Dodaj do ulubionych

wkładka do b-motiona

28.03.14, 16:25
na samym początku nie chciałam wkładki, bo ich nie lubię, jednak jak mały mi wczoraj po wizycie u lekarza zasnął, to było mi go żal, że tak śpi na samej tapicerce wink

ten wózek to nietypowy brąz, takie kakao raczej i bardzo ładnie pasuje do niego błękit, taki czysty jak niebo smile

najpierw chciałam kupić, albo tą z all z minky:
allegro.pl/wklad-do-wozka-pad-la-millou-racing-ochrona-i4090863447.html
ale wkurza mnie to wycięcie pod głową... nie wiem po co taki kształt, nie chciałabym spać i mieć takiego brzegu w połowie głowy...

albo jakąś maclarena, tylko którą? nie ma niczego fajnego... wszystko albo dziewczęce, albo bezpłciowe, a ja chciałabym coś dla chłopca, najchętniej samoloty, albo mogłyby być też ptaszki jakieś

na końcu wymyśliłam, że uszyję sobie sama, jedna strona z brązowego minky, a druga bawełniana, w takie dinusie jak mam nakładkę na pałąk

myślicie że będzie fajne?

chciałabym żeby było to trochę stonowane, nie jakieś super odbijające się...

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/P3pWQdBaZftDzaIS0B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/FNu1wFISjB4Y7MoUAB.jpg
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 16:31
      Ja bym dała te dinusie a na drugą stronę beżowe minky albo właśnie takie jasno niebieskie jak niebo wink
    • koala0405 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 16:32
      pasowałaby soczysta zieleń albo blady błękit /ew. ciepłe ecru/
    • pomilak1 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 16:37
      zdecydowanie dinozaury smile
    • afroddytta Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 16:41
      Mnie jakoś się minky na wkładce nie widzi, w sensie tkaniny,dałabym dinozaury smile
      • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 16:55
        jeszcze o tej myślałam

allegro.pl/maclaren-wkladka-liners-do-wozkow-maclaren-fruit-i4091071759.html
        • gabilu Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 17:06
          Ładna ta wkładka maclarena i taka całkiem
          stonowana wink A tak poważnie to ta wkładka pasuje,ale wybrałabym dinusie. Tyle,że zrezygnowałabym z brązowego minky na drugiej stronie na rzecz bawełny lib minky w kolorze zielonego lub niebieskiego dinozaura.
          • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 17:13
            wiem, że trochę ta maclarena, by się żarła z resztą wink

macie rację z tymi dinuchami, to teraz co do nich?

te dinozaury są oliwkowo-zielone, i morsko-zielone z... nie wiem czy to miętowy kolor, czy błękitny...

ta fotka ktorą zrobiłam nie oddaje real koloru, one wyglądają na turkusowe, ale są zielone

może na fotkach w aukcji będzie lepiej widać:
            allegro.pl/swiat-minky-tkanina-bawelniana-dinozaury-m-miller-i4065622185.html
            na aukcji też wyglądają jak turkusowe sad
            • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 17:55
              zrobiłam real fotkę dinozaurów położonych na moim turkusie, może tego nie widać, ale one wpadają bardziej w zieleń niż w turkus, za cholerę nie mogę tego uchwycić na fotkach sad
              i te jasne paseczki na brzuszkach to takie właśnie między miętą a błękitem aqua

do tego minky w kolorze miętowym, czy tiffany, czy aqua ?
              jak ja trzymam w ręce te dinozaury, to mi mięta najlepiej pasuje

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/K4QRlEjErbMzV7vMVB.jpg
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/EbJaE47Fwmb7Hj9VBX.jpg
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/psrhh4w0WrCxhZM0jX.png
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/HqaManBINb3zngqzuB.jpg
              • jasiek4 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 18:51
                Zobacz sobie jeszcze kolor teal też powinien pasować.
                A ten Fossil Brown wbrew pozorom fajnie wygląda z różnymi kolorami ja mam wkładki ze Skip Hop zieloną i czerwona i fajnie pasują, dobrze wygląda też z pomarańczem a jak ma być bardziej stonowane to jakiś niebieski też będzie ok.
                Te dinusie które masz tez by mogły być z drugiej strony pomarańczowe na wypadek gdybyś chciała trochę wózek ożywic,
                Co do wkładek maclarena to one kończą się na dole na prosto a podnóżek w B-motion się zwęża i tak sobie to wygląda.
                • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 19:01
                  teal chyba za ciemny będzie, ja mam wkładkę maclarena, ale teraz przywiązaną do EW i nie chce mi się jej przekładać wink
                  • the_isabelle Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 19:40
                    A ja to bym walnela kolor zolty mango smile jak brzuszek jednego z dinusiow smile
                  • jasiek4 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 20:40
                    Nie namawiam ale właśnie kupiłam sobie ten teal na kocyk i jest sporo jaśniejszy niż na zdjęciach.
                    A powiesz co włożysz do środka wkładki ? Bardzo lubię minky za jego miękkość ale tak się zastanawiam czy na wkładce nie będzie się marszczył i "ciągnął" koniecznie się pochwal jak już uszyjesz ...
                    • darusia2012 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 22:25
                      mięta pasuje jak najbardziej
                      u mnie twoje dinusie są zielone, a nie turkusowe
                      • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 22:41
                        ja wiem że one są zielone, nie idzie zrobić im dobrego zdjęcia sad

na mojej łatce bawełny, dinusie też są morsko-zielone
                        • martuska1982 Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 23:21
                          a u mnie sa niebieskie smile
                    • magda79pn Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 22:43
                      ja włożę cieniutką ocieplinę, bo nie mam gąbki, a specjalnie nie będę kupować
                      wkładka nie będzie się ciągnąć, bawełna będzie ją wstrzymywać, odszyte otwory na pasy też smile

==========================

jasiek4 napisała:

> Nie namawiam ale właśnie kupiłam sobie ten teal na kocyk i jest sporo jaśniejsz
                      > y niż na zdjęciach.
                      > A powiesz co włożysz do środka wkładki ? Bardzo lubię minky za jego miękkość al
                      > e tak się zastanawiam czy na wkładce nie będzie się marszczył i "ciągnął" konie
                      > cznie się pochwal jak już uszyjesz ...
                      • pstrabiedronka Re: wkładka do b-motiona 28.03.14, 23:45
                        ja teraz na wiosnę i lato to bym szyła z dwóch stron bawełnę.
                        dinusie pasują świetnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka