kasjopeja84 13.07.14, 20:00 Jak to jest z tą budką, wymieniała któraś z was budkę w starym modelu MB (z drutem) na ten nowszy typ, da się? A może, któraś z Was ma do sprzedania budkę do Urbana, kolor obojętny byle nie róż Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1dawidka Re: Budka do MB Urban 14.07.14, 07:05 Hej widzialam Pare razy Ale To nie pasuje na 100 procent i nie wyglada To ladnie bo W starym Modelu do zalozenia budki masz kuleczlo i Tam sie wklada drut A w nowszych modelach prostokat Odpowiedz Link
kasjopeja84 Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 14:43 Może jednak, któraś z was ma na zbyciu budkę do UJ, zależy mi na czasie, a w everbaby Pani mi napisała, że czas oczekiwania, to 6 tygodni Nowszą budkę można zamocować do starszego Urbana tylko trzeba kupić plastik i wywiercić dziurkę w ramie. Ewentualnie, w którym sklepie kupowałyście budki i realizacja była szybka? Odpowiedz Link
hanna79 Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 20:04 Wiem, że dziewczyny kupowały i polecały babyjungle.nl Sama przymierzam się do kupna budki, ale stracha mam kupować w zagranicznym sklepie, nie znam się na tych PayPalach itp itd Odpowiedz Link
afroddytta Re: Budka do MB Urban 15.07.14, 20:57 Ja paypala tez nie obsługuje płace karta kredytowa albo nawet płatnicza, a to tak samo lub prościej niż w Pl, tylko nr podajesz i już (tylko trzeba pamietać o zmianie limitu na płatności internetowe, który chyba z automatu jest ustawiony na 0). Odpowiedz Link