Dodaj do ulubionych

Mam hartan vip i .....

27.10.14, 20:51
No wlasnie i podbil moje serce
Zwrotniejszy od bbo Sama siedze i sie dziwie
A Jaka amortyzacja super
Z tym ze To nie kübelek uncertain
Ciekawe jak mlodemu sie spodoba
Jak dla mnie super alternatywa dla Bugaboo smile
Jutro wkleje fotki porownawcze smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 20:59
      O jak dobrze że piszesz smile Ciągle myślę, aby sie do Ciebie odezwać i tak schodzi.... Też mam nowy drobiazg, muszę się pochwalić tongue_out
      • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:02
        Co masz nowego?
        Pisz smile
        • afroddytta Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:08
          Taki tam drobiazg, aczkolwiek bardzo mnie pozytywnie zaskoczył! Muszę fotkę zrobić bo to o wygląd głównie poszło wink
          • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:28
            Co????
            Bo ciekawa jestem
            • kar-ula Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 21:33
              Wiosną nadotykałam się Hartanów w gdańskich Bobowózkach i urzekły mnie zaraz po Brio Go wtedy. ładniejsze od Emmaljungi, równie dobrze wykonane i cudownie amortyzowane. Szkoda, ze ani Hartany, ani Gessleiny u nas niepopularne (nie rozumiem natomiast fenomenu popularności BJ i Mutsy).
              • kina82 Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 23:24
                A kolo mnie jakiś wysyp hartanow od pol roku, może ktoś w świecie dziecka dostaje prowizję za ich sprzedaż bo generalnie w mojej okolicy same częstochowskie dzielą i te hartany. Ja mam jednak wrażenie, że one mają strasznie blisko przednie koła od tylnych i to może powodować, że nie są zbyt stabilne. Taka moja subiektywna obserwacja ale może się myle.
                • gniesia007 Re: Mam hartan vip i ..... 27.10.14, 23:32
                  U mnie sasiadka hartanem jezdzi, widac ze amortyzacja fajna, miekko jezdzi, tylko siedzisko jesli chodzi o wysokosc i budka dosc nisko jest, corka jej akurat z tych malutkich wiec poki co 2 latka jezdzi, aha i one wogole maja dosc niskie zawieszenie, wiec dla wysokich chyba nie jest zbyt wygodny, chociaz Mamadawidka chyba tez wysoka jestes, pamietam ze zdjec?
                  • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 08:51
                    Ta Mam 174 wink
                    No wlasnie na maxa wysunieta raczka jest tylko Ciut nizsza od cama smile
                    I w sumie Komfort jazdy lepszy niz w camie
                    Ze wzgledu na ta amortyzacjie i ta raczka Taka grubsza i z takiej jakby gumy
                    Noi gondole ma duza
                    Zaraz zrobie fotki porownawcze smile
                  • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:38
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/MKkhQl7CtVT4dFonCB.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/ebbaoOwLTkQmpzelnB.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/uaH4LlJjbYIe8dNPCB.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/jqBIqoBqwWkmiorxQB.jpg
                    • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:39
                      A i te nowsze modele Maja wyzej gondole wink
                    • martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 13:42
                      Jednak cam o wiele ładniejszy. smile
                      W Płocku na deptaku latem też widziałam vipa i fajnie wyglądał, ale nie zamieniłabym za cama. wink
                      • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 14:26
                        Hmm w sumie ha Tez nie big_grin
                        W dodatku ma Krotkie siedzisko
                        Ale jak juz wspomnialam To dobra alternatywa
                        Bo ja za Niego 70 Euro dalam z gondolka wink
                        One uzywane sa tu w de tanie smile
    • karioka1985 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:28
      Ja wczoraj wracając z pracy widziałam mamę z vipem na takim miedzianym stelażu. I pomyślałam po raz kolejny, ze to bardzo fajny wózek.
      • grudniowa.mama Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:34
        U mnie po osiedlu jeździ właśnie taki VIP - szara tapicerka na miedzianym stelażu - cud,miód i orzeszki smile
        • karioka1985 Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 09:46
          Grudniowa.mama właśnie taki widziałam wczoraj w Warszawie w ogrodzie saskim 😁
          Pracuję przy saskim właśnie i widuje tu duuuuzo fajnych wózków, czasem chyba nasze forumowe mamy się pojawiają (poznaję po magdowym spiworku czy mufce, oslonkach metkowych czy wkladkach na siedzisko).
          • car.in Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 11:00
            Ja mam 177 cm i też mi się super Vipa prowadziło. Szkoda,że na forum to mało popularny wózek. Bardzo dobra jakość. Mam tę wersję sprzed 2 lat i starczył tak do 2, 5 roku. Później mój średnio wysoki synek już przestał się na długość mieścić. Te nowsze Vipy są trochę powiększone.
    • nellyssima Re: Mam hartan vip i ..... 28.10.14, 16:51
      Hartan to był mój pierwszy typ, ale ponieważ na nówkę trzeba czekać 12 tygodni, kupiłam Teutonię smile
    • koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 14:38
      No i przez Ciebie kupiłam...hartana Vip.
      Chciałabym bardzo go wypróbować.
      • monika_kas Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 14:45
        masz już go?
        • koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 14:59
          jeszcze nie ale do końca tyg powinnam mieć
          Widywałam te wózki w Niemczech u teściów, nawet w Karpaczu i wydają się dobrze amortyzowane i solidne. Hartan vip chyba ładniejszy od emmy nitro czy Ozone ale cięższy /podobnie jak brio go/.
          • martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:15
            Na płockim deptaku widziałam latem vipa i naprawdę jest na czym zawiesić oko. Aczkolwiek mnie osobiście z gondolą się podoba, a spacerówka to już urodziwa jak teutonie, no ale teutonię bardzo lubiłam. To chyba takie wózki, przy których na wygląd się nie patrzy jak się pojeździ i doceni.
            Nie mogę się doczekac twojej opinii o nim Koala. smile
            • dominiczka87w Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:22
              Ja co w sklepie jestem to muszę hartanem pobujac smile
              szkoda ze malo popularne i tracą na cenie...
            • koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 25.11.14, 16:30
              ja po Brio go boję się jakikolwiek wózek testować
              • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 26.11.14, 09:45
                W prowadzeniu in nie jest zly
                Ale ja go i tak sprzedaje
                A tak po cichaczu
                To wczoraj kupilam do mojego cama missoni daszek big_grin
                Teraz To in odlotowy bedzie
                A hartan To jak juz wspomnialam Fajna alternatywa do cama bo ma gondolke Taka usztywniana
                Noi te nowsze modele Maja ja wyzej smile
                Noi nie jest kubelek i ma amortyzacje
            • koala0405 Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 13:18
              No już go mam i niestety pójdzie dalej w świat. Ogólnie, fajny, miękki wózek ale siedzisko takie krzesełkowe jak w gessleinie, którego mój syn nie polubił.
    • mcda86 Re: Mam hartan vip i ..... 27.11.14, 11:51
      Ja miałam Vipa z jeszcze inną gondolą, to bardziej okrągłą nie prostokątną i byłam z niej bardzo zadowolona. Spacerówkę sprzedałam, bo dla małego bobo się nie nadaje, mała zjeżdżała. No i wizualnie mi się nie podobał. Teraz trochę żałuję, bo w sumie fajny był, amortyzacji nie bardzo miałam okazji wypróbować, bo sprzedałam go jak mała ważyła około 7-8 kg.
    • mama1dawidka Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 15:34
      To widze ze i u Ciebie nie zagrzal miejsca smile
      • martuska1982 Re: Mam hartan vip i ..... 28.11.14, 16:20
        Ale jakieś zdjecia Koala wrzuć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka