ewajk1 28.05.13, 13:35 Wiem, że to nie to forum, ale nie wiem gdzie zapytać. Mam trójkę dzieci, a umiem wstawić tylko 2 suwaczki, trzeciego się nie da? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Suwaczki 28.05.13, 16:33 przy takich wielkich suwaczkach twoje posty będą usuwane, poczytaj sobie netykietę i regulamin choćby tego forum Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Suwaczki 28.05.13, 17:32 nie wiem czy jkażda strona z suwaczkami to ma, ale patrząc po grafice to korzystałaś ze stornki, która zdaje się daje możliwosć wyboru rozmiaru suwaczka.Wybrałaś pełny, a powinnaś wybrać mniejszy.Wtedy suwak będzie dwa razy krótszy i dwa razy weższy. Odpowiedz Link
sylki Re: Suwaczki 28.05.13, 18:05 tylko należy pamiętać, że nawet dwa zmniejszone suwaczki niestety przekraczają rozmiar 4 linijek, o 3 suwaczkach nie wspomnę. Czy naprawdę milion suwaczków jest lepszych niż linki do nich ? Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Suwaczki 28.05.13, 21:58 ja z kolei niestety w ogóle nie wiem po co one są, ok fajnie,że chce sie ktos dzielic ile ma schudnac(jak gazeta), ile po slubie ile nie pali,ile ma dzieci itd...no ale na prawdę,trzeba? ja chyba kiedys z ciekawosci mialam,ale sygnaturka mnie wkurzala i usunelam Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Suwaczki 28.05.13, 22:11 To ja ci Tereferetka powiem, ze na pewnym forum dla mam rekordzistki potrafią mieć sygnarutę na pół storny. troje dzieci (każe po suwaczku), czwarte w drodze (suwaczek ciążowy), odliczanie do rocznicy ślubu, odliczanie ile juz razem (bo trzeba osobno) plus często jakieś odliczanie do świąt czy do zupełnie innej bzdurnej suwaczkowo okazji, a do tego jeszcze błyskajace oczojebne glittery z imionami dzieciaków. Tamto forum jest bardzo liberalne i nie przestrzega nawet zbytnio swojego regulaminu (mówię o moderatorach, w sygnatury zbytnio nie ingerują, choć w regulaminie coś tam jest na ten temat). Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Suwaczki 29.05.13, 10:21 martuska1982 napisała: > To ja ci Tereferetka powiem, ze na pewnym forum dla mam rekordzistki potrafią m > ieć sygnarutę na pół storny. nie mam pytań D Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Suwaczki 29.05.13, 10:25 chociaż czekaj czekaj jakby sie tak zastanowić to moze i te suwaczki nie są takie głupie jak sie przed netem dużo przesiaduje to chociaż o urodzinach dzieciaków nie zapomną Odpowiedz Link
afroddytta Re: Suwaczki 29.05.13, 12:17 O urodzinach to nie zapominam, zresztą już chyba mam prezenty z różnych promocji na cały następny rok Ale zerkam w sygnaturkę Lucyny, żeby sobie przypomnieć w którym tygodniu ciąży jestem Odpowiedz Link
sylki Re: Suwaczki 29.05.13, 13:13 Ale zerkam w sygnaturkę Lucyny, żeby sobie przypomnieć w którym tygodniu ciąży > jestem ahahaha no comments Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Suwaczki 29.05.13, 15:59 Hahaha Affro dobre )) to wy w tym samym tygodniu jesteście? umówiłyście się,czy co Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Suwaczki 29.05.13, 18:52 afroddytta napisała: > O urodzinach to nie zapominam, zresztą już chyba mam prezenty z różnych promocj > i na cały następny rok > Ale zerkam w sygnaturkę Lucyny, żeby sobie przypomnieć w którym tygodniu ciąży > jestem Padłam Odpowiedz Link
afroddytta Re: Suwaczki 28.05.13, 22:17 Mnie też to nie kręci. Znacznie bardzie praktyczne wydaje mi się literka plus data urodzenia, jak już ktoś musi i chce, w sumie treść przekazana. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Suwaczki 28.05.13, 22:23 w ciąży miałam suwaczek, a teraz mam teraz całą trójkę w takich małych suwaczkach, ale to na innym nicku na forum rówieśniczym, zaraz sprawdzę skąd są te suwaczki Odpowiedz Link