niutaki 17.02.14, 23:11 "wygladam jak diabel? nie? a teraz?" co za mina, co za ekspresja! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiesia.and.company Re: cessna 17.02.14, 23:45 Aaaaa, Cessna! Wampirek Ale urocze różowości posiada też Bardzo lubię naburmuszoną Cessnę, pierwszego kota Kromisi - jest trochę jak Michałowa z Rancza: burcząca, humorzasta, ale serce złote Odpowiedz Link
noname2002 Re: cessna 18.02.14, 09:18 Ja myślę, że ona krzyczy "wynocha z tym aparatem! jestem nieuczesana! bez makijażu!" Niemniej mina i kot cudne. Odpowiedz Link
miriam_73 Re: cessna 18.02.14, 10:06 Piękna. W ogóle te wszystkie Kromisiowe ancymony są śliczne (i puchate) Odpowiedz Link
aniak68 Re: cessna 18.02.14, 11:18 Moja najbardziej ulubiona, z ulubionych Kromisiowych futerek a ziew piękny Odpowiedz Link
viki711 Re: cessna 18.02.14, 15:17 Przecież ona się śmieje do nas pełną gębą Cudna kocica, taka krówkowa jak mój Puszek. Miziaki za uszkiem. Odpowiedz Link
pi.asia Re: cessna 18.02.14, 18:18 Piękna kota i PIĘKNA FOTA!!! Te podświetlone słońcem wibrysy rąbnęły mną o glebę! Taki moment i widok uchwycić, no no no... Pełen szacun! Odpowiedz Link
olinka20 Re: cessna 18.02.14, 22:07 Dołaczam do fanów Cessny, ten usmiech, ta poza, te wibryski! Cmok w nos! Odpowiedz Link
karple Re: cessna 19.02.14, 13:51 Jaka ładna paszcza!!! No i właścicielka paszczy tez cudna Odpowiedz Link
minerwamcg Re: cessna 19.02.14, 21:39 Co za kota! Nie wiadomo, czy się rozczulać, czy profilaktycznie dać w długą Przeurocza, ale bałabym się jej powiedzieć "psik", bo jeszcze wyjmie spluwę i zastrzeli... Odpowiedz Link
jerrykot1 Re: cessna 19.02.14, 22:15 A na kogoż ona taka wkurzona??? Ani chybi Caracas albo Aleksander dokuczyli seniorce, bo Malinki to raczej nie podejrzewam Odpowiedz Link
kromisia Re: cessna 19.02.14, 23:03 oj, zdziwilabys sie jerrykot, Malinka lubi zaczepiac Cessne vel Baronowa. Przychodzi po cichutku i albo skacze na nia albo pogania ja po calym domu Ale fakt, robi to tylko czasami....za to Colonel Caracas nie odpusci zadnej okazji do klotni i wykurzania kocicy z zagrzanego kocyka. Najmniej zaczepny jest Arthur ( a Aleksander to Pancio ;p) i jako jedyny dostaje buziaki od Baronowej....a zaraz po nich w pysk ciezka baronowska lapa Wiesiu, Michalina z Ranczo pasuje do Baronowej w sam raz!!! Bo ona taka wlasnie jest: gdera, burczy, syczy, przestawia, przerzadza ( z Kromiska sie nadaly ;p) ale dobre kocisko z niej jest. Swoja pancie kocha nad zycie i na powitanie caluja ja w czolko jak troskliwa mateczka A zabki zaniedlugo pojada z kocica do weta na czyszczenie....taki urok, 8 lat to juz dorosla kocica Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: cessna 20.02.14, 19:12 Trudno, czyszczenie ząbków to ważna sprawa, bo przestaje radować jedzonko, gdy wypada z obolałego pysia. A mnie się te ząbki Baronowej bardzo podobają Wycmokaj ten różowiutki noseczek (ja bym sobie nie odmówiła żadnego pretekstu) Odpowiedz Link