Dodaj do ulubionych

tanie wkładki

14.06.13, 12:53
znalazłam takie na all, i chcę jedną kupić, czerwieni ze dużo nie lubię, więc chyba czarną,
myślicie że będzie pasowała do GT crimson?

szarych nie ma, więc sobie uszyję, a tą też bym kupiła, bo tania tongue_out

allegro.pl/wkladka-do-wozka-fotelika-oddychajaca-kolory-matex-i3291290075.html
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: tanie wkładki 14.06.13, 12:58
      A to stała oferta? Ciekawa jestem jak one w praktyce, może do samochodu byłoby sens pokupować (bo do wózków już chyba wszystko mam, poza tym do wózków to jednak bardziej fikuśnie mi się widzą wink).
      • magda79pn Re: tanie wkładki 14.06.13, 13:05
        o foteliku też myślałam, za tydzień wyjeżdżamy (9h samochodem) więc może jednak się skuszę i wypróbuję???

ja wolę zdecydowanie gładkie wink
        • magda79pn Re: tanie wkładki 14.06.13, 13:09
          kupiłam, a wybrany kolor podam im wieczorem wink
          najpierw poprzymierzam do GT czerwień i czerń smile
          • emakowka Re: tanie wkładki 14.06.13, 13:15
            Magda- daj znac jak pasuje do Gt i moze jakas foteczka smile
            • magda79pn Re: tanie wkładki 14.06.13, 14:16
              nie wiem kiedy mi ja przyślą, a w piątek wyjeżdżam
              • magda79pn Re: tanie wkładki 14.06.13, 16:03
                wzięłam czarną, bo ten wózek nie jest z takim czystym czerwonym, tylko z wisienką wink a wkładka nie wiem jaka jest, więc czarna bezpieczniejsza

jak dotrze (pewnie we wtorek) i znajdę chwilę czasu przed wyjazdem, to zrobię kilka fotek smile
                • afroddytta Re: tanie wkładki 14.06.13, 20:15
                  Napisz koniecznie jak ten wkład czy on faktycznie jakiś niby oddychający. I czy do fotelików się nada.
                  • magda79pn Re: tanie wkładki 14.06.13, 21:01
                    ja mam fotelik maxi cosi 9-18kg, ciekawe czy będzie pasować...
                    ale przetestujemy w dalekiej trasie już w piątek
    • pomilak1 Re: tanie wkładki 14.06.13, 20:26
      A, też kupiłam smile Zobaczymy co to za cudo big_grin Wzięłam czarną, bo chyba najbardziej uniwersalna tongue_out
    • pinik Re: tanie wkładki 14.06.13, 21:28
      O, wyglada swietnie! To chyba jest podszyte tym materialem co wkladki buggstera i micralite. On naprawde jest dobry, zeby dziecko sie mniej pocilo.
    • escapezone Re: tanie wkładki 14.06.13, 22:20

Madzia pokombinuj coś z wkładkami ty masz złote ręce co czynią cuda a ja bym chętnie coś z wkładki dokupila dla młodego smile
      • magda79pn Re: tanie wkładki 18.06.13, 07:45
        już Pan się wycwanił, podniósł cenę o 2 zł uncertain
        • emakowka Re: tanie wkładki 18.06.13, 07:55
          Cena wyższa pewnie przez duże zainteresowaniewink,ale też inny sprzedawca ma te same wkładki po 35 zł.
          • magda79pn Re: tanie wkładki 18.06.13, 08:46
            moją wczoraj wysłał, jak dzisiaj dotrze to dam znać, może nawet założę na techno i pójdę na spacer smile

bo żeby zdjąć tą z froty co mam na GT, to za dużo zachodu wink
    • linkap_wawa Re: tanie wkładki 18.06.13, 08:51
      no to mi sie jeszcze udalo kupic po starejceniesmile ale czekam
      • gniesia007 Re: tanie wkładki 18.06.13, 10:37
        Ja tez czekamsmile
        U mnie bedzie na foteliku w samochodzie, mam nadzieje ze się sprawdzismile
        • magda79pn MAM !!! 18.06.13, 10:54
          ale badziew...
          teraz będzie na mnie, że wam gówno kazałam kupić tongue_out

w każdym razie na techno xt ginie - taka jest malutka, wieczorem zrobię fotki na foteliku 9-18kg, może chociaż do tego się nada big_grin
          • kropkowo_11 Re: MAM !!! 18.06.13, 11:13
            Uff a już miałam klikać smile Jednak będę szukać dalej jakiejś używanej wkładki, na nowa szkoda mi kasy.
          • calineczka793 Re: MAM !!! 18.06.13, 11:13
            Do też dzisiaj dotarły - masakra, nie powycinane otwory na pasy, króciutkie, żeby zamontować do fotelika, trzeba zdemontować pasy i dopiero przeciągnąć, a to nie jest wcale takie proste w moich fotelikach Combi i Kingusad A przecież taką wkładkę trzeba też prać co jakiś czas.

jednak oryginalne z Romera są o niebo lepsze, no ale cena też o wiele większa.

Zaraz zobaczę czy chociaż do MB będą pasować, ale nie sądzę bo są krótkie.
            • linkap_wawa Re: MAM !!! 18.06.13, 11:25
              ale w aukcji bylo napisane, ze otwory sa do samodzielnego wyciecia - no i dlugosc tez podana, wiec jakos specjalnie zaskoczona nie jestem (chociaz jeszcze swojej nie macalam)... ja ciekawa jestem tylko czy rzeczywscie beda sie sprawdzac jako przeciwpotne, bo moja mala jak ja wyciagam z fotelika jest cala mokra i zaczelam juz kombinowac zeby tetre jakas wsadzic.. wiec taka nakladka moze bedzie lepsza.
              • calineczka793 Re: MAM !!! 18.06.13, 11:36
                Fakt, ale one są też bardzo wąskie - wg mnie mogłyby być do fotelika, gdyby nie to, że trzeba pasy wymontowywać, a tym samym odpinać fotelik - ja odsyłamsmile

Linkap u nas baardzo dobrze się sprawdza podkładka z Romerasmile
                • magda79pn Re: MAM !!! 18.06.13, 11:45
                  ja zostawiam, mam nadzieję że do fotelik będzie ok
                  a akurat przed wyjazdem muszę małemu pasy wyżej podnieść, więc za jedną robotą ją założę wink
                  • magda79pn fotki na GT i TECHNO XT 18.06.13, 12:11
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/ql4V84QLbykk8Rvx1B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/4pNO7gfPsLDJ3Yk4KB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/7mBjAybjZlkBx9pjdB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/ZrU8IJu2Ubxn9bIvsB.jpg
                    • martuska1982 Re: fotki na GT i TECHNO XT 18.06.13, 12:32
                      rany, faktycznie ona maciupka i niewymiarowa jakaś. o.O
                    • 18lipcowa3 magda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.13, 14:41
                      a co ty masz na tym pałąku?
                      co to za meteczki ? wink
                      • martuska1982 Re: magda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.13, 14:46
                        dziewczyny na forum niektóre szyją takie nakładki z metkami, na allegro też możesz kupić. smile
                  • pomilak1 Re: MAM !!! 18.06.13, 15:59
                    Ja też dziś dostałamsmile Faktycznie szału nie robitongue_out Ale za taką kasę to nie będę się bawić w odsyłaniesmile Na tourze nawet spoko wygląda, więc niech już będzie póki go nie sprzedam tongue_out big_grin
                    • emakowka Re: MAM !!! 18.06.13, 18:07
                      Ja chciałabym tą wkładkę do fotelika,proszę po przetestowaniu napiszcie,czy faktyczniej mniej się w niej dziecko poci.
                      • magda79pn fotka na foteliku 19.06.13, 08:09
                        fotelik 9-18kg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/lZdlurHhAilFEyHasB.jpg
                    • linkap_wawa Re: MAM !!! 19.06.13, 09:33
                      ja tez dostalam - moim zdaniem do wozka to ona sie srednio nadaje - wlasnie przez to zwezenie po srodku (chyba, ze uzywamy jej tylko i wylacznie po to zeby dziecko sie nie pocilo, a nie po to zeby "uladnic" wozek - ale do fotelika bedzie ok.
                      • roga.laa Re: MAM !!! 19.06.13, 15:54
                        też się skusiłam, w sumie w bliźniaku wygląda nawet ok. dzisiaj był test i dziewczyny prawie suche wyjęłam z wózka. jutro przełożę do nosideł i sprawdzę czy warto kupować drugi komplet.
                        • kaskk Re: MAM !!! 20.06.13, 14:28
                          Jaki masz wózek bliźniaczy? Daj zdjęcia? Jak w fotelików?
                          • roga.laa Re: MAM !!! 20.06.13, 17:37
                            bumbleride indie twin.
                            w foteliku, cóż, [pierwsza przejażdżka super-20minut jazdy, auto bez klimy, dziewczyny suche, ale już po 2 godzinach płynęło wszystko.... my zresztą też, 33 stopnie....
                            na chwilę obecną wkładki są całe mokre, idą się prać.
                            • magda79pn Re: MAM !!! 20.06.13, 17:44
                              kurcze, bez klimy to chyba żadna wkładka nie da rady...

ja jutro testuję z klimą jakieś 6h, ale napiszę dopiero w niedzielę, bo wtedy będę miała dostęp do internetu
                              • magda79pn Po podróży... 22.06.13, 18:34
                                wkładki są całkowicie do d...
                                po 6h jazdy z klimą ustawioną na 22st, w połowie drogi ją rozcięłam aby zdjąć z fotelika (inaczej się nie dało, dobrze że zawsze mam przy sobie nożyczki !!!) mały mokry jak szczur, wkładka mokra

to było w piątek

dzisiaj jazda 3,5h, klima tak samo 22st, mały mokry !!!

doszłam do wniosku że ona jest POTNA a nie antypotna...

ABSOLUTNIE NIKOMU NIE POLECAM TEGO BADZIEWIA !!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                                • kaskk Re: Po podróży... 22.06.13, 19:09
                                  To jakie wkładki antypotne polecacie?
                                • emakowka Re: Po podróży... 22.06.13, 20:02
                                  Dzięki Magda za opinie,napewno tej wkładki nie kupię.
                                  • magda79pn Re: Po podróży... 22.06.13, 20:37
                                    on mi się w foteliku tak nigdy nie spocił jak na tej wkładce...
    • sztucznamrowka Re: tanie wkładki 22.06.13, 20:40
      Dobrze, że się na nią nie skusiłam.... no cóż za takie pieniądze trudno oczekiwać dobrej jakości...
      Ja w ubiegłym roku kupiłam do fotelika wkładkę bambusową na all i była OK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka