gosia_mrufka 16.04.13, 20:29 Porównanie wózków, miłego przeglądania Wszystkie wózki z roku 2012. maksymalna wysokość rączki: rozłożona budka przy pionowym oparciu rozłożona budka przy rozłożonym oparciu koła przednie koła tylne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_mrufka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 16.04.13, 20:32 I jeszcze kolorystyka: Bee+ all black B-Agile chili red Techno Crown Blue Odpowiedz Link
magda79pn Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 16.04.13, 20:41 no pięknie to zrobiłaś, jestem pod ogromnym wrażeniem i jak oceniasz britaxa do maclarena? bo mi było bardzo trudno je porównać Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 16.04.13, 21:07 Teraz w pełni się z tobą zgadzam, że trudno je porównać. Obydwa są lekkie, zwrotne, nieduże po złożeniu, ale wiele też je różni i każdy też ma swoje zalety, których nie ma drugi. W tej chwili zachwycam się Britaxem, ale jeżdżę nim dopiero drugi dzień i tylko po galerii handlowej. Do pełniejszego porównania muszę wykonać testy w terenie Odpowiedz Link
magda79pn Gosia 16.04.13, 21:33 gosia_mrufka napisała: ale wiele też je różni i każdy też ma swoje zalety, k > tórych nie ma drugi. =========== czyli generalnie obydwa (techno i b-agile) są nam bardzo potrzebne Odpowiedz Link
kkitka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 16.04.13, 20:51 Zdjęcia fajne wózki oczywiście też. To bee piękne jest po prostu Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 16.04.13, 20:55 full profeska! ta buda w bee przy rozlozonym siedzisku troche blado wypada przy pozostalej dwojce... (bo za mna jeszcze to bee chodzi)... ale jak sie w koncu na nie szarpne to moze juz nie bede tak bardzo potrzebowac takiej opcji... Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 17.04.13, 12:07 Gdyby nie ta budka, bee byłoby ideałem. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 17.04.13, 12:13 nie wiem czy juz ktos kiedys zadawala to pytanie ale czy jest mozliwosc wpiecia budy z bee do bee+? (bo w tym zwyklym chyba buda wieksza) Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 18.04.13, 07:24 Bardzo fajna sesja Ale czemu Twoje B-Agile3 ma taką budkę? Ja w necie widziałam ,że 3 mają taką fajną budkę bez tej siatki. Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 18.04.13, 08:57 Hmm, nie wiem o co chodzi z tymi budkami. Na tym filmie widać taką jak moja: wideo , a na tym pełną i z innym okienkiem wideo W sumie to podoba mi się ta siateczka, ewentualnie wykombinuję jakąś dodatkową osłonkę, żeby ją zakrywać w razie potrzeby. Odpowiedz Link
magda79pn Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 18.04.13, 09:05 mi ta siateczka też pasuje, już ją wypróbowałam podczas wiatru i słońca i jest super, wcale nie świeci przez nią dziecku w oczka, natomiast jak wieje wiatr, to te boczki są tak wąskie, ze też nie wieje mocno przez nie, a trochę świeżego powietrza nie zaszkodzi Odpowiedz Link
paulus369 Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 09.10.13, 14:29 Witam! Gratuluje ciekawego fotoporownania wozkow Mialabym pytanie-prosbe o porownanie maclarena xt i b agile a propos prowadzenia, podbijania, amortyzacji i siedziska (ktory jest wygodniejszy dla dziecka). Chcemy zmienic wozek na spacerowke, w miare lekka, latwa do skladania. Zastanawiamy sie nad BJ city mini, b agile 3 i maclaren xlr 2013. Nie ukrywam, ze nie podobaja nam sie wozki typu parasolka, maja male kosze, jednak Mac xlr 2013 ma nowy duzy kosz, swietne recenzje i w sklepie prowadzil sie nam lepiej niz BJ city mini (zarowno bez jak i z obciazeniem). Dziekuje i pozdrawiam, Paula. Odpowiedz Link
flower_v Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 09.10.13, 21:52 woow super porównanie! do mnie ta myśl o bee+ wraca jak bumerang to b-agile fajne się wydaje, ale u nas odpada ta siateczka w budzie. noo a gdyby xt miał pełną raczkę... bo z podnóżkiem i budą wygrywa.. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 09.10.13, 22:44 Flover, można teraz dokupić taką rączkę, którą isę przyczepia do rogów spacerówki i jakby je łaczy.Tworzy to pełną rączkę. Odpowiedz Link
kkitka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 09.10.13, 22:18 Ja miałam bjcm4 a teraz mam questa, to tak trochę podobny jak xt BJCM świetnie zdał egzamin na wakacjach, jak synek dużo jeździł w wózku i w nim spał, siedzisko jest naprawdę spore. Teraz kupiłam questa bo jednak chciałam czegoś mniejszego, typową podwieźdupkę i quest bardzo mi się podoba do tych celów. Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: B-Agile 3, Techno XT, Bee+ - foto porównanie 11.10.13, 10:19 Lubiłam Agile za składanie, obszerne siedzisko, duży kosz z dobrym dostępem. Mac XT ma podnóżek, lepiej się podbija, ale bardziej hałasuje. Manewrowanie XT lepsze, ale Agile czasami wygodniejsze ze względu na jedną rączkę. Odpowiedz Link