Dodaj do ulubionych

Budka do MB Urban

13.07.14, 20:00
Jak to jest z tą budką, wymieniała któraś z was budkę w starym modelu MB (z drutem) na ten nowszy typ, da się?

A może, któraś z Was ma do sprzedania budkę do Urbana, kolor obojętny byle nie róż smile
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Budka do MB Urban 14.07.14, 07:05
      Hej widzialam Pare razy Ale To nie pasuje na 100 procent i nie wyglada To ladnie bo
      W starym Modelu do zalozenia budki masz kuleczlo i Tam sie wklada drut
      A w nowszych modelach prostokat smile
    • kasjopeja84 Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 14:43
      Może jednak, któraś z was ma na zbyciu budkę do UJ, zależy mi na czasie, a w everbaby Pani mi napisała, że czas oczekiwania, to 6 tygodni uncertain

Nowszą budkę można zamocować do starszego Urbana tylko trzeba kupić plastik i wywiercić dziurkę w ramie.

Ewentualnie, w którym sklepie kupowałyście budki i realizacja była szybka?
      • hanna79 Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 20:04
        Wiem, że dziewczyny kupowały i polecały babyjungle.nl
        Sama przymierzam się do kupna budki, ale stracha mam kupować w zagranicznym sklepie, nie znam się na tych PayPalach itp itd wink
        • afroddytta Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 20:57
          Ja paypala tez nie obsługuje płace karta kredytowa albo nawet płatnicza, a to tak samo lub prościej niż w Pl, tylko nr podajesz i już (tylko trzeba pamietać o zmianie limitu na płatności internetowe, który chyba z automatu jest ustawiony na 0).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka