Dodaj do ulubionych

Swiatecznie?

28.11.15, 19:35
smile

www.facebook.com/channel4dubai/videos/10152984844548223/
Obserwuj wątek
    • aankaa w zeszłym roku było tak 28.11.15, 20:04
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ei/ef/kdsh/02Zo0M70aVYQLFTjeB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ei/ef/kdsh/rvbBpmZns3B1Doay9B.jpg

mam już wbity hak w ścianę big_grin
      • grazyna1605 Re: w zeszłym roku było tak 29.11.15, 11:18
        Ależ kiciusie świetnie się bawią! Dowcipnisie!
        • wiesia.and.company Re: w zeszłym roku było tak 29.11.15, 13:14
          U mnie co roku jest malutka choineczka robiona - taka na drewnianym okrąglaku, pachnąca gałązkami. A malutka dlatego, że nikomu nie przychodzi do głowy wspinać się na nią. Za to łatwa jest do przewrócenia, gdy się ktoś chce o nią mocno oprzeć łapami. Ale też i łatwa do podniesienia. smile Na niej tylko lampeczki i kilka bombek nietłukących na zachętę do strącania i figlowania. Sama tak inspiruję kocie zabawy smile Niech wiedzą, że Święta i mają bombki do turlania a nie jakieś tam miękkie piłeczki na co dzień. No i bombki są normalnych rozmiarów, a takie trudniej jest wcisnąć pod szafę, w odróżnieniu od kocich piłeczek smile I dla mnie są bardziej widoczne, nie rozdepczę smile
      • silje78 Re: w zeszłym roku było tak 29.11.15, 21:10
        big_grin u mnie plastikowe bombki wiec bezpiecznie smile. Co roku Totus dostaje swoj lancuch do zabawy. Na szczescie nie zzera go. Poza tym miejsce pod choinka jest idealne by sie schowac i przyczaic na naiwniaka z bosymi stopami wink
        • jan.kran Święta za pasem. 01.12.15, 17:38
          m.youtube.com/watch?v=Am7Xj2gvsFA
          Jak będę miała koty to im zrobię taka choinkę smile
    • lampka_nocna5 Re: Swiatecznie? 29.11.15, 20:36
      a u mnie co roku prawdziwa choinka stoi, po sufit, i w momencie przyniesienia jest, owszem, zainteresowanie, ale szybko się oswajają z nowym wystrojem. Kiedyś Tygrynio [*] się po pniu wspinał, ale to jednorazowo. Moje koty są dziwne jakieś. Bombki są plastikowe, więc nawet jak któraś spadnie i jest wówczas kupą zabawy do gry w piłkę, to i tak się nie potłucze, najwyżej zostanie znaleziona na Wielkanoc i tyle.
    • saga55-5 Re: Swiatecznie? 02.12.15, 12:24
      U nas co roku żywa i duża choinka, na koncie zbite chyba 2 czy 3 bombki, czyli grzeczny kotek smile
      Leżeć pod nią uwielbia i czasami trzeba wygonić, bo interesuje się za bardzo, ale ogólnie spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka