pi.asia 29.09.13, 10:16 Uwielbiam patrzeć, jak koty układają się/myją/śpią synchronicznie. Takie bliźniaki. U mnie obecnie najczęściej robią to Amurka i Badyl. A oto Fraszka z Duszką I Fraszka z młodziutką Amurką Macie takie zdjęcia Waszych futer? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: bliźniaki 29.09.13, 10:38 Mam! I to były bliźniaki-bliźniaki trudne do odróżnienia. Ale w tym gdzieś momencie skończyła się bratersko-siostrzana przyjaźń i nie uświadczy się późniejszego zdjęcia razem. Z innych konfiguracji: bambaryłki razem w niedużym posłanku Gucio ze ślepinką No dobra - mam dużo kotów to i zdjęć dużo. To tylko jeszcze trójca i czwóreczka Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: bliźniaki 29.09.13, 18:54 Aaale piękne! My też mamy rodzinne, bliźniacze, np. tu: twarzą w twarz (z Leosią) z Grosią (oj, większa od Leosi, większa i jedno z moich ulubionych: Kubuś (za TM) na swoim uszczęśliwionym giermku, Frydze - na poduszce po lewej Wikcia, po prawej Grosia Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: bliźniaki 29.09.13, 12:01 Kocie trojaczki-Mila,Duszek,Tajek Nierozłączki - Tajek z Frejem Frej z małym Duszkiem Trochę ciasno - Amigo z Tajkiem W serduszko - Duszek z Tajkiem Trojaczki mieszane. Duet kocio psi. Odpowiedz Link
pi.asia Re: bliźniaki 29.09.13, 18:58 Która łapa czyja??? Nie mam wątpliwości tylko co do tylnej prawej, reszta to zagadka! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: bliźniaki 30.09.13, 18:38 Ohohoho! Jaka synchronizacja! A ja poznaję, który jest Pepek, a która Lolka (z bliźniaków barby). Lolka ma jasną smugę na nosku Odpowiedz Link
wadera3 Re: bliźniaki 01.10.13, 08:05 U mnie wciąż to robią, i od zawsze tak to nazywałam "spanie, jedzenie, mycie się...synchroniczne" ale tylko dwa dobre przykłady znalazłam w swoich zasobach: Antosia z Teofilem, zanim pojawiła się Mamba i skradła serce Teofila, który odtąd tak sypia tylko z Mambą Trójca na śniadaniu: Odpowiedz Link
mitta Re: bliźniaki 01.10.13, 13:04 No to jeszcze moje bliźniaczki, pardon, Bliźniaczka i Lisiczka. Ale i tak te Usine czarne czworaczki przebiły wszystkie. Odpowiedz Link
pi.asia Re: bliźniaki 01.10.13, 17:58 Mitta, drugie zdjęcie.... żeby nie różne wzory na poduszkach, to bym dała sobie rękę uciąć, że na środku tapczana stoi lustro! Odpowiedz Link