Dodaj do ulubionych

Chwalę się nowym nabytkiem :)

14.01.15, 13:11
Niestety to nie wózek choć oglądam regularnie różne modele w necie wink
Jest czas wyprzedaży i dużo czasu "siedziałam" w sklepach internetowych z ciuchami dla dzieci wink
Szukając kolejnego śpiworka do wózka przypadkowo trafiłam na taką ofertę:
www.pinkorblue.pl/Producenci/L%E2%80%9Essig/LAESSIG-Torba-na-akcesoria-do-przewijania-Glam-City-Bag-Black.html?force_sid=9glq9hk3t667aq1bde73j8o4i0
Dzisiaj do mnie przyjechała.
Po prostu jest super - najlepsza torba do wózka jaką miałam - kobieca i bardzo praktyczna, super jakość wykonania, w środku ma mnóstwo kieszonek, jest pojemna, ma rączki do noszenia w ręce czy na ramieniu i długi pasek, w komplecie jest przewijak, termoopakowanie, mała saszetka, uchwyty do mocowania do wózka.
Za taką cenę to jak za darmo! Na pewno jej nie sprzedam po okresie wózkowania bo w ogóle nie wygląda na torbę wózkową.
W moich zbiorach wózkowych gadżetów mam jeszcze dwie inne torby - Skip Hop Duo i MommyMoo Everyday to Lassig jest najlepsza a Skip Hop najgorsza.
Miałam jeszcze Delti Bag i Kees Sling Bag ale sprzedałam.
Widziałam dzisiaj, że mają jeszcze jedną torbę Lassig w niskiej cenie - o taką:
www.pinkorblue.pl/L-SSIG-Torba-na-akcesoria-do-przewijania-Whizzy-Bag-Glam-choco-1.html?force_sid=9glq9hk3t667aq1bde73j8o4i0
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 13:15
      witam Cię Kasiu! miło Cię tutaj widzieć! torba rzeczywiście fajna... mogłabyś zrobić i wstawić tutaj bądź wysłać mi na maila real fotki smile ładnie proszę smile
      • monika_kas Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 13:16
        ma długi pasek? czy tylko te dwa krótkie??
        • matadwa Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 13:28
          oo, ja też byłabym wdzięczna za fotki smile zwłaszcza, że czaję się i czaję na czarną skip hop, a tu taka fajna cena...myślicie,że warto brać zamiast skip hop? przynajmniej na jakiś czas wink
          pozdrawiam!
          • hanna79 Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 13:38
            Ale faaajna, podoba mi się bardzo smile Ja mam torbę Lassig, ale inny model i jest świetna jakościowo i funkcjonalnie. Ale ta mi się podoba bardziej , grrrrrr uncertain
    • sztucznamrowka Torba Lassig Gla City Bag Black 14.01.15, 13:49
      Moim zdaniem ta torba jest o niebo lepsza od Skip Hop Duo - jest pojemniejsza, szczelnie zamykana i wykonana z lepszych materiałów.
      Chętnie zrobię zdjęcia porównawcze moich toreb smile Muszę tylko pogonić małżonka żeby zrobił mi miejsce na dysku, kurcze nie mogę nawet maluszkowi robić fotek bo karta w aparacie zapełniona....przy dwójce dzieci ciągle brakuje na wszystko czasu....
      Ta torba ma oprócz rączek odpinany długi pasek.
      Gorąco ją polecam.
      Postaram się zrobić szybko realne fotki smile
      • matadwa Re: Torba Lassig Gla City Bag Black 14.01.15, 14:03
        nie zwlekając zamówiłam smile dzięki sztucznamrowka!! na taką okazję czekałam big_grin
        • sztucznamrowka Re: Torba Lassig Glam City Bag Black 14.01.15, 15:00
          big_grin
        • muumucca Re: Torba Lassig Gla City Bag Black 14.01.15, 16:35
          O, ja też zamówiłam smile Dzięki, dzięki!
    • afroddytta Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 22:51
      Dziewczyny te linki mi się nie otwierają, nie ma już tych toreb? a po ile były, ta pierwsza?

Ja taką jak ta druga mam już od roku i bardzo ją lubię. Pisałam wielokrotnie smile tylko jest bardzo duża moim zdaniem, tak na codzień jej nie używam, raczej na wyjazdy lub całodzienne wycieczki, bo wtedy można tam spakować wszystko. Ja mam tę różowatą, kupowałam też za ok 130 zł. Też planuję ją zostawić jako moją torbę bo jest pakowna i ładna.
      Mam taką
      https://image.ceneo.pl/data/products/17362448/f-l-ssig-torba-na-akcesoria-do-przewijania-whizzy-bag-glam.jpg

Kupiłam też kiedyś u nich drugą Lassig na promocji za 99 zł, taki jakby worek na ramię, ale myślałam, że będzie mniejsza, zostawiłam na prezent na Baby shower (w necie nie widzę zdjęć, a nie pamiętam nazwy).
      Mam też zachomikowaną tę Skip Hop też na prezent, bo mi ona też nie podchodzi.

Teraz i tak używam biedronkowej smile
      • wodadobra Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 23:30
        No cóż. Po takiej reklamie wybyły. wink Pierwsza była taka https://www.baby-markt.de/out/pictures/generated/product/1/390_390_80/g_a041205_001.jpg?20150114121349,
        a druga taka jak twoja tylko niebieska.
        Sama się skusiłam na ta pierwszą. I liczę na to właśnie, że będzie megapojemna.
        Jakoś typowo wózkowe torby mi się nie podobają. Ale te lassig są super. I żałuję, że pikowana żółta nie jest w takiej fajnej promocji, bo bym zaszalała i tą właśnie wzięła.
        • afroddytta Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 23:38
          A po ile one były?
          • wodadobra Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 23:47
            Czarne 110+20zł przesyłka, a te drugie chyba droższe - 170? Ale powyżej 150 wysyłka gratis.
            • afroddytta Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 14.01.15, 23:56
              110 to faktycznie tanio, choć jak mąż odkryje moje zapasy to i tak czarno to widzę wink (bo jeszcze mam torbę x-landera-do sprzedaży z gondolą, jeszcze jedną też na sprzedaż bo kupiłam i nie pasuje mi)

Kiedyś mieli od 100 darmową przesyłkę, jak kupowałam moja za 99 zł to dobierałam coś za 5 zł aby się załapać)
              • matadwa Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 20.01.15, 22:26
                przyjechała dziś torba (ta czarna) i jest...SU-PER!! serio big_grin jeszcze raz dzięki!!
                • muumucca Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 21.01.15, 10:46
                  Moja też przyjechała. Bardzo zadowolona jestem smile Dziękuję za cynk!
                  • flower_v Re: Chwalę się nowym nabytkiem :) 21.01.15, 22:32
                    jak zwykle sie spoznilam buuuu dziewczyny gdyby ktoras chciala sprzedac tą czarną to jestem chętna wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka