21.07.13, 01:31
Witam poszukuje parasolki dla mojego synka. Obecnie używamy spacerówki Bugaboo cameleon z której jestem mega zadowolona ale potrzebuje czegoś mniejszego po złożeniu. Chciałabym żeby miał pełną rączke i pałąk oraz uchwyt na kubek w standardzie. Duże i rozkładane siedzisko do pozycji leżącej. Największy problem jest z rączką przeglądnęłam neta i nie widzę spacerówki z taką opcją. Czy ktoś moż pomóc lub polecić jakąś fajną lekką parasolkę? Z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Parasolka 21.07.13, 10:19
      Ale jak ma mieć pełną rączkę to już raczej nie będzie parasolką wink

Jak masz cama to może bee+ ?? smile
      • linkap_wawa Re: Parasolka 21.07.13, 12:41
        Jeśli chodzi o lzejsze wozki z pelna raczka dostepne na naszym rynku to jeszcze: inglesina espreso, peg perego vela lub switch easy drive, BJCM, cam portofino 2013
      • aggggass Re: Parasolka 21.07.13, 13:58
        Gdzieś dawno temu widziałam taką - ta raczka miała jakiś przycisk na środku i po naciśnięciu się składałasmile
        • darusia2012 Re: Parasolka 21.07.13, 14:09
          rączka w switch rozsuwa się na boki, nie ma żadnych przycisków
        • gaga-sie Re: Parasolka 23.07.13, 16:25
          Cybex callisto
        • gniesia007 Re: Parasolka 23.07.13, 19:02
          Moze loola up? Ona ma pełną rączke i taki guzik na środku ale nie wiem do czegosmile być może do składania.
    • evra_only Re: Parasolka 21.07.13, 17:38
      Może chodzi ci o Inglesinę Max? Miałam taką spacerówkę dla syna, ale to było wieki temu wink Muszę jednak przyznać, że spacerówka była bardzo udana i żałuję, że teraz jej już nie produkują. Ja miałam granatową kratkę z żółtą rączką i wykończeniami smile
      • magda79pn Re: Parasolka 21.07.13, 18:02
        Widzialam wczoraj w parku parasolke Jane z pelna raczka i palakiem, dzisiaj wieczorem bede szukala w google, bo ciekawi mnie co to byl za model, nie byla to wielka parasolka, raczej zwykla.
        • annulka79 Re: Parasolka 23.07.13, 18:35
          O, to faktycznie ciekawe. A nie była to jakaś Carrera albo Solo? Nowszy Cross też jest taki parasolkowaty ale ma tylne koła większe.
          • annulka79 Re: Parasolka 23.07.13, 19:18
            Przypomniałam sobie o Jane Touring
            bo te co wymieniłam w poprzednim poście to akurat Ty z łatwością byś rozpoznała wink

• sztucznamrowka Re: Parasolka 23.07.13, 15:59
      Ja będąc kilka dni temu w Smyku macałam i nawet mi się spodobała wink tongue_out parasolkę z pełną rączką - Espiro Meyo, miała bardzo miłą w dotyku tapicerkę, ładny stelaż ale wagowo porażka...no i nie wiem jak z dłuższym użytkowaniem bo nie miałam nigdy wózka tej marki...a ten model to nowość...
      Ogólnie to, tak jak pisały wyżej Dziewczyny, Twoje parametry na pewno spełnia Bee+ i BJCM smile
      • aggggass Re: Parasolka 23.07.13, 23:25
        Tylko że Bee to nie parasolka, składa sie jak cameleon a ja potrzebuje czegos małego po złożeniu. Pozatym jak cameleon mi sie podoba to bee już nie. Ale dziękuje za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka