mama1dawidka 27.10.14, 20:51 No wlasnie i podbil moje serce Zwrotniejszy od bbo Sama siedze i sie dziwie A Jaka amortyzacja super Z tym ze To nie kübelek Ciekawe jak mlodemu sie spodoba Jak dla mnie super alternatywa dla Bugaboo Jutro wkleje fotki porownawcze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afroddytta Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 20:59 O jak dobrze że piszesz Ciągle myślę, aby sie do Ciebie odezwać i tak schodzi.... Też mam nowy drobiazg, muszę się pochwalić Odpowiedz Link
afroddytta Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:08 Taki tam drobiazg, aczkolwiek bardzo mnie pozytywnie zaskoczył! Muszę fotkę zrobić bo to o wygląd głównie poszło Odpowiedz Link
kar-ula Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:33 Wiosną nadotykałam się Hartanów w gdańskich Bobowózkach i urzekły mnie zaraz po Brio Go wtedy. ładniejsze od Emmaljungi, równie dobrze wykonane i cudownie amortyzowane. Szkoda, ze ani Hartany, ani Gessleiny u nas niepopularne (nie rozumiem natomiast fenomenu popularności BJ i Mutsy). Odpowiedz Link
kina82 Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 23:24 A kolo mnie jakiś wysyp hartanow od pol roku, może ktoś w świecie dziecka dostaje prowizję za ich sprzedaż bo generalnie w mojej okolicy same częstochowskie dzielą i te hartany. Ja mam jednak wrażenie, że one mają strasznie blisko przednie koła od tylnych i to może powodować, że nie są zbyt stabilne. Taka moja subiektywna obserwacja ale może się myle. Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 23:32 U mnie sasiadka hartanem jezdzi, widac ze amortyzacja fajna, miekko jezdzi, tylko siedzisko jesli chodzi o wysokosc i budka dosc nisko jest, corka jej akurat z tych malutkich wiec poki co 2 latka jezdzi, aha i one wogole maja dosc niskie zawieszenie, wiec dla wysokich chyba nie jest zbyt wygodny, chociaz Mamadawidka chyba tez wysoka jestes, pamietam ze zdjec? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 08:51 Ta Mam 174 No wlasnie na maxa wysunieta raczka jest tylko Ciut nizsza od cama I w sumie Komfort jazdy lepszy niz w camie Ze wzgledu na ta amortyzacjie i ta raczka Taka grubsza i z takiej jakby gumy Noi gondole ma duza Zaraz zrobie fotki porownawcze Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:39 A i te nowsze modele Maja wyzej gondole Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 13:42 Jednak cam o wiele ładniejszy. W Płocku na deptaku latem też widziałam vipa i fajnie wyglądał, ale nie zamieniłabym za cama. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 14:26 Hmm w sumie ha Tez nie W dodatku ma Krotkie siedzisko Ale jak juz wspomnialam To dobra alternatywa Bo ja za Niego 70 Euro dalam z gondolka One uzywane sa tu w de tanie Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:28 Ja wczoraj wracając z pracy widziałam mamę z vipem na takim miedzianym stelażu. I pomyślałam po raz kolejny, ze to bardzo fajny wózek. Odpowiedz Link
grudniowa.mama Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:34 U mnie po osiedlu jeździ właśnie taki VIP - szara tapicerka na miedzianym stelażu - cud,miód i orzeszki Odpowiedz Link
karioka1985 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:46 Grudniowa.mama właśnie taki widziałam wczoraj w Warszawie w ogrodzie saskim 😁 Pracuję przy saskim właśnie i widuje tu duuuuzo fajnych wózków, czasem chyba nasze forumowe mamy się pojawiają (poznaję po magdowym spiworku czy mufce, oslonkach metkowych czy wkladkach na siedzisko). Odpowiedz Link
car.in Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 11:00 Ja mam 177 cm i też mi się super Vipa prowadziło. Szkoda,że na forum to mało popularny wózek. Bardzo dobra jakość. Mam tę wersję sprzed 2 lat i starczył tak do 2, 5 roku. Później mój średnio wysoki synek już przestał się na długość mieścić. Te nowsze Vipy są trochę powiększone. Odpowiedz Link
nellyssima Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 16:51 Hartan to był mój pierwszy typ, ale ponieważ na nówkę trzeba czekać 12 tygodni, kupiłam Teutonię Odpowiedz Link
koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 14:38 No i przez Ciebie kupiłam...hartana Vip. Chciałabym bardzo go wypróbować. Odpowiedz Link
koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 14:59 jeszcze nie ale do końca tyg powinnam mieć Widywałam te wózki w Niemczech u teściów, nawet w Karpaczu i wydają się dobrze amortyzowane i solidne. Hartan vip chyba ładniejszy od emmy nitro czy Ozone ale cięższy /podobnie jak brio go/. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:15 Na płockim deptaku widziałam latem vipa i naprawdę jest na czym zawiesić oko. Aczkolwiek mnie osobiście z gondolą się podoba, a spacerówka to już urodziwa jak teutonie, no ale teutonię bardzo lubiłam. To chyba takie wózki, przy których na wygląd się nie patrzy jak się pojeździ i doceni. Nie mogę się doczekac twojej opinii o nim Koala. Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:22 Ja co w sklepie jestem to muszę hartanem pobujac szkoda ze malo popularne i tracą na cenie... Odpowiedz Link
koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:30 ja po Brio go boję się jakikolwiek wózek testować Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 26.11.14, 09:45 W prowadzeniu in nie jest zly Ale ja go i tak sprzedaje A tak po cichaczu To wczoraj kupilam do mojego cama missoni daszek Teraz To in odlotowy bedzie A hartan To jak juz wspomnialam Fajna alternatywa do cama bo ma gondolke Taka usztywniana Noi te nowsze modele Maja ja wyzej Noi nie jest kubelek i ma amortyzacje Odpowiedz Link
koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 13:18 No już go mam i niestety pójdzie dalej w świat. Ogólnie, fajny, miękki wózek ale siedzisko takie krzesełkowe jak w gessleinie, którego mój syn nie polubił. Odpowiedz Link
mcda86 Re: Mam hartan vip i ..... 27.11.14, 11:51 Ja miałam Vipa z jeszcze inną gondolą, to bardziej okrągłą nie prostokątną i byłam z niej bardzo zadowolona. Spacerówkę sprzedałam, bo dla małego bobo się nie nadaje, mała zjeżdżała. No i wizualnie mi się nie podobał. Teraz trochę żałuję, bo w sumie fajny był, amortyzacji nie bardzo miałam okazji wypróbować, bo sprzedałam go jak mała ważyła około 7-8 kg. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 15:34 To widze ze i u Ciebie nie zagrzal miejsca Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 16:20 Ale jakieś zdjecia Koala wrzuć Odpowiedz Link