Dodaj do ulubionych

Organizer babymel- jest super

07.07.13, 23:09
Kupiłam organizer Babymela do gt i dzisiaj, po powrocie z wakacji, odpakowałam. Kupiłam go za 124 zł z przesyłką i jeszcze dostałam zawieszkę na siatki Luvion. Zamówiłam czarny, w środku jest pomarańczowy więc pasuje do mojego gt bo jest z pomarańczowymi dodatkami i dodatkowo ma rączek do przenoszenia. Kupiłam go czytając wasze opinie i pogodziłam się już z myślą że nie będzie miał tych rączek, które mi wydają się bardzo praktyczne, bo pisałyście że czarne nowe są bez nich. A teraz mam miłą niespodziankę. Niestety jutro odsyłam wózek do serwisu, bo jak kiedyś pisałam zbacza mi ciągle na prawo, a jeszcze dodatkowo wysunęły mi się śruby na poziomej ośce i nie wiem czy tak wcześniej było czy nie, ale zauważyłam to dopiero przy pakowaniu wózka na wakacje. Tak więc muszę zaczekać 2 tygodnie na wózek.
Obserwuj wątek
    • emakowka Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 07:13
      Gdzie zamawiałaś organizer,bo ja szukam i wszędzie jest niedostępny. W moim Gt też wysunęły się śruby na tej poziomej ośce,ale mąż je dokręcił i jest już dobrze.
    • sztucznamrowka Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 08:53
      Ja mam ten organizer do GT, kupowałam go w kwietniu i dałam za niego 150zł plus wysyłka, też jest pomarańczowy w środku co mi akurat się nie podoba i nie ma rączek do noszenia w ręce, których mi brakuje i nie ma wewnątrz żadnej kieszonki.
      Ogólnie bez szału....jak za taką kaskę....Ale użytkuję - dość sporo się do niego mieści i ma dwie kieszenie na butelki co jest bardzo na plus.
      • sztucznamrowka Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 09:02
        Tutaj fotka mojego organizera na wózku a na rączce uszyta przeze mnie nakładka - żeby ręce się nie pociły latem i miło się prowadziło wózek wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/zf/ca/s7a9/tN1MZTo2jUcsdTaPcB.jpg
        • flower_v Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 12:25
          w mamagama kupiłam tydzień temu czarny z rączkami bez problemu.
          wystarczy napisać maila do konkretnego sklepu internetowego z zapytaniem czy są doetępne te z raczkami ze starszej kolekcji, często zdjęcie przedstawia nowy (bez rączek) a na stanie mają starszą kolekcję wink
          • monika_kas Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 17:57
            a mi się podoba ten organizer skip hop (widziałam go na mamagama)... smile
            • agusia041 Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 19:14
              Babymel to właściwie taka mniejsza torba, na typowy organizer to on trochę za duży.
              Ja ciągle do niego wracam, nie miałam wózka do którego by nie pasował smile
              • flower_v Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 21:31
                agusia ja podobnie, juz go kiedyś miałam, sprzedałam i teraz ponownie kupiłam smile
          • the_isabelle Re: Organizer babymel- jest super 17.07.13, 15:11
            Ja właśnie dostałam mój Babymel z Mamagama.pl smile przed zakupem pytałam czy posiadają starszy fason z rączkami, pani Ewa potwierdzila, więc zamówiłam smile no i jak przyszedł - okazało sie że to nowszy fason...ale z rączkami big_grin
            sama nie wiem czy żałować tego starszego fasonu (liczyłam na tą kieszeń na zamek, w nowym jest kieszeń otwarta).
            Ale może nowszy jakiś taki zgrabniejszy... bo nie ma tych sznureczków dyndających wink

są jeszcze jakieś różnice miedzy fasonami nowszych i starszym?
            A użytkuje go ktoś na bbo Cam 2gen lub 3 gen? zamontowałam go i nie jestem przekonana czy mi nie bedzie zjeżdzał za te klipsy sad
    • ewajk1 Re: Organizer babymel- jest super 08.07.13, 22:52
      Kupiłam w sklepie torbydlamam.pl i skorzystałam z rabatu 25zł z gazety Super Mama. Pisałam o tym w wątku o promocjach, że są tam kupony na zakup różnych akcesoriów dla dzieci. Jak ściągnie się pierwszy numer. Na torby babymel hasło jest chyba TORBY i ważne do końca lipca, przesyłka była gratis plus dostałam zawieszkę na torbę do wózka (ponoć kosztuje 35zł). Mi się organizer podoba, jest faktycznie duży, ale mi chodziło o to żeby móc zapakować do niego pieluszki, chusteczki, jakoś przegryzkę, a dodatkowo mieć miejsce na dokumenty i klucze. Teraz na wakacjach bardzo mi go brakowało, bo pod wózek upychałam rzeczy na plażę, a nie było gdzie schować pieniędzy, kluczy, telefonu itp, a chciałam mieć wolne ręce przy dwójce starszych dzieci.
      • monika_kas Re: Organizer babymel- jest super 09.07.13, 09:41
        a któraś z was ma ten organizer do GT? mogłabym prosić zdjęcia? bo ja mam jakiś tam organizer, ale mnie wkurza i chciałabym coś innego... A ten babymel jest chyba dosyć spory i wiele pomieści smile tego mi trzeba. ale chciałabym zobaczyć jak wygląda na GT
        • martuska1982 Re: Organizer babymel- jest super 09.07.13, 09:47
          wyzej w poście Sztucznej Mrówki jest zdjecie.
          • monika_kas Re: Organizer babymel- jest super 09.07.13, 09:54
            ooo dzięki... ciężko dzisiaj myślę i nawet nie zwróciłam uwagi, że to zdjęcie tam rzeczywiście jest... kurcze DUŻY ten organizer... raczej jak torba. chyba za duży...
            • gaga-sie Re: Organizer babymel- jest super 09.07.13, 10:23
              Torba niżej dyndasmile Nam na gt sprawdził się super.
            • gaga-sie Re: Organizer babymel- jest super 09.07.13, 10:24
              W rzeczywistości zgrabniej leży, zdjęcie tak go "ujęło".
              • kedro-dasos Re: Organizer babymel- jest super 10.07.13, 16:33
                dzieki ewajk za namiary. dziś przyszedł- jest SUPER!!!! Z rączkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka