marge_ie 26.01.12, 17:32 www.practicalpushchairs.co.uk/mountain-buggy-phil-and-teds-out-n-about-sport-vibe-urban-classic-nipper/185/mountain-buggy-urban-jungle-single-pushchair-buggy.html Mam na mysli sam kolor bo sam mountain buggy chyba jest wart tej ceny, prawda ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 17:36 dla córeczki, prawda?? ja bym kupiła, uwielbiam połączenie różu i brązu zresztą lubię wszelkie brązy, więc u mnie ma pozytywny głos Odpowiedz Link
marge_ie Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 17:46 Tak dla coreczki, mam ten kocyk i tam jest pasek brazowy i mysle, ze fajnie by w tym wozku wygladal, nie ? Odpowiedz Link
sylki Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 17:53 Mnie tam się nie podoba , ale ja zakochana jestem w Urbanie Lucy Odpowiedz Link
marge_ie Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 18:04 W tym czarnym z niebeiska buda w srodku i oparciem, tak ? ten masz na mysli Sylki ? Prawda piekny jest ale jakos tak chyba nie dla mnie Poza tym ten brazowy bedzie mi ladnie pasowal do kozaczkow Odpowiedz Link
sylki Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 18:13 Tak ten ten, moje marzenie (jedno z wielu ) Ale jak ten ma ci pasować do kozaczków, to bierz Odpowiedz Link
saras-wati Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 18:48 brąz jest super ja bym kupiła na 100% Odpowiedz Link
marge_ie Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:08 Prawie €100 wiecej kosztuja inne kolory w tym sklepie i sie zastanawiam czy warto skoro braz i tak mi sie podoba ? Tylko czy kiedys bede miala kupca na niego ? I w jakim kolorze kupic spiworek ? Ja lubie polaczenie brazu z pomaranczem takim jak w cameleonie Chetnie do niego bym kupila nawet ten spiworek pomaranczowy www.tonykealys.com/bugaboo-generic-footmuff.html Bedzie on pasowal ? nie bedzie glupio ze od bugaboo ? Odpowiedz Link
sylki Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:12 nie będzie głupio, Didis do swojego urbana ma śpiwór z cameleona Odpowiedz Link
olus22 Re Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:13 Ale cena to nie rewelacja bo biorąc pod uwagę cenę funta to nie wychodzi tanio a u nas można kupić za 2170 zł Odpowiedz Link
marge_ie Re: Re Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:21 Sylki dzieki za fotke, jak dla mnie SUUPER no to szykuja sie zakupy Olus to wychodzi dokladnie 2048 zl w tym sklepie ale ja mieszkam w Irlandii i mi latwiej kupic w UK niz w PL bo u mnie to juz w ogole drogie sa bo w przeliczeniu 2500 zl Odpowiedz Link
olus22 Re: Re Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:41 Aha nie wiedziałam jeśli tak to faktycznie tanio. A kolor mi się też podoba bo będzie ładnie wyglądał z różem. Odpowiedz Link
tygisek Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 19:24 ja mam takiego czekoladowego urbana i jest najpiekniejszy na swiecie! pasuje do niego mnostwo kolorow, slicznie wyglada i turkus i pomarancz (mam taka piekna letnia wkladke w zielono-pomaranczowe kameleony na turkusowym tle, a z drugiej strony na wkladce przewaza braz i pomarancz) do mojego urbana mam spiworek od Magdy z zielonym polarkiem, taka sama zielona torbe, oryginalna wkladka MB tez jest zielono-czekoladowa, fajnie wyglada rowniez lodger w morskiej zieleni, bardzo lubie to polaczenie, pasuje mi do szalika i rekawiczek Odpowiedz Link
moni_ka30 Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 21:53 www.ebay.ie/itm/Mountain-Buggy-Urban-Jungle-Navy-Single-Child-Stroller-/200703641848?pt=Strollers&hash=item2ebade88f8#shId A ten? 501 euro wychodzi. Co do pozniejszej sprzedazy to czarno to widzie, chyba ze do Polski wyslesz Tu zdecydowanie wiecej stracisz. Odpowiedz Link
pinik Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 27.01.12, 13:44 marge_ie, a co to za kocyk? sliczny! Odpowiedz Link
marge_ie Pinik 27.01.12, 14:44 To ten kocyk www.mamasandpapas.com/product-gingerbread-striped-knitted-blanket/786009400/type-i/ Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Chce GO kupic, co o nim myslicie ? 26.01.12, 20:48 Ładny, urban też za mną chodzi, ale raczej poczekam na gt. Gdybym miała jednak wybierać kolor urbana-wybrałabym granat ( dla chłopaka). Ale czekoladka plasuje się tuż za A dla dziewczynki wybór b.dobry. Odpowiedz Link
marge_ie prosba o wymiary 27.01.12, 19:51 Prosze podajcie mi wysokosc oparcia w urbanie ? Po postach dziewczyn i chwalebnych opiniach zaczynam sie zastanawiac czy brac tego urbana czy .... nippera ??? pomocy ! Odpowiedz Link
saras-wati Re: prosba o wymiary 27.01.12, 21:32 urban jest większy, ma wyżej budę, jest większy po złożeniu i cięższy jest rewelacyjny nie możesz ich gdzieś zobaczyć? nipper chyba jest dosyć popularny w UK, więc pewnie nie będzie problemu Odpowiedz Link
saras-wati Re: prosba o wymiary 27.01.12, 21:32 o ile dobrze pamiętam, to wysokość oparcia w urbanie to ok.52cm, w nipperze 50cm Odpowiedz Link
marge_ie Re: prosba o wymiary 27.01.12, 21:47 Saras Nippera to ja juz kilka razy macalam w sklepie i starego i nowego i jedno co od razu mi wtedy zapadlo to to boskie prowadzenie ... na prawde Nipper plynie ! Urbana znam tylko ze zdjec bo tu w sklepie go nie ma tylko na zamowienie. Dla mnie jest najpiekniejszy na swiecie Mialam Swifta i dla mnie byl za maly, tzn dla corci - pamietasz te fotki jak pokazywalam, jak sledz w nim wygladala. Mieszkam w domku, nie musze go wnosic. Jedyne co to ja kazde wozkowe wujscie w 95% mam polaczone z podjechanie gdzies autem czyli wiecznie wkladam i wykladam wozek z auta. Dlatego ostatnio zalapalam jakiegos lenia i na wyjzady nie chce mi sie zabierac Stokke bo to wieczne skladanie i rozkladanie za dlugo trwa. Mialam tez Elite ze wzgledu glownie na to bajeczne skladanie, owszem skladal sie w sekunde ale nie bylo go juz tak wcale latwo wkladac i rozkladac bo trzymajac za ta raczke do skladania trzeba bylo bardzo wysoko reke do gory podniesc by go wlozyc do auta a on za lekki nie jest. To juz mimo wszystko latwiej pakowalo mi sie Swifta. Saras mialas te wszystkie wozki doardz mi prosze ? URBAN ??? czy NIPPER ??? Odpowiedz Link
saras-wati Re: prosba o wymiary 27.01.12, 21:54 no to nippera znasz a możesz zamówić urbana i w razie czego odesłać? wiesz, ciężko tak doradzać, bo dla każdego co innego jest ważne...urban jest wózkiem z wyższej półki - chyba nawet kosztuje u Ciebie dwa razy więcej, prawda? urban 400p, a nipper ok. 200... skoro Ci się urban tak podoba, to zamów, bo inaczej i tak nie będziesz usatysfakcjonowana! jednak wkładanie go do auta będzie bardziej uciążliwe niż wkładanie elite...nipper jest z nich najlżejszy, więc będzie najwygodniej. a nie możesz do samochodu kupić jakiejś przewozówki? Odpowiedz Link
ollasja Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:35 No ja Nippera nie mam, ale od roku (prawie) mam Urbana. I wciąż uwielbiam ten wózek. Największym problemem jest jednak wnoszenie go do mieszkania po schodach - z dzieckiem nie da rady. Jeśli Ty nie musisz tego robić - to duuuuża różnica. Co do wożenia w aucie... Urban składa się latwo i szybko, ale lepiej mieć naprawdę duży bagażnik, aby wkładac go szybko i bez problemu. Do Focusa np. wchodzi cały, ale trzeba wiedzieć, jak go wlożyć no i mieć pusto w bagażniku. Ale radośc z jazdy dla rodzica i dziecka - naprawdę wielka. Synek, pomimo iż chodzi już sam na dalekie dystanse (ponad 2 latka), nie potrafi iśc koło Urbana, bo zaraz chce wsiadać, a w końcu zwykle tam zasypia. A prowadzenie nawet z dużym dzieckiem i mega ciężkimi zakupami w koszu - bajka! Odpowiedz Link
tygisek Re: prosba o wymiary 27.01.12, 21:48 ja moge pomierzyc, ale jutro?? wozek moj stoi na dole, a tam tak okropnie zimno... moze byc?? Odpowiedz Link
marge_ie Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:00 Tygisku pewnie ze moze byc Saras gdybym ja kupila przewozowke tylko do auta to ani Nipper ani Urban nie bylyby mi juz potrzebne Ja mieszkam na osiedlu zamknietym oddalonym od miasta i poza brama osiedla konczy sie chodnik a ulica nie ma pobocza Tak wiec jak ja jade na spacer do parku to najpierw musze podjechac autem. Tak jak napisalam ja uzywam wozka glownie z autem, moje osiedle to dwie ulice na krzyz i tam nie ma gdzie spacerowac. Odpowiedz Link
saras-wati Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:15 ja też używam wózka głównie z autem, więc Cię doskonale rozumiem! Dlatego urban u mnie nie miał racji bytu Tylko, że ja mam mały bagażnik - aby zmieścić tam urbana, musiałam ściągać koła, a to zaczyna być uciążliwe, jeśli trzeba tak zrobić kilka razy dziennie. z xt też się szarpałam, bo był długi po złożeniu i musiałam go wkładać w takiej samej kombinacji, jak swifta - dlatego po pewnym czasie, pomimo miłości wielkiej, pozbyłam się swifta, xt...pod kątem bagażnika najbardziej sprawdził mi się m&p tour/maclaren quest, bbo bee+, nipper Odpowiedz Link
moni_ka30 Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:44 Urban. Nipper to taki szkaradek (moja prywatna opinia oczywiscie) no i pelno tego dookola. Tyle ze tylko czarny. www.bellababy.ie/urban-jungle-black-p-1734.html tu sprawdzalas? Nie wiem ile kosztuje stacjonarnie bo u mnie tez tylko swift. Odpowiedz Link
moni_ka30 Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:45 dodajac do tego czekoladowego koszty wysylki to roznica nie jest juz taka duża. Odpowiedz Link
marge_ie Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:57 To ja jeszcze pol roku temu mialam podobny problem co do wielkosci bagaznika. Teraz jezdze Xsara Picasso i mam duzy bagaznik. Swift w nim "latal" Jedynie co to chcialabym sie upewnic , ze na dlugosc po zlozeniu Urban by wszedl. Auto mam szerokie jak na 3 foteliki samochodowe, na oko by chyba wszedl, nie ? Odpowiedz Link
saras-wati Re: prosba o wymiary 27.01.12, 22:58 na długość, to mi do corsy wszedł bez kół,ale to może z 5cm z długości...a picasso chyba ze trzy razy jest większy od corsy Odpowiedz Link
marge_ie to bedzie Urban :) 28.01.12, 10:36 Jak do bagaznika bedzie wchodzil z kolami to mi skladania Swifta bardzo odpowiadalo A Urban od dawna mi sie podobal i nie wiem dlaczego ja wtedy Swifta wzielam No to zamawiam Odpowiedz Link
emma301 Re: to bedzie Urban :) 28.01.12, 11:42 Dobra decyzja pochwał się, jak dostaniesz. Odpowiedz Link