remip 10.01.13, 11:46 Proszę o informację, czy ktoś miał ten wózek? Jak się prowadzi i jakie są wymiary siedziska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja1406 Re: Easy Walker Qtro 10.01.13, 12:57 ja się podepnę pod wątek, czy qtro i sky mają taką sama wielkość siedziska? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Easy Walker Qtro 10.01.13, 19:50 -j- ja mialam oba I powiem tak sky sie ciut lepiej podbija Siedziska bodajze mialy te wozki podobne Wydaje mi sie ze takie same ale na stonprocent nie dam slowa bo dawno Quatro nie mialam na stanie Odpowiedz Link
remip Re: Easy Walker Qtro 10.01.13, 20:00 Mamodawidka a jak sądzisz do jakiego wieku dziecko się zmieści w tym wózku? czy jest ono duże czy raczej dziecko z niego szybko wyrośnie? I czy wózek sprawdziłby się do końca wózkowania? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Easy Walker Qtro 12.01.13, 11:35 wiesz ja jestem zdania ze i tak przewaznie dokupuje sie mala spaceroweczke zalezy do jakiego wieku ja mam sky plus i powiem tak moja mloda nie spi juz na spacerach w wozku ale juz minimalnie jej wystaje glowa za oparcie wiek masz na dole w suwaczku Odpowiedz Link
stareczka2 Re: Easy Walker Qtro 19.02.14, 15:09 Podbijam temat Jakie sa wymiary siedziska - producent podaje niby "iedzisko-długość-szerokość-głębokość qtro-50 cm-40cm-23 " Pokrywa sie to z rzeczywistoscia?? A jak wyglada sparawa podnozka - w opiniach wyczytałam ze u dziecka 1,5 - 2 lata robi sie niewygodny i "za maly" Odpowiedz Link