:14
        no jest miejsce w sumie na kubek dziecka i na mala przekaske i pewnie okolo 150 zl w PL

co do wkladki to jest pokazana i do bee + wiec ta nowa wkladka bedzie do kazdego modelu zreszta jest napisane ze uniwersal seat liner

w tym linku co podalam jest wiecej zdjec w zakladce more images
        • didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:35
          Już sprawdzam smile dzięki
    • didis Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:37
      No tak, ale do bee to zasada taka jak w tej starej - jakość wątpię by się polepszyłą.
      • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:51
        didis napisała:

> No tak, ale do bee to zasada taka jak w tej starej - jakość wątpię by się polep
        > szyłą.

didis ale zamawiasz uniwersalna nie ma podzialu na bee czy cameleona
    • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 19:53
      doczytalam ze jest do wszystkich wozkow i ma 2 lata gwarancji

mozna prac w pralce
      • sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 20:06
        Aga, nie zrozumiałaś przekazu Didis big_grin
        Chodzi o to, że ta wkładka do cameleona jest zakładana za siedzisko, więc nie zjedzie, a w przypadku bee zasada zakładania jest taka sama jak w starej wkładce, czyli nie za siedzisko.
    • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:32
      jesli jest zakladka to dlaczego nie mozesz zalozyc na oparcie na bee pewnie nie tak jak w cameleonie ale zapewne sie uda
      • sylki Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:33
        Bo nie ma dziurek i tyle,
        nie kasuj postów, gdy na nie odpisuje tongue_out
        • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:42
          sylki napisała:

> Bo nie ma dziurek i tyle,
          > nie kasuj postów, gdy na nie odpisuje tongue_out

zlozylam zapytanie do mojego zaprzyjaznionego sklepu zobacze co mi odpisza bo widze ze juz sprzedaja bo w/g mnie ok guziki moga przeszkadzac ale cos tam mozna zachaczyc i nie powinien sie sciagac tak jak ja zalozylam spiworek na bj smile

a po co sa te gumki ?

www.babyababy.com/2011/09/22/bugaboo-universal-seat-liner/

co do kasowania postow - a co nie wolno mi hehehehe
    • agnes_nyc Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 21:46
      juz wiem te gumki sa do bee zeby sie nie sciagal

wiec sprawa juz wyjasniona wkladka sciagac sie nie bedzie smile
      • lucyna_1980 Re: Nowości Bugaboo 31.10.11, 22:04
        Zasada montowania tej wkladki będzie pewnie taka sama jak nowego śpiwora i będzie ok.
        Ale to coś co zwie się tacką tacki raczej nie przypomina, to pojemnik na żywność montowany na wózku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka