Dodaj do ulubionych

Omar i Cipek witają

12.10.11, 11:39
Witam serdecznie, a właściwie to witają się Omar ( ten w typie tonka) oraz rudy Cipek ( Ciposz, Cipuś) - imię może nie najelegantsze ( miał być mało oryginalnym dla tej maści Garfieldem), ale jako kocię wyglądał jak małe, żółte kurczątko i moja córka wołała do niego cip cip zamiast kici kici i tak już zostało..
https://photos.nasza-klasa.pl/5943727/61/main/37484a8347.jpeg

Rudy pochodzi z Mazur, od uroczej Eulalii z fundacji "Zwierzęta Eulalii", urodził się wśród jezior, zieleni, lasów, a teraz życie spędza w mieszkaniu, ale nie wygląda na zbytnio zmartwionego tym faktem. Omar dołączył do niego po 2 latach i całkowicie zdominował rezydenta. Jest to jednak dominacja "soft", zero agresji. Rudy Cipek to anioł w kociej skórze, skłonny zaprzyjaźnić się z każdym innym kotem ( o psach nic nie wiadomo, ale we wczesnym dzieciństwie żył w otoczeniu psów, koni, kóz, świnek wietnamskich, kurek ozdobnych i oczywiście innych kotów).
Obserwuj wątek
    • wladziac Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 13:23
      oj śliczne są Twoje kocurki,może gdyby Rudy był sam to byłoby gorzej z adaptacją do nowych warunków ale ma kumpla więc z pewnością tak też jest szczęśliwy z Omarkiem,powodzenia
      • agnes-05 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 13:29
        Myślę, że są szczęśliwi i miodowooki Cipuś i błękitnooki Omarek. Życie mają wprawdzie mało pasjonujące, spędzają je między miskami, wylegiwaniem się na fotelach i łózkach oraz posiadywaniem na laptopach, czy , o zgrozo, drukarce ( w której kłębią się potem kudełki), ale taki los kotów niewychodzących.
        Będziemy tu zaglądać.))
        • wladziac Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 13:41
          zaglądaj,pisz co słychać i wstawiaj zdjęcia to bardzo miłe oglądać kochające się kociaczki,moje koty to dranie o przytulaniu nie ma mowy więc z zazdrością oglądam wszystkie przytulanki na zdjęciach,pozdrawiam
          • agnes-05 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 13:49
            To wstawię jeszcze historyczne zdjęcie ( niestety jest kiepskiej jakości) jak wujek Cip przyjął małego Omarka..
            https://photos.nasza-klasa.pl/5943727/19/other/std/a9eb3b44e6.jpeg
            Próbował go nawet podłączyć do prądu, ale sie nie udało..

Bo potem to już szybciutko było tak
            https://photos.nasza-klasa.pl/5943727/20/other/std/dccd711bff.jpeg
            • olinka20 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 15:42
              Ślicznie sie tulą koty!
              W ogole są przepiekne!!
    • jarka63 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 15:56
      Zdjęć niestety nie widzę, ale pozdrawiam serdecznie, głaski dla Omara i Cipka. Miałam psa o imieniu Pipek smile
      • pi.asia Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 18:24
        Kocieje cudnej urody!

Jarka63,zrób tak:
        zaznacz adres zdjęcia
        prawym przyciskiem myszy zrób "kopiuj"
        otwórz jakiekolwiek nowe okno, wykasuj adres
        wklej to co masz skopiowane
        wciśnij enter
        i zobaczysz Omara i Cipka

możesz zrobić to jeszcze prościej, ale będzie dłużej trwało - przepisz adres zdjęcia, literka po literce, cyferka po cyferce - sposób nieważny, liczy się skutek wink
        • 3-mamuska Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 19:28
          Sliczne kociaki, jakie slodziaki,milosc ogromna.
          Witamy.
          • kotapsota Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 21:52
            U mnie tez nie widać zdjęć:[ Dziwne...
            • agnes-05 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 21:57
              kotapsota napisała:

> U mnie tez nie widać zdjęć:[ Dziwne...

Znikające koty...))
              Może link jakiś kiepski...Postaram się w ogóle powklejać nowsze zdjęcia.
            • kotapsota Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 21:59
              Przepraszam, jeśli coś przekombinowałam. Chciałam tylko,aby wszyscy widzieli piękne Kocikismile Na podglądzie widać zdjęcia, nie wiem, dlaczego wcześniej ich nie wyświetlał mój komp...

https://photos.nasza-klasa.pl/5943727/61/main/37484a8347.jpeg

https://photos.nasza-klasa.pl/5943727/20/other/std/dccd711bff.jpeg
              • olinka20 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 22:42
                Slicznie sie tulą, mam nadzieje, ze moje łajzy tez tak kiedys beda.
                • agnes-05 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 22:58
                  olinka20 napisała:

> Slicznie sie tulą, mam nadzieje, ze moje łajzy tez tak kiedys beda.

Tego Ci życzę, bo tulące się koty to jeden z najpiękniejszych obrazków na świecie. Ale u mnie wszystko potoczyło się świetnie dzięki rudemu, jak już napisałam to anioł w kocim futerku, już pierwszego wieczora przytulił Omarka, mimo, ze dostał po nosie od jego mamy ( poprzednia pani przyniosła Omarka razem z kocią mamusią i mamusia na przywitanie podrapała rudaska, na szczęście szybko sobie poszła). Omar natomiast reaguje histerycznie na inne koty, kocha tylko swojego kumpla.
                  • olinka20 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 23:27
                    Moja ruda łazja po 4 tyg sie do Pin tuli.
                    Ale twoje zdjecia sa przesłodkie.
        • jarka63 Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 23:02
          pi.asia napisała:

> Kocieje cudnej urody!
          >
          > Jarka63,zrób tak:
          > zaznacz adres zdjęcia
          > prawym przyciskiem myszy zrób "kopiuj"
          > otwórz jakiekolwiek nowe okno, wykasuj adres
          > wklej to co masz skopiowane
          > wciśnij enter
          > i zobaczysz Omara i Cipka
          >
          > możesz zrobić to jeszcze prościej, ale będzie dłużej trwało - przepisz adres zd
          > jęcia, literka po literce, cyferka po cyferce - sposób nieważny, liczy się skut
          > ek wink

Nie widzę adresu zdjęcia.
          • pi.asia Re: Omar i Cipek witają 13.10.11, 05:46
            jarka napisała

> Nie widzę adresu zdjęcia

no nie żartuj kobieto. Jeśli widzisz post kotypsoty to i adres musisz zobaczyć. Dwa posty wyżej adres jest powtórzony a właściwie dwa adresy, i łatwiej się kopiują.
            • jarka63 Re: Omar i Cipek witają 13.10.11, 15:24
              pi.asia napisała:

> jarka napisała
              >
              > > Nie widzę adresu zdjęcia
              >
              > no nie żartuj kobieto. Jeśli widzisz post kotypsoty to i adres musisz zobaczyć.
              > Dwa posty wyżej adres jest powtórzony a właściwie dwa adresy, i łatwiej się ko
              > piują.

Nie żartuję, nie widzę adresu zdjęcia ani w poście agnes, ani kotypsoty. Zarówno na pracowym komputerze, jak i na domowym laptopie.
              • pi.asia Re: Omar i Cipek witają 13.10.11, 18:59
                Jarka63, jeśli nadal Ci się nie wyświetlają adresy ani zdjęcia, to spróbuję oszukać system.
                Uwaga. Zamieszczam adresy podzielone na kawałki. Twoje zadanie to skopiować je, wkleić w nowe okno i wykasować spacje.

http: //photos .nasza-klasa. pl/5943727/19 /other/std/a9eb3b4 4e6.jpeg

http: //photos. nasza-klasa. pl/5943727/61 /main/37484a8 347.jpeg
                Trochę roboty z tym jest, ale koty piękne i warto na nie popatrzeć.

• 0ffka Re: Omar i Cipek witają 12.10.11, 22:45
      Cudowności smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka