Dodaj do ulubionych

zapp xtra 2

30.06.16, 20:06
Witam szukam wózka podobnego do zapp xtra 2.

Ogólnie chodzi mi o siedzisko składane wraz ze stelażem. Po złożeniu małych gabarytów.
Siedzisko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Siedzisko kubełkowe, Regulacja stopnia pochylenia.
Odpadają wózki które mają regulacje samego oparcia bądź brak jej wcale.

planuje zakup dla mojego 6miesięczniaka spacerówki. Posiadamy Tako Captiva Turbo Dream gondola plus spacerówka. W gondoli syn się już nie mieści praktycznie ale też jest tak ruchliwy że mam pewne obawy. Znów jakoś spacerówka mi za bardzo nie siedzi.

A no i też chodzi o wagę bo no nie ukrywajmy na 3 piętro ciężko z taka "krową" biegać
Obserwuj wątek
    • annulka79 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 09:15
      Tak małego, z tymi cechami jak Zapp nie znam.

Rozumiem że ma być siedzisko kubełkowe, odwracane i możliwie mały?
      Zwróć uwagę na:
      Greentom Upp (nie wiem ile waży ale jeśli prawdą jest to co znalazłam 7,1kg to jest o 2kg lzejsze od całego Zappa)
      Cybex (Balios, Iris)
      Baby Jogger (Versa - ta zwykła najlzejsza, Premier)
      X-lander X-cite (nie znam, tak mi tylko przyszedł do głowy)
      ewentualnie Quinny Buzz

Pewnie jeszcze jakieś. Twój główny wózek i tak pójdzie szybko w odstawkę. Wybierz coś na codzienne i wygodne spacery.
      • acora Re: zapp xtra 2 01.07.16, 21:52
        Buzz waży 13kg. Ja tego nawet do auta nie próbowałam wkładać. Na noszenie po piętrach pewnie Snapa bym brała. Jego zwarty stelaż jest wprost do tego stworzony.
        • annulka79 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 22:03
          Toż napisałam "ewentualnie" wink
          Miałam Buzza i wnosiłam głównie na 3 piętro, było też krótko 4 i zbawienne 2 (tzn. wnosiłam, wciągałam na kilka sposobów, lekkie i łatwe to nie było przyznaję).
          Autorka chce kubełek i odwracane siedzisko ... Snap tu nie pasuje.
          • martuska1982 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 23:28
            Jest jesz ze valco baby snap ultra sport, ale juz podobno wcale taki fajny w użytkowaniu nie jest.
            Siedzisko jest odwracane, kubelkowe, duża buda, składa się z siedziskiem. Stelaż bez siedziska ponoć wazy 5 kilo, z siedziskiem nie wiem ile. Poi złozeniu dośc dlugi się wydaje.
            • maomi88 Re: zapp xtra 2 04.07.16, 15:05
              aż tak całkiem mały tez po złożeniu nie musi być bo mamy kombika z tym ze w bagażniku siedzi także amstaff wiec wygodna dla nas spacerówka byłaby własnie z siedziskiem składana bo jednak jak do domu targać gdy maż jest w pracy i ani jego ani auta to w jednej części łatwiej smile
          • acora Re: zapp xtra 2 02.07.16, 06:51
            Fakt. Kubelka nie zauważyłam. smile
    • wix_1 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 09:43
      baby jogger versa spełnia wszystko i ma siedzisko kubełkowe. Mam versę gt (między wieloma innymi) i jestem bardzo zadowolona. Nawet podbija się całkiem znośnie jak się dobrze ustawi rączkę.
    • kejka85 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 15:41
      Z doświadczenia wiem (2p bez windy) że każdy kg na wagę złota. Na teraz spoko bedzie zapp ale i tak zmienisz moim zdaniem. Ja przeszłam lupo, bugboo frog, citi mini gt i teraz mam snapa i jest ok. Chociaż pewnie jak młody podrośnie jeszcze to też będę chciała zmienić, tylko już chyba nie,ma na co wink
      • martuska1982 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 17:32
        yezz, kees tongue_out
        • gie-oska82 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:01
          Yezz dla 6mcznego dziecka??chyba niebardzo uncertain

Greentom reversible jest duzo po zlozeniu.. duzo wiekszy niz zapp
          • annulka79 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:03
            Wszystkie z takimi cechami będą większe niż Zapp tongue_out
            • annulka79 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:05
              Tzn. wszystkie jakie znam, bo może czegoś nie znam.
              A Yezz to była propozycja Martuśki dla Kejki i starszego dziecka.
          • martuska1982 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:08
            Gie-oska, spójrz na drzewko. wink
            Mój post to odpowiedz na wpis kejka85
            • gie-oska82 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:18
              Aaaa to spoko ?????? sama sie czaje na keesa ???
              • gie-oska82 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 19:19
                Sorry za zapytajniki. Byly w ich miejscu buzki uncertain
                • martuska1982 Re: zapp xtra 2 01.07.16, 20:01
                  z telefonu buziek przebrzydła gazeta nie przepuszcza uncertain
        • kejka85 Re: zapp xtra 2 02.07.16, 15:54
          Na keesa mam ochotę a yezza jakoś sie boję, chyba przez te kółeczka smile ewentualnie volo biorę pod uwagę ale to już jak będzie miał ze dwa lata
          • martuska1982 Re: zapp xtra 2 02.07.16, 16:09
            Kees ma fajne to, że się oparcie rozkłada, w yezzie nie, ale yezz super jedzie, płynie, fruuuunie wręcz. Kurde, no nie ma sensu yezza teraz dla nieco ponad roczniaka nie? Bo bym wzieła.
            O ile yezz i volo raczej dla starszego dziecka, np.dwulatka i wiecej o tyle kees jest fajny juz dla młodszego.
            A teraz troche żałuję, że jednak od forumowej Pauliny nie wzielam yoyo. uncertain
            • kejka85 Re: zapp xtra 2 02.07.16, 21:42
              Hehe no ja właśnie czaje na jeszcze na cos kompaktowego ale,mój ma roczek,więc bez pozycji śpiącej to chyba niekoniecznie, za wcześnie trochę. Chyb ze ustrzelę cos extra i poczeka na niego ;P
              • martuska1982 Re: zapp xtra 2 02.07.16, 21:57
                Moja Karolina ma 13 miesiecy i też spi sporo w wózku, czekam z yezzem jeszcze rok
    • acora Re: zapp xtra 2 02.07.16, 06:55
      A Britax Affinity?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka