Dodaj do ulubionych

roan bass soft

30.08.16, 18:34
Poszukuję wózka dla dziecka które ma się urodzić na przełomie października/listopada. Cena do 2 tys. Rozważam nową wersję Rosną Bass czyli wersję z dodatkowym amortyzatorem- Soft. Co sądzicie o tym wozku? Póki co nie miałam okazji obejrzeć go na żywo. Zastanawiam się też nad Bartatiną na wakacjach.
Obserwuj wątek
    • magdalena-326 Re: roan bass soft 30.08.16, 18:35
      Na wahaczach miało być ☺
      • magdalena-326 Re: roan bass soft 31.08.16, 21:40
        Wiem, że to nie jest wózek z górnej półki, ale do tandetnych chyba nie należy ☺. Chyba, że się mylę. Przy poprzednim dziecku miałam Joolza, Concorda Fusion, Emmaljungę Nitro City, Jane Unlimit a teraz nie mam pomysłu bo nic mnie nie urzekło. Chyba, że mnie natchniecie 😉
    • atagata7 Re: roan bass soft 09.10.16, 23:02
      Zdecydowała się Pani? Też się nad Jim zastanawiam.
    • maja20l Re: roan bass soft 31.08.17, 20:47
      Witam,używam wózka Również Basa Soft(na razie tylko gondola)od 5 miesięcy.Ogólnie opinię mam pozytywną- duża gondola,zwrotny,praktyczna torba na dole wózka,prowadzi się bardzo dobrze,sprawnie się składa i nie zajmuje dużo miejsca.Minusy to, że w chwili obecnej już trochę "skrzypi​" na łączeniach i wychodzi smar którym już nieraz się pobrudziłam przy składaniu.Trochę nieprzemyślane jest również to,że górny uchwyt gondoli jest obszyty materiałem przez co szybko się brudzi.Ale ogólnie opinia pozytywna 😀
    • maja20l Re: roan bass soft 31.08.17, 20:50
      Witam,używam wózka Roan Bass Soft(na razie tylko gondola)od 5 miesięcy.Ogólnie opinię mam pozytywną- duża gondola,zwrotny,praktyczna torba na dole wózka,prowadzi się bardzo dobrze,sprawnie się składa i nie zajmuje dużo miejsca.Minusy to, że w chwili obecnej już trochę "skrzypi​" na łączeniach i wychodzi smar którym już nieraz się pobrudziłam przy składaniu.Trochę nieprzemyślane jest również to,że górny uchwyt gondoli jest obszyty materiałem przez co szybko się brudzi.Ale ogólnie opinia pozytywna 😀
    • kasiamamaani Re: roan bass soft 31.08.17, 20:53
      Ale to ma byc wozek 2w1? Mieszkacie w miescie? Macie rowne chodniki? Czy bedzie koniecznosc wnoszenia wozka po schodach?
      Czy wozek bedzie podrozowal czasem bagażniku samochodowym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka