Dodaj do ulubionych

Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue nowego?

21.03.14, 12:50
Pytanie, jak w temacie smile
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 12:54
      róże ci się znudziły ? smile

nie wiem czy gdzieś go jeszcze mają...
      • pinik do magda79pn 22.03.14, 13:13
        Nie, nie znudzily mi sie roze smile Mojego rozowego XT (tzn. szaro-rozowego, bo calego rozowego jakos nie robia...) mam nadal i bardzo go lubie, tylko "oszczedzalam" go cala zime, przez te cholerne kamyczki, ktorymi tu ulice sypia. Wreszcie to pozamiatali i znow mozemy jezdzic. Balam sie, ze moze po dlugiej przerwie i wiekszym dziecku juz mi nie bedzie pasowal, a jest na odwrot smile

Moja corcia kocha pozycje odchylona troche oparcia i podniesiony podnozek. I w tym wozku jej ewidentnie wygodnie (w GT jakos nie jestem o tym przekonana).

U rodzicow mam aktualnie tylko Questa (Nippera sprzedalam i zaluje...). I owy quest jest w kolorze wlasnie crown blue. Slicznie sie laczy z wkladka maclarena w tych odcieniach, ktora mam, a takze wlasnie z rozami. Ale jakos mi quest za maly, za twardy itd. Wymienilabym go chetnie na XT. XT z koleji z tej nowej kolekcji juz sie boje kupic, po zlych doswiadczeniach z questem z tym wygietym tylem. Ze starszych ten bez mi sie nijak nie podoba (nie lubie polaczenia bezu i szarego), czarne plowieja szybko, a tu sie lato zbliza, no i wypada znow na crown blue, ktory mi sie od zawsze podobal (juz jak ty go mialas).

Tylko ich juz prawie nigdzie nie ma wlasnie...
    • jasiek4 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 12:55
      Ale szukasz Techno czy XT ?
      • jasiek4 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 12:57
        No tak wink
        Miało być XT czy Triumph ?
    • jasiek4 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 13:06
      Tu piszą że mają XT :
      allegro.pl/maclaren-techno-xt-wozek-spacerowy-spiworek-24h-i4063152393.html
      • zoja1977 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 21:50
        w Swiecie Dziecka on line też jest i to w promocji:
        www.e-swiatdziecka.com.pl/woze-maclaren-techno-xt
        • pinik Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 21.03.14, 23:54
          Ojej, dzieki! Wlasnie o takiego jak ten w swiecie dziecka mi chodzi! Tylko jak ja go mam tam kupic? Zeby zlozyc zamowienie, chyba trzeba odrazu oplate zrobic. I nigdzie nie widze, czy za granice wysylaja sad
    • magnolia.83 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 24.08.14, 11:19
      Przyłączam się do pytania!
      Czy ktoś coś wie?
      Ewentualnie używany w bardzo dobrym stanie.

Bardzo bardzo prosze!

Magnolia smile
      • grudniowa.mama to i ja sie podepne z pytaniem do pinik 24.08.14, 14:29
        Pinik, a pozbylas sie tego questa ktorego chciałaś wymienic na xt? Bo jeśli nie i ewentualnie chcialabys go sprzedać to ja chetnie przygarne smile
    • pinik Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 25.08.14, 23:43
      Chyba sie tego Crown'a juz raczej nigdzie nie dostanie. Ja kupilam w koncu uzywanego na allegro. Szkoda, ze go wycofali. Sliczny jest z tym granatowym stelazem.

A questa to juz sto lat temu sprzedac zdazylam...
      • magnolia.83 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 26.08.14, 09:13
        Pinik a nie wiesz może czy Crown blue to był tylko taki jednorazowy rocznik?
        On byl produkowany tylko w 2010 roku czy wczesniej/pozniej rowniez?
        On mial wysowany podnozek czy unoszony do gory? Bo rozne rzeczy slyszalam.
        Mnie rowniez bardzo podoba sie ten kolor, szkoda ze zaprzestali produkcji.

Jesli wiecie cokolwiek na temat tego wozka to dajcie znać smile
        • walker85 Re: Czy gdzies jeszcze dostane Maca Crown Blue no 26.08.14, 10:06
          Myślę, że warto zadzwonić tej sprawie do sklepu Tik Tak w Szczecinie. Jak byłam na wczasach to dzwoniłam do tego sklepu w sprawie zakupu wózka i Pani mi powiedziała, że mają dwa stare-nowe Maclareny XT, jeden czerwony a drugi granat. I ten granat to chyba ten, którego szukacie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka