ewa_anna2 27.02.11, 17:30 Czy ktoś miał z nim do czynienia? Znalazłam tam żwirek po znacznie niższej cenie, a przy moim stadzie (9 sztuk) ma to spore znaczenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lampka_nocna5 Re: Sklep zooplanet 01.03.11, 12:03 ja kupiłam drapak za pół ceny; jestem (a w zasadzie koty są) zadowolona; musisz się jedynie uzbroić w cierpliwość z dostawą, bo oni to wysyłają z Niemiec i idzie około tygodnia albo i dłużej. Ale poza tym w porządku. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Sklep zooplanet 01.03.11, 21:53 Chyba jednak zrezygnuję i skorzystam z usług Krakvetu. W zooplanet cena żwirku jest rewelacyjna, ale te koszty przesyłki. Sprawiają, że inwestycja się nie opłaci. A przy moim stadzie jest to bardzo ważne. Odpowiedz Link
alus59 Re: Sklep zooplanet 01.03.11, 22:36 lampka_nocna5 napisała: > ja kupiłam drapak za pół ceny; jestem (a w zasadzie koty są) zadowolona; musisz > się jedynie uzbroić w cierpliwość z dostawą, bo oni to wysyłają z Niemiec i id > zie około tygodnia albo i dłużej. Ale poza tym w porządku. Lampka_nocna5 - wydaje mi się że zakupy robiłaś w zooplus, a nie w zooplanet Ale oczywiście mogę się mylić Odpowiedz Link