Dodaj do ulubionych

Bee na allegro - pomóżcie

26.04.12, 18:02
Chcialam kupic bee dla chrzesniaka, nowe ale oczywiscie w dobrej cenie. Znalazlam na allegro ale w sumie to nic nie wiem, bo zdjecie niby starego bee ale opis do nowego z regulacja oparcia. Niestety nienumiem wkleic linka , ale jak sie wejdzie w kategorie wozki i wpisze w wyszukiwarke bee to on sie pojawi. Dzwonilam ale gosc chyba nie wie co sprzedaje - jak nowy to cena super - jak stary -to czy warto? Co o tym myslicie? A moze ktos jest z Zabrza i bedzie w tym sklepie ..... Help? Chrzciny juz wkrotce a ja jestem w kropce.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 18:11
      mówisz o tym allegro.pl/nowoczesny-wozek-bugaboo-bee-bociek-zabrze-i2277304925.html
      jak tak, to jest to stara wersja bee, nową ten sklep ma za 2300zł
      • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 18:24
        To wlasnie ten z Twojego linka smile) Tylko ze nie wiem czy kupuje ten co na zdjeciu czy ten ktory jest w opisie - bo tam jest kolo gwiazda a to jest w nowym. Takntroche kombinuje .... Bo nowego za tą cene kupuje zaraz a czy starego warto ?
        • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 18:32
          Stary mniej wadliwy, na aukcji jest bee nie bee plus smile
          ma lepszą budkę (bardziej chroni), najlepiej by było gdyby któraś z dziewczyn która miała bee się wypowiedziała, bo ja porównania nie mam, tylko tak ze zdjęć sad
          • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:21
            Jest to na 100% stary model. Ciężej do niego o dodatki i wymiennych budek już prawie nie uraczysz więc lepiej kupić nowy. Najtaniej jest na bobowózkach bee plus, ale tam ciężko z dostępnością. W 4 kidsie można wynegocjować 8-10% rabatu więc może tam lepiej?
            • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:24
              w 4kids 8-10% hehe, chyba tylko przy wielkich zakupach, bo standard to 5-6%
              • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:31
                A wiecie moze jak jest ze zwrotami na allegro? Czy mozna zrocic towar jak nie spelnia oczekiwan ?
                • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:32
                  Każdy towar kupiony przez internet możesz zwrócić jeśli jest nieużywany do i teraz nie pamiętam, chyba do 10 dni
                  • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:36
                    Nie każdy,
                    tylko w opcji KT i nie jest osobą fizyczną
              • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:31
                Ja wynegocjowałam 8% na bee, a moja koleżanka podobno 10 na donkeya, ale za koleżankę nie ręczę, a swój rabat chętnie oddam, bo w końcu nie skorzystałam smile
                • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:38
                  Ooooo kurcze, a jesteś ich stałą klientką czy to miał być twój pierwszy zakup?
                  A na donkeya tyle, no wierze w końcu tani nie jest wink
                  • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:53
                    Dzieki dziewczyny, chyba jutro pojade do Zabrza zeby miec pewnosc co kupuje ...
                    • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:59
                      W boćku rozmawiaj z Sandrą, albo Karoliną. Są chyba najbardziej kompetentne, chociaż Karolina bywa trochę arogancka, ale to raczej styl bycia, a nie złośliwość
                  • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:57
                    Pierwszy. Jak chcesz to mogę Ci ich maila wysłać z odpowiedzią smile Żałuję, że nie wzięłam, ale już wpłaciłam wtedy zadatek gdzie indziej
                    • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 19:59
                      Wierzę Ci wink
                      Z chęcią bym przyjęła te 8%, ale niestety nie kupię mając stokke smile
                      Zresztą bee nie jest wózkiem do zadań specjalnych smile
                      • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 20:08
                        Bee, jest wózkiem do zadań specjalnych, czyli dla mnie do hasania po sklepach i szybkie wypady smile
                        • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 20:15
                          dla mnie nie big_grin wolę stokke nawet w sklepie, młoda przynajmniej po głowie torbami nie dostaje.
                          Co nie zmienia faktu, że jako drugi wózek bee mógłby sobie stac u mnie w domu, zwłaszcza w wersji all black wink
                          U mnie w centrum bee nie zdawał egzaminu niestety sad
                    • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 20:03
                      Villemo, dzieki skorzystam z rabaciku jakby co smile) wiesz dla mnie dalej nie ma jasnosci co sprzedaja dlatego wole podjechac , bo to prezent a jak maja jakiegos skladaka co wyglada ja stare bee a kolka ma nowe jak w opisie. Wiem, wiem czepiam sie ale jak prezent to prezent , nie chce dac plamy smile)
                      • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 20:07
                        witam

tak to wersja bugaboo bee - nie jest to wersja plus.

pozdrawiamy
                        sklep bociek

Dnia Thu, 19 Apr 2012 13:19:25 +0200 (CEST) napisales[as]:

> Wiadomość od: villemo866 (85) , wysłana z komputera o numerze IP: 8
                        >
                        > Strona z przedmiotem: . NOWOCZESNY WÓZEK BUGABOO BEE BOCIEK ZABRZE
                        >
                        >
                        >
                        > Treść wiadomości
                        >
                        > Witam. Rozumiem, że to stary model bugaboo bee, a nie bugaboo bee plus?
                        > pozdrawiam
                        >
                        > W ciągu ostatnich 2 miesięcy:
                        >
                        > - nie kupiłeś żadnego przedmiotu od autora wiadomości
                        >
                        >
                        > - nie sprzedałeś żadnego przedmiotu autorowi wiadomości
                        >
                        >
                        > - nie licytujesz w żadnej aukcji autora wiadomości
                        >
                        >
                        > - autor wiadomości nie licytuje w żadnej z Twoich aukcji

Ale oczywiście mają też modele bee plus, ale zanim tam pojedziesz to sobie pooglądaj różnice na necie, bo jak nie znasz tego wózka to możesz na pierwszy rzut oka nie wyłapać różnic
                        • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 20:16
                          Oczywiście , że bee, zdjęciami stelaża się nie sugeruj smile
                          Nie można wymienić kół w bee ma te od bee plus
                          • pomilak1 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:09
                            w boćku widziałam tylko wystawionego bee+ (obok cameleona) ale ja tam też widziałam buggstera, a pani ze sklepu twierdziła że nie mają takiego wózka, więc chyba mam już z oczami tongue_outtongue_out
                            a co do bee+ no największym atutem jest jego design tongue_outtongue_out u mnie się też średnio sprawdził, a może wymówką była potrzebna kasa na stokke suspicious wink
                            • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:23
                              Dzieki dziewczyny, dam Wam znac jutro po "wizji lokalnej"
                              • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:25
                                Pati, a skąd jesteś? Jak coś to zapraszam do mnie na wypróbowanie wózka "na żywo" i w terenie
                                • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:37
                                  Krk, dIeki za propozycje. Ja juz nie potrzebuje smile) bee ma byc na prezent dla chrzesniaka
                                  • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:42
                                    No to po co do zabrza jedziesz, jak masz 4kidsa, dystrybutora bugaboo na miejscu? Na Zakopiańskiej 4kids.com.pl
                                    --
                                    • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:44
                                      A i gdzieś tam powyżej przekopiowałam Ci moją korespondencję z boćkiem. To jest na 1000% stary bee!
                                      • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:51
                                        Znam 4kidsa... Ale wiesz szukam najtaniej smile) jako ze poki nie zobacze to nie uwierze / nic mi sie w tej aukcji nie zgadza / pojade ponegocjowac smile)
    • chubabubba Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:24
      Ja dzisiaj wzięłam swojego all blacka i to chyba nie moja bajka a musiałam przejechać po kostce jakieś 200 m... Potrzebowalam dojazdowke do lekarza.. No cóż trzeba odpalic origami a bee zostawić jako lotniskowy
      • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:28
        hehehe, dzięki, bo ja już myślałam, że może wymyślam tongue_out
        • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 21:30
          Ejjj, nie bądźcie małpami wrednymi, bo zacznę szukać dziury w całym, a puki co niezmiennie mnie mój bee zachwyca
          • coco_rosie Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 22:02
            Eee, mojemu młodemu lekkie wstrząsy nie przeszkadzają, no ale on wyrosniety już.
            Zauważyłam tez, ze od rodzaju kostki zależy siła trzachania.
            Miałam poprzednie bee przez rok jak młody miał tak z 10 mies. i teraz o wiele lepiej mi się ten wózek użytkuje.
            Ze starego bee dziecko jednak szybciej wyrasta.
            Co do cen to trzeba szukać, ja swoje bee all black kupiłam w bardzo atrakcyjnej cenie w NL.
            • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 22:05
              Tu nie o wstrząsy chodzi, na dziurach czy bruku nie da się nim jechać i tyle smile
              Woziłam mała jak miała ponad rok, tak do ok 1,5 roku napewno
            • chubabubba Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 22:39
              A mnie w bee najbardziej wkurza to, ze jak zawiesze na raczce moja torbę jujube to wózek traci stabilność, przednie kółka latają i ogólnie torba jest dla niego zbyt ciezka. A pasazer w srodku wazy tylko 8 kg, czyli jak go podtucze to moze bedzie lepiej ....
              • chubabubba Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 22:43
                I jeszcze dodam ze ta sama torbe wieszam na stelazu zappa z fotelikiem i nie mam takich jazd jak z bee ...
                • coco_rosie Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:04
                  Nie no Sylki nie przesadzaj, po kostce jedzie się normalnie, poza tym na pewno mniej go słychać niż zappa czy maca.
                  Toreb nie wieszam więc się nie wypowiem.
                  • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:23
                    O jakiej ty kostce mówisz? Poza tym nigdzie nie pisałam, ze jedzie głośno, choć cichy nie jest.
                    Na chodnikach dziurawych i bruku to dramat nie jazda.
                    • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:27
                      Etam, kostka i chodnik jest ok. Najgorsze są kocie łby
                      • coco_rosie Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:34
                        No Ty nie pisałaś o kostce ale Chubus tak. No a Ty w swoim poście chyba się z nią zgodziłaś, tak to przynajmniej można odczytać.
                        No po bruku słaby jest ale akurat nie bywam w takiej okolicy.
                        • coco_rosie Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:38
                          A kostka to dla mnie kostka bauma. Takie małe ochydne kawałki chodnika. O gładkiej nawierzchni.
                          • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:56
                            dla mnie kostka i dramat, to tylko bruk, stary bruk smile
                      • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 26.04.12, 23:36
                        Kocie łby to właśnie bruk, zupełnie co innego niż kostka brukowa np. typu bauma
                        W Szczecinie na trasach po których chodzę trochę tego jest, dodatkowo dziury w chodnikach, gdzie niejeden wózek dęba staje. Nie wspominając o przejściach przez torowiska, więc ten wózek niestety ale u mnie nie zdał egzaminu, co nie oznacza, że nie mam na niego ochoty, mimo tych wad (kurde, prawie jak z facetem tongue_out)
                        • lady2009 Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 08:14
                          Ja swojego bee + kupilam tutaj www.bugaboo.pl/produkt/opis/130
                          • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 08:14
                            noo czyli w 4kids wink
                        • chubabubba Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 08:19
                          Ja do wczoraj jeździłam bee tylko na lotniskach, w hotelach i pO równych chodnikach w stanach i pewnie dlatego wyjazd na kostkę bauma na warszawskim Ursynowie był dla mnie takim szokiemwink i potwierdził moje zdanie ze lubię duże wózkismile
                          • pomilak1 Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 09:28
                            Mój bee+ dzwonił nawet jak jechałam nim po kafelkach w domu, po serwisie było o niebo lepiej, ale przejazd po bruku czy chodniku ułożonym z takich ozdobnych kostek to była dla mnie dość ekstremalna sprawa. Ale nie tak jak Sylki takim all black bym nie pogardziła tongue_outtongue_out
                            • saras-wati Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 10:13
                              natomiast ja uwielbiam małe wózki i bee jest dla mnie prawie idealnywink jestem gotowa przymknąć oko na jego minusywink

wcześniej myślałam, że bee jest jak inne parasolki...ale przez pewien czas(po bee) jeździłam maclarenami i to była dopiero porażka! wydaje mi się, że zalezy, jaki ma się punkt odniesienia i potrzebywink

ja kocham bee strasznie, a all black przez coco, to po nocach mi się śniwink no właśnie coco, a gdzie zdjęcią? są?
                              • lady2009 Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 10:58
                                Wroc: tutaj www.maledziecko.pl/
                                I tutaj jest najtanszy smile dokladnie nie panitam ale chyba niecale 2100 placilam i czekalam tydzien chyba
                                • agnes_nyc Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 11:39
                                  lady2009 napisała:

> Wroc: tutaj www.maledziecko.pl/
                                  > I tutaj jest najtanszy smile dokladnie nie panitam ale chyba niecale 2100 placilam
                                  > i czekalam tydzien chyba

Tylko ten sklep nie sprzedaje bugaboo przynajmniej w swojej ofercie nie ma smile
                                  • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 27.04.12, 11:41
                                    ma, ale tylko cameleona smile
                                    • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 28.04.12, 19:31
                                      No to raporcik po wizycie w Zabrzu. Bylam w bocku dopiero dzisiaj .... Wiec nie ma starego bee , Pani w sklepie nic na te temat nie wiedziala sad( nowy w cenia 2365 a mieli tylko z czerwona budka. Tak wiec szukam dalej ... Niestety
                                      • lady2009 Re: Bee na allegro - pomóżcie 28.04.12, 20:22
                                        Nie ma na stronie, ale jak sie zadzwoni to mozna zamowic. Kupilam tam wozek. Ale nie namawiam, bo wyjdzie na to ze namawiam. Ale kto chce taniej niech sprawdzi. Pozdrawiam.
                                        • pomilak1 Re: Bee na allegro - pomóżcie 28.04.12, 20:48
                                          a nie mówiłam tongue_outtongue_out nie widziałam tam starego bee smile
                                          no niestety trzeba szukać i negocjować cenę smile
                                      • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 01.05.12, 13:46
                                        No to pozostaje Ci tylko kliknąć na kup teraz i zażądać realizacji zamówienia. Jak nie mogą zrealizować bee, to niech w zamian w tej cenie dają bee plus. Bo sorry, ale to jest niepoważne oferować coś czego się nie ma. Klikając "kup teraz" zawierasz umowę kupna!
                                        • sylki Re: Bee na allegro - pomóżcie 01.05.12, 18:25
                                          To, że nie maja na sklepie nie oznacza, że nie mają na magazynie smile
                                          • villemo86 Re: Bee na allegro - pomóżcie 01.05.12, 19:37
                                            Tylko, że jeśli dobrze zrozumiałam ich magazyn znajduje się w sklepie. Byłam tam i Pan szedł po wózek do magazynu, wrócił z niego po jakiś 10 minutachsmile
                                            • zurekgirl Re: Bee na allegro - pomóżcie 01.05.12, 20:46
                                              To moze maja jedno stare Bee z napisem Allegro w magazynie, wiec ci go nie pokazywal, bo w koncu jest wystawione na sprzedaz gdzie indziej wink
                                              • patiwiwi Re: Bee na allegro - pomóżcie 01.05.12, 22:13
                                                Dzieki dziewczyny za rady! Juz kupilam gdzies indziej, nie mam czasu zeby klikac Kt a potem sie prosic o realizacje - chrzciny sa juz w ta niedziele. Jak pytalam Pani w bocku to mowila ze nie maja takiego wozka - mowilam ze widzialam na allegro - wiec chyba nie bylo go w magazynie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka