377sil 19.11.07, 15:29 Panie Pawle, gdzie go znależć? Wrzuciłam hasło w wyszukiwarkę, ale nic takiego nie ma . Na Allegro też nie znalazłam. Niestety nie wiem jak wygląda, więc nie wiem czego szukać. POzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mart94 Re: Kubeczek Medeli? 19.11.07, 15:41 kubek: www.medela.ch/ISBD/en/breastfeeding/products/babycup.php importer medeli: www.intertom.com.pl/frameset_uns.html Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: Kubeczek Medeli? 19.11.07, 18:14 Zastawiam się właśnie czy to jest to. Jeśli tak, można kupić np. tutaj calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=55_159&products_id=3277 Ale drogie to cholibnie. Ktoś widział model wielorazowego użytku? Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: Bathilda 20.11.07, 09:35 No właśnie nie wiem, bo wygląda tak samo, a na stronie Medeli jest napisane "disposable" czyli kurcze jednorazowy... Może ktoś używał i wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zawitkowski Re: Kubeczek Medeli? 23.11.07, 08:34 Witam :) Kubeczek medeli dystrybuowany przez Firmę Intertom kosztuje 5 zł. Używam go stale, nie jednorazowo :)) Pozdrawiam. Paweł Z. Odpowiedz Link Zgłoś
rrenya Re: Kubeczek Medeli? 19.11.07, 21:48 Widziałam na Allegro i to nawet u kilku sprzedawców. Wpisz w wyszukiwarce np. Medela. Tyle, że kubek kosztuje 5 zł, a przesyłka np. 8 zł. Ciekawa jestem czy w swoim "wielkim" mieście go znajdę. Liczę na apteki, ale jeszcze nie pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
biaemi Re: Kubeczek Medeli? 21.11.07, 01:11 Uzywalam i jakos do glowy mi nie przyszlo, ze to jednorazowe mogloby byc - moze dlatego, ze nie nadaje sie do sterylizacji, a przeznaczone glownie dla noworodkow i niemowlat. Ja parzylam wrzatkiem i podawalam wielokrotnie. Sukcesu nie odnioslam, jak maly byl maly, a teraz znowu logopeda zalecila mojemu dwulatkowi nauke picia z takiego. W Warszawie jeszcze niedawno byl do kupienia w przychodni na Ursynowie: www.profamilia2000.yoyo.pl/kontakty.html pewnie w szpitalach polozniczych, ktore rozprowadzaja Medele tez mozna kupic, np. w Sw. Zofii Odpowiedz Link Zgłoś
jumami Re: Kubeczek Medeli? 22.11.07, 08:41 www.allegro.pl/search.phpstring=kubeczek+do+karmienia&country=1 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: Kubeczek Medeli? 22.11.07, 22:34 Kupiłam ten kubeczek w Calineczce. Napisane jest że jest jednorazowy jednakże dopuszcza sie sterylizowanie. On jest strasznie malutki. MA 5 ml pojemności i jakieś 4 cm wysokości. Jutro zaczynamy próby. Odpowiedz Link Zgłoś