Dodaj do ulubionych

Pytanie dot. Micralite Fastfold

22.03.13, 14:09
Dziewczyny Pinik i te które testowały Fastfolda - napiszcie proszę czy u Was mechanizm opuszczania i podnoszenia siedziska działał ok ? Mam wózek od tygodnia i z opuszczaniem wszystko w porządku ale po podniesieniu oparcie z jednej strony ładnie się blokuje a z drugiej jest jakby luźne i po posadzeniu dziecka ta druga strona trochę opada. Chyba będę reklamować.
A może coś źle robię - mi pokazywano żeby po prostu podnieść oparcie za tą taką poprzeczkę pod spodem i że ma samo "zaskoczyć" - czy jednak jest jakiś "myk" o którym nie wiem ?
A tak poza tym to wózek super się sprawdził w samolocie i na lotnisku wink tylne koła są świetne.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Pytanie dot. Micralite Fastfold 22.03.13, 15:55
      Nie mam tego problemu z oparciem.

My jutro lecimy, ale nie biore micry ze wzgledu na marna budke.
      • tygisek Re: Pytanie dot. Micralite Fastfold 22.03.13, 16:36
        a widzialyscie? micralite reklamuje sie, ze maja nowy "patent" na budke smile fajnie sie powieksza i wyglada z tym dedykowanym nowym daszkiem, kurcze, znow mnie intryguje, a juz mi przeszlo...wink ciekawe od kiedy w sprzedazy i za ile....
        • sweetmelongirl Re: Pytanie dot. Micralite Fastfold 22.03.13, 17:22
          jeszcze za granicą nie ma w sprzedaży daszka więc pewnie u nas za pół roku wink hihi
          ale patent dobry, daszek z teutonii też ok
          • sweetmelongirl Re: Pytanie dot. Micralite Fastfold 22.03.13, 17:22
            chociaż tak na marginesie - przyznam, że jak dla mnie ten ledwo wystający daszek jest okwink...bo moje dziecko nienawidzi jak ma coś nad głową...wrzeszczy, drze się...wyje.
    • pinik Re: Pytanie dot. Micralite Fastfold 22.03.13, 17:32
      No wlasnie ten teutonii mam od wielu lat i mialam na badzo wielu wozkach, ale micra ma krotka bardzo budke i w nim ten teutonii mala ma prawie na twarzy. Czekam wiec na ten ichni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka