Dodaj do ulubionych

Śpiworek Elodie Details

04.11.14, 00:25
Dziewczyny powiedzcie czy ten w kropki lub Apple of my Eye, czyli najtańsze wersje różnią sie grubością od tych z futerkiem? Skąd różnica w cenie - 100zl?

I jeszcze proszę doradzcie. Czy kupic ED czy Alvi Outlast?

Z góry dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • saimirka Re: Śpiworek Elodie Details 04.11.14, 00:26
      I czy pasują na kubelek? Bo to chyba tez istotne...
      • carole87 Re: Śpiworek Elodie Details 04.11.14, 08:09
        Nie miałam wersji z futerkiem, ale właśnie Rockabilly Dot i mogę powiedzieć, że jest gruby i cieplutki. Używałam go w buzzie, więc jak najbardziej pasuje na kubełki wink

Hmm a Alvi jest rozpinany po bokach czy tylko na środku? Bo o wiele wygodniejsze są śpiworki rozpinane po bokach.
        • gniesia007 Alvi 04.11.14, 09:04
          Ja miałam Alvi outlast ale tylko na standartowym siedzisku spacerówek, rozpinany jest środkiem a na końcu jest tez rozpinana klapka na buty, zdecydowanie ta wersja mi sprzyjała poniewaz spiworek caly lezal na wózkui tylko klapki odchylalam, przy takich z odpinaną klapą musialam ja zawsze trzymac w koszu w wózku kiedy mloda wsiadala i wysiadala w krótkim czasie albo podwijalam pod podnózek ale z zimowym bylo cięzej bo grubszy.
          Jesli chodzi o to czy jest gruby to tak jest nawet bardzo gruby, alvi teraz ma kar-ula o ile dobrze pamiętam, z twgo co mowila to go schowala bo byl za cieply na ta pogodesmile u mnie w galerii są fotki z alvi na wozkachsmile
          • saimirka Re: Alvi 04.11.14, 11:51
            Dzięki. Najbardziej sie skłaniam ku Apple of my eye, powiedzcie mi tylko czy nie bede przeklinają tego różu? Chodzi mi o utrzymanie go w czystości przy brudnych butkach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka