Dodaj do ulubionych

Liczenie dusz

14.03.12, 08:57
Po pracowitym wieczorze, kawałku nocy i poranku(Barby i moim) mogę podać co następuje:

Na Zakątku pozostało:
807 osób
z czego:
w 2012 roku zajrzało:
398 osób
zaś odezwało się, czyli napisało aż:
210 osób

Ponieważ liczenie odbywa się na piechotę, to możliwy jest jakiś błąd statystyczny, nie przekraczający granic przyzwoitoścismile
Obserwuj wątek
    • elzbieta.24 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:05
      Jesteście niesamowite ,zaszczytem być w takim Zakątku.
      • wadera3 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:15
        smile cyferki mi się dziś śniły.
        • aniak68 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:26
          a jak się zaliczyć do tej Elity?
          • wadera3 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:31
            Do Elity się nie można zaliczyć, można być zaliczonym, a poza tym tak naprawdę nie ma żadnej Elitywink
        • andy3458 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:29
          O kurcze. Dzięki za przypomnienie. Ile płacą za 8 z 10 w Multi Multi ?
          • wadera3 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:30
            E, nie takie mi się śniłysmile
            • mama.rozy Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:34
              wadera,ale jakbyś się mocno skupiła,może i totka wymyślisz?wink
              może iśc na fundusz zakątkowy,a co tam,będziesz miała większą mobilizacjęwink
              • wadera3 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 09:37
                Spróbujęwink
    • aankaa Re: Liczenie dusz 14.03.12, 13:38
      czyli statystycznie każda z Was uśmierciła tongue_out po tysiącu ?
      niezłe osiągnięcie...
      • wadera3 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 14:04
        Ktoś musi wykonywać czarną robotęwink
        • lianis Re: Liczenie dusz 14.03.12, 18:45
          jakie okrutne baby z Was smile
        • kamena1 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 18:48
          Sorki...a jak ja wstydliwa jestem i głównie czytam i muszę się bardzo zebrać żeby coś skrobnąć, to też się liczę ?
          Bo byłoby mi bardzo źle gdybyście mnie wykluczyły, bo to żelazny punk wieczoru dla mnie, nie ma dnia żebym nie weszła choć raz smile ...... piszę jakoś rzadziej ...... ale jak tak się zawezmę w sobie ....... smile
          • pi.asia Re: Liczenie dusz 14.03.12, 19:43
            Skoro udało Ci się napisać i wysłać ten post, to znaczy że też się liczysz smile
            Takich nieśmiałych kibiców jest tu sporo wink
    • manekineko Re: Liczenie dusz 14.03.12, 18:58
      Rany, widać, że rozmachem wzięłyście się do dzieławink
    • noirdesir2 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 20:48
      ja tez rzadko pisze, ale sercem jestem z zakatkowiczami a teraz to pisze z telefonu i nie wiem jak sie tu robi polskie znaki uncertain
      • karple Re: Liczenie dusz 14.03.12, 20:52
        hmmmm.... no ja tez ostatnio nie zagladałam na forum za często, ale miałam troche problemów osobistych i to dlatego, ale kociara jestem nadal i teraz wyszłam z moimi futerkami na prostą, więc jak nas przyjmiecie na nowo to będziemy wdzięczne- ja i moje kocie futerka smile
        • pi.asia Re: Liczenie dusz 14.03.12, 21:09
          ależ nikt Cię nie wywalał, więc i przyjmować na nowo nie musimy - po prostu byłaś, jesteś i będziesz wink
          • karple Re: Liczenie dusz 14.03.12, 21:45
            szczerze mówiąc to miałam nadziejęże mnie nie wywalicie na amen, ale w sumie to chyba mi sie należy bo z rok mnie nie było sad , ale wróciłam obiecuję poprawę i ile bedę mogła tyle pomoge kiss
            • marysia191 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 22:12
              No to się dziewczyny nieźle napracowały... smile
              • andy3458 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 22:40
                A tyle osób do piekieł spuścić to już ... żartowałem tylko smile
                • andy3458 Re: Liczenie dusz 14.03.12, 22:47
                  - to już dusze się wyrwą z powrotem i będą na forum dalej dokuczać ( albo pomagać)
                  • chinagirl Re: Liczenie dusz 16.03.12, 10:25
                    Ja zgłaszam nieśmiało, że jeszcze do końca marca jezdem - ale potem przenoszę się na wieś - 15 km od granicy z Białorusią, gdzie nawet teściowa się nie dodzwoni (he he smile i nie ma internetu. Do sklepu mam 8 km. Kompletne zadupie, ale za to rano widzę przez okno, jak sarny sikają na łące... I znowu będzie walka mojego kocura z kotem sołtysa... A jak sołtys wieczorem byka przeparkowuje, to lubi głośno disco polo w aucie posłuchać... smile
                    Wiec zgłaszam, że na razie jezdem, ale do końca listopada będę martwasmile mea culpa.
                    Trzymajcie się ciepło wszyscy - będę tęsknić...
                    • pamama Re: Liczenie dusz 19.03.12, 12:16
                      Ale śmieszny tekst - uśmiałam się nieźle smile A byk przy przeparkowywaniu światełka ma włączone?
                      • chinagirl Re: Liczenie dusz 20.03.12, 10:06
                        Byk jest smutny, bo sam jest niestety. Zarówno sołtys, jego kocur, jak i byk są kawalerami, dziwne... Sołtys jest fanem kotów i ma duży u mnie plus za tosmile Tak szalał z tym disco, kiedy przyjechały do niego 2 turystki grzybiarki, jego koleżanki ok. 60-letnie, b.sympatyczne.
                        Aha - kot na wsi potrafi zrobić przeszło 20 km - mojego kocura widziano tego samego dnia w 2 wioseczkach i na stadninie 10 km dalej. Mniej się boję o niego na wsi niż w mieście, ale zaszczepić oczywiście będzie go trzeba przed wyjazdem. Za to widok, jak poluje na myszy na łące lub jak mu zaskroniec pełza przed nosem - bezcennysmile
                        • agnes-05 Re: Liczenie dusz 20.03.12, 11:44
                          Ja się melduję, ale wiosną i latem moja aktywność na forach drastycznie spada, bo wtedy ( na szczęście ) wzrasta niepomiernie moja aktywność zawodowa. Będę wpadać, ale nieregularnie.
                          Moje koty mają się dobrze, są zadowolone z życia, leżą właśnie rozwalone na fotelu i słodko śpią.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka