Dodaj do ulubionych

Elite dla trzylatka?

02.02.15, 09:07
Ale mam radochę tongue_out Myślałam, że moja przygoda z wózkami się kończy a tu wczoraj mąż zasugerował, że na wakacje to by się jakiś wózio przydał bo z Mutsiakiem to on sobie po nadmorskich duktach nie wyobraża spacerować tongue_out
Myslę nad Elitem, co myślicie ?
Młody w kwietniu kończy 3 latka ale jest dość długi i szczupły
Czy może coś innego ? Ważne by składało się jak BJ.
Obserwuj wątek
    • gniesia007 Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 10:40
      Zmieści sie trzylatek napewno, moja ma 4 i 106 cm wzrostu, ale wiem że któraś forumka jeszcze większe dziecko wozi w elitesmile
      Ze skladanych jak BJ to oprocz wszystkich BJ to chyba jeszcze Booklet jest, britax b-motion chyba bo boby ponoc u nas niedostępne, a jeszcze joiesmile
      • wodadobra Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 10:58
        Boby są w dobrej cenie w Akpolu zdaje się. I jak najbardziej dla 3latka. A w scenerii wakcyjnej prezentują się przepięknie.
        • gniesia007 Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 11:48
          Bob-y są dostępne ale nie bob motion o ktorym chcialam pisac, pinik ma britaxa b-motion 3 i prawie 4 latka się miesci tylko drobnasmile
      • jotka_k Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 10:59
        Joie odpada, przynajmniej Litetrax, on ciasny jest według mnie
        Może nad b-motionem jeszcze pomyślę smile
    • thea19 Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 12:02
      nawet dwa 3latki sie zmieszcza
      • jotka_k Re: Elite czy B-motion 3 ? 02.02.15, 12:40
        Elite zapewne uzywany ale w tej cenie mogę mieć nowego Britaxa smile
        co lepsze ? wózek kaprys po prostu wink
        • agusia041 Re: Elite czy B-motion 3 ? 02.02.15, 13:13
          Kup Britaxa i wrzuć fotki z 3 latkiem wink Ja się właśnie zastanawiam czy nie wymienić na niego Elita.
          W poniższym blogu są fotki 3,5 latka w motionie 3, nie podoba mi się złożona buda na głowie, poza tym źle nie wygląda.

sorry-about-the-mess.co.uk/2014/04/06/britax-b-motion-3-london-pushchair-review/
          • magda79pn Re: Elite czy B-motion 3 ? 02.02.15, 13:51
            mój ma tak samo złożoną budkę nad głową w Bobie, moim zdaniem nie jest źle

szkoda, że na napisali ile on ma wzrostu, bo może to niski 3,5 latek uncertain
            zawsze można iść do sklepu i dziecko do motiona 4 przymierzyć, siedziska są takie same, różnią się dopiero od kolan w dół wink
    • liveveb Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 21:36
      Ja woze wielkoluda w Elicie...
      Ostatnio znow zasnela mi w samochodzie i jechala elitem do domu.
      Mloda na ok 130 cm, 25 kg i sie nadal miesci. Moze nie luksusowo wygodnie, ale jest ok smile
      • kina82 Re: Elite dla trzylatka? 02.02.15, 21:52
        O rany, trochę sobie nie wyobrazam, no chyba ze na chwilę. Mój 6 latek ma 116 cm i 20 kg, w elicie mieści się ze złożoną budą, bo jak jest rozłożona to musi się ostro garbic albo nie może się oprzeć. Co prawda na szerokość jeszcze jeden by kolo niego wszedł.
        • jotka_k Re:Britax 03.02.15, 19:54
          Kuuurde, oglądałam dziś Britaxa, co prawda Agile bo tylko taki był, ale zniechęcił mnie strrrrasznie
          Agile ma takie samo siedzisko jak b-motion ?
          • kamapyp Re:Britax 04.02.15, 18:50
            Z tego co wiem to maja takie same siedziska. A co w nim nie tak?
            • jotka_k Re:Britax 04.02.15, 19:01
              tak po krótce- ma oparcie krótsze niż GT, młody mimo że drobny to wyglądał w nim na wielkoluda wink
              no i tak ogólnie to jednak nie to
              • atwar1 Re:Britax 04.02.15, 19:26
                Siedziska mają takie same bo tapicerka od b-agile pasuje do b-motion (miałam taką hybrydę)
              • kamapyp Re:Britax 04.02.15, 19:31
                Jotka a Twój synek ile ma wzrostu? Gt nie będzie dla Was dobry?
                • jotka_k Re:Britax 04.02.15, 19:40
                  Młody ma ok 96 cm
                  Gt zapewne byłby idealny i już sprawdzony w tamtych terenach ale... no własnie, mielismy juz Gt wink
                  • 3maj.z.lila Re:Britax 04.02.15, 20:27
                    To pozostaje tylko Elite big_grin
                    • jotka_k Re:Britax 04.02.15, 20:34
                      albo Booklet wink
                      • kamapyp Re:Britax 04.02.15, 20:40
                        Ale jeśli chodzi o prowadzenie w terenie to booklet i elitę to dwa różne wózki? Tak mi się wydaje.... Chyba, że jestem w błędzie?
                        • jotka_k Re:Britax 04.02.15, 20:41
                          Zapewne. Ale wiesz, to kaprys jest a nie nagląca potrzeba więc... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka