Dodaj do ulubionych

X Cite 2015 czy 2016? Pomocy

12.03.16, 14:45
Dziewczyny potrzebuję pomocy w różnicach między X Cite 2015 a tym najnowszym.Wiem że różnią się rączką, ledami,brakiem wkładki i niby regulowaną głębokością siedziska ale nie wiem czy czymś jeszcze? Czy któraś miała okazję na żywo zobaczyć obydwa? U mnie nie ma żadnego a przez neta ciężko mi to ocenić. Mam Moodda ale to duża spacerówka i chciałam kupić jeszcze taką mniejszą kompaktową żeby mi dłużej starczyła niż Moodd więc X Cite najbardziej mi się podoba, tylko nie wiem który model rocznika lepszy? Pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: X Cite 2015 czy 2016? Pomocy 12.03.16, 19:31
      Ale X-cite to chyba taki średnio kompaktowy jest.
      . No a na pewno jest sporo innych bardziej kompaktowych. Zresztą ten X-cite waży więcej niż twój Mood.
      • annulka79 Re: X Cite 2015 czy 2016? Pomocy 12.03.16, 20:32
        Nie no, Mood waży sporo ponad 15kg w wersji spacerowej, X-cite jakieś 10,5 - 11, więc mniej. Jest też z tego co widziałam ( stary w sklepie a nowy na zdjęciach) jednak mniejszy, choć nie jakiś bardzo kompaktowy. Nie znam tego 2016 a poprzedni krótko oglądałam i np. pozytywnie zadziwił mnie dość dobrym podbijaniem z siedziskiem tyłem do kierunku jazdy (w porównaniu z innymi wtedy oglądanymi z odwróconym siedziskiem).
        • linkap_wawa Re: X Cite 2015 czy 2016? Pomocy 13.03.16, 13:26
          Tak słusznie - z waga to mi się momerdalo - ale ogólnie to i tak uważam że jak na wózek, który ma służyć jako drugi, kompaktowy to waga 10 kg to sporo.
    • jeny0 Re: X Cite 2015 czy 2016? Pomocy 13.03.16, 17:53
      Ja mam jeszcze inne i małą parasolkę też po starszym synku pliko mini smile ale ten mnie po prostu kusi smile Moodd nie bardzo bym chciała składać i rozkładać dlatego mały wózek a duże siedzisko w X Cite będzie idealne. Moodda pewnie będę najszybciej sprzedawać bo niby szybko dzieci z niego wyrastają. Mój synuś ma teraz 11m.i jest drobniutki i malutki to może Max rok pojeżdżę ale nie więcej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka