Dodaj do ulubionych

Espiro Modena

20.02.14, 12:32
Dziewczyny widziałyście na żywo ten wózek? szczególnie wersję silver?

https://megatanio.pl/images/dfb4afeecf5cc0be96c57bc2eef265f4.jpg

jeżeli tak to czy:

Jest miękko zawieszony?
Jakiej jakości materiał?
Czy spacerówka faktycznie ma 60 cm oparcia?
jaka jest buda w spacerówce? naciąga się?

i na koniec czy Waszym zdaniem jest godny uwagi? czy lepiej iść w PP Culla lub Emma używane.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Espiro Modena 20.02.14, 19:43
      ja w zeszłym roku widziałam nażywo, ale nie pamiętam jaki to był kolor i to była tylko gondola w sklepie. Nie prosiłąm o wyciąganie spacerówki, bo mnie nie interesował aż tak. wink
      Co mi się rzuciło w oczy? Gigantyczna gondola, jak dla małego słoniątka wink
      Poza tym godnola dosyć wysoko i zawieszenie bardzo mięciutkie, jak typowych wózków na paskach.
      Natomiast uderzyła mnie własnie sztucznośc materiałów i jakby plastikowatosć konstrukcji, co trochę dziwi, bo to zdaje się metalowe czy aluminiowe rurki, ale taka plastikowatosć z tego biła. Jednak ten co oglądałam stelaż miał z kolorze siwym, taki chyba malowany był. A no i koła miał piankowe, ale przez to bardzo lekki był.
      Jako gondola może się sprawdzić, bo duża wysoko i mięciutkie zawieszenie, ale na super jakośc bym się nie nastawiała.
      • martuska1982 Re: Espiro Modena 20.02.14, 19:44
        a propos tych kół jeszcze to piszę, że piankowe bo nie dojrzałam nigdzie wentyla, a na oko taka pianka jakby, nie guma opony, no i wózek bardzo lekki mi się wydał, ale nie macałam, nie schylałam się do podłogi, może i pompowane były. Wydaje mi się że były piankowe, ale ręki uciąć sobie nie dam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka