tygisek Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 18:17 omg....tragedia, nie wiem, ktora z nich wieksza, a moze obywie jednakowo??? brrrr... Odpowiedz Link
sylki Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 18:23 jakbym była zmuszona wybrać, to zdecydowanie czarna z panterką ;P Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 18:27 Czarne lateksowe legginsy, tunika w panterkę, złote szpilki i wielkie złote kolczyki, tipsy i tapir i wtedy ta pierwsza parasolka jak znalazł Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 21:03 mnie się kółka podobają. Tylko Opis Afrodytty trafiony idealnie. Piękny narysowałas obrazek, tak pięknie ze ciągle mam go pod powiekami. Odpowiedz Link
agaciha Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 18:30 Sorki- chodzilo mi o Furry duck Leopard mnie nie kreci, a poza tym wystraszylby mi swinki morskie Odpowiedz Link
agusia041 Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 18:59 a mnie się panterka podoba, taka parasolka "z pazurem", tylko dla chłopca się nie nada niestety Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 21:08 Nie podobają mi się Ale wiadomo rzecz gustu Skaja pewnie będzie się mono nagrzewać latem Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Parasolka mima bo 08.03.13, 23:10 Ja pitolę do czego ta firma zmierza? mieli fajny wizualnie kosmiczny wózek to zaczęli go obszywać jakimiś tandetnymi skajami, teraz spacerówka włochate yeti i leopard Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Parasolka mima bo 09.03.13, 13:06 a ja jakbym musiala wybierac to tez ten z panterką, bez przesady, jak masz wozek do jazdy terenowej to chodzisz tylko i wylacznie w gorskich trepach vel.traperach? co ubiór ma do tego?-To do Affrodyty oczywiście,bo sie nie tu wpielam jak zwykle sądzę że wkladka i tak jest wyjmowana,więc tej panterki niewiele by zostało. Odpowiedz Link
afroddytta Re: Parasolka mima bo 09.03.13, 14:06 Strój nie wiem czy ma coś do tego czy nie, napisałam po prostu jak ja to widzę, taka pełna stylizacja (jak to się teraz mówi w szołbiznesie ) A generalnie myślę, że jakoś tam się jednak wózek wybiera dopasowując go do siebie, w tym też do sposobu ubierania. Odpowiedz Link
agusia041 Re: Parasolka mima bo 09.03.13, 14:36 Ubranie w panterkę i do tego wózek, to już trochę za dużo tych cętek Odpowiedz Link