Dodaj do ulubionych

problem z łapkami:(

11.10.10, 15:14
Witam!
Bardzo proszę o pomoc. Moja kotka od wczoraj ma problemy z tylnymi nogami tj. chodzi jak pijana, zarzuca ją na boki. Nie może przez to wyskakiwać. Kiedy siedzi na tylnych nogach kiwa się, ale nie przewraca. Byliśmy dzisiaj u weta. Dał kotce dwa zastrzyki wzmacniające jakieś 2godz. temu, ale nie widzę raczej żadnej poprawysad Czy kogoś kot miał podobne problemy? Co to może być- macie jakieś pomysły? Bardzo się martwięsad
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: problem z łapkami:( 11.10.10, 16:01
      To może być też coś neurologicznego. Gdzie mieszkasz? Są u Ciebie dobre kliniki weterynaryjne? To wygląda poważnie.
      • ashes1234 Re: problem z łapkami:( 11.10.10, 16:27
        Mieszkam pod Krakowem. W środę kotka będzie miała wykonywane badania. W archiwum forum znalazłam wątek, gdzie opisywany jest podobny przypadek i powodem takiego niedowładu? była mocznica. Nasza kotka też ma problemy z nerkami, więc tu może leżeć przyczyna. Już sama nie wiemsad
        • basset2 Re: problem z łapkami:( 12.10.10, 11:05
          może być zatrucie mocznikiem
          ale nie tylko to daje objawy problemów ruchowych
          w tym watku jest dużo wskazówek

forum.gazeta.pl/forum/w,10264,114249412,114515702,co_sie_dzieje_z_moja_kicia_.html?s=0&v=2
          • ashes1234 Re: problem z łapkami:( 12.10.10, 20:53
            Basset, przeczytałam wątek, który mi zalinkowałas i... sad sadsad boję się, że to coś bardzo poważnego, choć dzisiaj kotka czuję się lepiej - lepiej chodzi, je i nawet wygrzewała się na słońcu. Jutro idziemy zrobić badania.
            • wiesia.and.company Re: problem z łapkami:( 17.10.10, 17:37
              Ashes, jak wyszły badania? Nic złego się nie dzieje? Bo faktycznie, dlaczego jej się te łapki tak plątały? Niepokoję się o kicię...
    • klubgogo Re: problem z łapkami:( 17.10.10, 21:49
      W jakim wieku jest kot?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka