kromisia 14.01.10, 15:49 Kochani, serdecznie zapraszam Was do mojego blogu. W koncu, po tylu m-cach proszenia coniektorych , zaczelam pisac. Jestem jeszcze zoltodziobem wiec prosze o wyrozumialosc et voilà: kromisiaa.blox.pl/html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yola1976 Re: jest!! 14.01.10, 15:59 Malinka wygląda jak moja nowa kota, tylko białego ma więcej Odpowiedz Link
hek_sa Re: jest!! 14.01.10, 16:40 Gratulacje !! "Komiks" na garnku i fotki na foto-forum podglądam stale.Teraz świat okiem (oczami!)kota/tów na blogu na pewno będę podczytywać z duża przyjemnością.Pierwsza notka bardzo mi się podoba. No, ale w końcu koty to bardzo inteligentne stworzenia i jesli następne będą pisane pod ich dyktando to Blog Roku 2010 mają (one koty) w ...hmmmm... w kieszeni? Odpowiedz Link
jottka Re: jest!! 14.01.10, 18:02 no dobra, ale czemu tak mało? i w ogóle po raz pierwszy widzę zdjęcia cessny z kocięctwa, więcej poprosze. Odpowiedz Link
barba50 Re: jest!! 14.01.10, 19:10 No nareszcie jest Jest nawet moje ulubione zdjęcie Caracasa z reakcji na widok Malinki Przecież je miałam na pulpicie czas jakiś Odpowiedz Link
kromisia Re: jest!! 15.01.10, 13:05 Jottka bedzie wiecej...juz jest o 2 wpisy do przodu A jesli chodzi o fotki z kocinstwa Cessny, to moja Droga, musisz isc na forum Koty i w pierwszych moich postach ( teraz widocznych ) znajdziesz link do z archiwizowanego watku. W tym watku, znowu musisz pojsc do 1 wszego wpisu i znalesc link Klopotliwe, wiem Watkow jest chyba 4 lub 5 Barba, no ten Twoj ulubiony gremlin, to z mysla o Tobie Odpowiedz Link
annb Re: jest!! 15.01.10, 13:18 Cesna i Malinka to jak rozwazna i romantyczna a Karakas to strus pedziwiatr Odpowiedz Link
macarthur Re: jest!! 15.01.10, 21:22 rewelacja, jak go zgłosisz do konkursu, to mój głos masz jak w banku, tak trzymać ! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: jest!! 16.01.10, 19:51 Bardzo się ucieszyłam, bardzo! No po prostu uwielbiam tę trójkę! ostrożną i trochę wycofaną Cessnę, Caracasa zawsze pierwszego do każdej akcji, Malinkę, która wygląda na niewiniątko, a jest katalizatorem rozmaitych Caracasowych wyczynów. I te zdjęcia! Te ujęcia! I te podpisy! Nie raz i nie dwa ryczałam ze śmiechu przy monitorze ku zaskoczeniu moich kotów! Odpowiedz Link
annb Re: jest!! 25.01.10, 09:14 kocham twoje koty jestem uzalezniona zaraz po nich nałogowo ogladam Maru muszę moim futrom założyc bloga Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: jest!! 29.01.10, 17:29 Kromisiu! Twoje zdjęcia i wątek na fotoforum stają się tak znane, że Ci kradną zdjęcia i aktorów. Ale złodzieje są wszędzie, to mógłby być dowód na potwierdzenie uwielbienia oglądających i czytających. A Ty nam nie skąp proszę dalszego ciągu komiksu! No, proszę... , się podlizuję Odpowiedz Link