Dodaj do ulubionych

tako dalga

26.11.14, 11:35
hej Dziewczyny! pisałam już wcześniej a propos hrtana, teutonii, ale mam okazję dostać tako dalgę od kumpeli i się zastanawiam.... czy wziąć i już nie "zawracać" sobie głowy kupnem..... czy nie? co sadzicie? o tako dalga? dziekuje z góry za rady, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: tako dalga 26.11.14, 11:39
      Jako tako suspicious
      No sorry musialam
      Nie ja bYm sobie tako glowy nie zawracala
    • atwar1 Re: tako dalga 26.11.14, 11:49
      W wersji z gondolą to może da się tym jeździć chociaz wizualnie to bardzo duzy wózek i obawiam sie ze prowadzenie do lekkich nie bależy. Spacerówka raczej nie bardzo.
      Jeśli masz dostac za darmo to moze wez, pojezdzij i wtedy jak maluszek wyrośnie z gondoli to poszukasz fajnej spacerówki- bedziesz juz wiedziala co Ci w wózku pitrzebne a co nie.
      Jeśli masz za niego zapłacić to daruj sobie- lepiej wybrać coś sprawdzonego
      • izi-76 Re: tako dalga 26.11.14, 12:45
        Jako głęboki na zimę/wiosnę chyba bym brała, oczywiście jeśli wózka nie musisz nigdzie wnosić , bo on rzeczywiście duży i ciężki. Ale jeździ się nim całkiem, całkiem wink - prowadziłam go przez chwilkę w wersji z gondolą.
        • adormidera1 Re: tako dalga 26.11.14, 18:01
          no właśnie chce zebrać opinie, bo róznica w cenie bardzo duża i jak miałoby być tak ze hartan/teutonia ma np. 10 ptk, a przy nich tako dalga 8 czy 9 to przyżydze smile i odkupie od koleżanki, a jeśli hartan teutonię ocenimy na 10 a przy nich tako ma wg was np. 3 no to kupie którys z tamtych smile
          • adormidera1 Re: tako dalga 26.11.14, 18:03
            PORADZCIE PLEASE
            • atwar1 Re: tako dalga 26.11.14, 18:26
              Jakościowo na pewno jest przepaść miedzy tymi wozkami. A ile masz za to tako zaplacic?
              • martuska1982 Re: tako dalga 26.11.14, 18:30
                Jeśli hartanowi ustawisz 10 to tako ustaw gdzies w okolicach 3. Na więcej raczej ie zasłuży, chyba, że miałabyś zapłacić 200zł to moze i 5. wink
                • adormidera1 Re: tako dalga 26.11.14, 18:50
                  nie no 500, gondo + spacerówka 2 w 1
                  • martuska1982 Re: tako dalga 26.11.14, 19:14
                    w tej cenie spokojnie kupisz lepszy uzywany wózek, np.quinny speedi czy xlandera xa. Może spacerówki maja niedopracowane, ale nadal o niebo lepsze od tych takowskich.
                  • afroddytta Re: tako dalga 26.11.14, 20:48
                    W sumie 500 zł to nie jakaś ogromna suma, pytanie też czy jak go kupisz to potem będzie nie problem dla Ciebie kupić coś innego jak ten Ci nie podpasuje, poza tym jak go kupisz to chyba potem już nie sprzedasz i zostaniesz z nim uncertain

Ja bym zapytała inaczej-a dlaczego go koleżanka sprzedaje i po jakim czasie? Jeśli po 2 latach bo dziecko wyrosło to pytanie w jakim on faktycznie jest stanie i ile jeszcze zniesie. Jeśli po ok roku to pytanie dlaczego juz sprzedaje? Dlaczego nie zostawia dla kolejnego dziecka, kupi coś innego. Pytam, bo może chce się pozbyć i Ciebie uszczęśliwić. A sprzedają się w ogóle takie używki???
                    Sam wózek nawet mi się podoba tzn. jest taki klasyczny i elegancki, choć zupełnie nie w moim stylu. A będziesz miała go gdzie trzymać, zmieści Ci się do samochodu itd.?
                  • asbu Re: tako dalga 26.11.14, 22:52
                    Za 500 zł można upolować Emmaljungę (np. tu, tu czy tu. Też klasyczną, a sądzę że lepiej wykonaną od Tako.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka