flower_v 28.02.15, 18:47 dziewczyny jaka różnica pomiedzy Bookletem a Bookletem Lite?? wagowo nie ma duzej roznicy, wymiary te same... ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia041 Re: Booklet a Booklet Lite 28.02.15, 19:58 Widziałam lite na targach, nie ma tego srebrnego przedłużenia w budce i składany podnóżek jest z materiału a nie taki skóropodobny. Ma też trochę inną tapicerkę, bardziej ortalionową, podobną jak w Si Odpowiedz Link
flower_v Re: Booklet a Booklet Lite 28.02.15, 20:43 dzieki agusia a Ty jeszcze masz swojego? Odpowiedz Link
zoja1977 Re: Booklet a Booklet Lite 28.02.15, 20:53 Na zdjeciu wydaje się, że ma dłuższy podnóżek ale może to tylko złudzenie. Odpowiedz Link
agusia041 Re: Booklet a Booklet Lite 28.02.15, 21:05 Flower, mam, ale póki co zarezerwowany Podnóżek raczej taki sam, siedzisko jest identyczne. Z tego co mówił dystrybutor są między nimi tylko te różnice o których pisałam. Powiem szczerze, nawet nie wiedziałam o tym lite, myślałam, że to nowe kolorki bookleta Odpowiedz Link
magda79pn Re: Booklet a Booklet Lite 28.02.15, 21:48 nie ma ochraniaczy na pasach i koła przednie sa inaczej blokuje generalnie to to samo, tylko taka tańsza wersja Odpowiedz Link