Dodaj do ulubionych

Wyjaśnienie

09.11.14, 16:28
Odnośnie ostatniego wpisu użytkowniczki Norah (w skasowanym już wątku).
Tak jak już niejednokrotnie było pisane na forum, usuwaniem wpisów w wątkach sprzedażowych zajmuje się Agnes i robi to raz w miesiącu.
Pozostałe moderatorki nic w tych wątkach nie usuwają.
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 16:38
      A ja na bieżącą usuwam i sprawdzam kazdy post po poscie o promocjach, zostawiałam tylko te z all, ktore nie zakonczyly sie sprzedaza ale w zwiazku z tym, ze nadal mowicie ze my tego nie pilnujemy usuwam wszystko co nie aktualne, zeby nie bylo pozniej jakis skarg, ze cos bylo a juz nie ma.
    • karioka1985 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 16:43
      Dokładnie, wątki sprzedażowe to nie nasza dzialka tylko Agnes. Kilka razy/kusilo mnie usuniecie jakiegoś ogłoszenia juz nieaktualnego, ale są określone zasady, koniec i kropka. Nawet moje ogloszenia wiszą z adnotacją, ze nieaktualne, choć moglabym je skasować.
      • norah Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 17:02
        wiem, ze to dzialka Agnes i że robi to raz w miesiącu, ale chyba ostatnio juz dawno byly usuwane nieaktualne, bo jest ich naprawde duzo.
        • martuska1982 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 17:13
          Na pewno jeśli mówi, ze usuwa raz w miesiacu to usuwa raz w miesiącu. smile
          • zoja1977 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 17:34
            Jeśli okazja jest trzeci miesiąc okazją to znaczy chyba słaba okazja...są w tym wątku wpisy z początku września.
            • martuska1982 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 17:50
              W promocjach i okazjach? Ja nie widzę wpisów z września tam.
              • zoja1977 Re: Wyjaśnienie 09.11.14, 17:55
                rozumiem, że przed chwilą zostały usunięte, dziękuję zatem.
            • gniesia007 Do Zoja1977 09.11.14, 19:20
              Zoja gdyby wątek promocje i okazje zawieral tylko info w postaci jednego postu z informacja byc moze bylby krotki i latwo bys odnajdowała co potrzebujesz ale z racji kontynuacji konkretnych ofert wstawiania fotek itp to przeciez bedzie on zawsze długi i będzie ci sie w tel otwierało nadal duzo postów, z ofert teraz obecnych jest moze z 20 a postów 60. To ze ja zostawilam kilka ofert z wrzesnia które byly aktualne badz zakonczone a nie sprzedane to raczej nie z ich powodu tak dlugo musialas wertowac.
              • zoja1977 Re: Do Zoja1977 09.11.14, 20:33
                gniesia007, nie chcę być czepialska ale przed moim postem było prawie dwie pełne strony wpisów a teraz jest ok więc chyba nie chodzi o fotki. Ale dziękuję za szybką reakcję. Jest jeszcze kilka takich długich wątków (np.Akcesoria do wózka - Sprzedam, Bazarek-kupię/sprzedam).
                • martuska1982 Re: Do Zoja1977 09.11.14, 22:31
                  zoja1977 napisała:

> gniesia007, nie chcę być czepialska ale przed moim postem było prawie dwie pełn
                  > e strony wpisów a teraz jest ok więc chyba nie chodzi o fotki. Ale dziękuję za
                  > szybką reakcję. Jest jeszcze kilka takich długich wątków (np.Akcesoria do wózka
                  > - Sprzedam, Bazarek-kupię/sprzedam).

O tym własnie pisałam w pierwszym poscie - wątki sprzedażowe usuwa Agnes, my ich nie ruszamy.
                • gniesia007 Re: Do Zoja1977 10.11.14, 11:53
                  Tak były, ponieważ rozmawialam z Agnes i mówila bym zostawiala ostatni miesiąc tak jak to ona robi przy sprzedazowych czyli biezacy i poprzedni, wiec ja zostawilam pazdziernik i wrzesien końcowke i kila dni bylo listopada. W związku z tym, że tak nalegacie na biężące usunełam wszystkie nieaktualne nawet z bieżących i tak będę robić, włącznie z komentarzami do danych ofert.
                  Jeśli chodzi o wszystkie sprzedazowe oraz zakupowe to jak wiadomo agnes w tym siedzi i niech tak zostanie, kazda z nas widzi, ze juz sa nieaktualne ale nie bedziemy sie mieszac w czyjąc pracę i nie miejcie o to do nas pretensji, kazda ma swoja dzialkę i tylesmile
    • agusia041 Re: Wyjaśnienie 16.11.14, 18:32
      Ach, jak pięknie posprzątane w wątku ''promocje i okazje", aż miło zajrzeć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka