niebieskaa4 30.01.12, 21:02 U weta koło mojej pracy wisi reklama szwedzka karma dla psów, kotów .... Macie jakieś doświadczenia z tą karmą? Moje są na bez-zbożówkach jako sucha i coś mokrego Jasiek fan ryb Zośka fanka wszelakiego żarcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: szwedzka karna 30.01.12, 22:54 Co za karma? Moje jako ekstras dostaja Bozite i by sie dały pokroic za nią Odpowiedz Link
niebieskaa4 Re: szwedzka karna 31.01.12, 09:33 No właśnie jak się nazywa to nie wiem bo na reklamie nic nie pisze. Chyba będę musiała walonki założyć i do weta się przespacerować . Po tym mrozie! Odpowiedz Link
mitta Re: szwedzka karna 31.01.12, 09:38 To może być bozita - karma dobrej jakości, ale moim kotom szybko się znudziła. Odpowiedz Link
schiraz Re: szwedzka karna 31.01.12, 11:19 Jeśli Bozita to moje za tą z rybą dałyby się pokroić. Za to dziś przyszła dostawa z m.in. rybnym TOTW i na razie jest foch i strajk głodowy. Ten zwykły TOTW lepiej im wchodził, choć też na początku nie bardzo chciały. Odpowiedz Link
jarka63 Re: szwedzka karna 31.01.12, 11:19 Husse? www.husse.pl/home/?gclid=CLCSmuKE-q0CFQGGDgod3jYarQ Odpowiedz Link