olinka20 22.12.15, 20:12 Rychło w czas, moj mały gejzerek inteligencji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzedlajga Re: MIA odkryła kaloryfer :D 22.12.15, 20:23 Lepiej późno niż wcale. Najwidoczniej do tej pory ciepło jej było i nie potrzebowała dogrzewania Odpowiedz Link
olinka20 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 22.12.15, 20:28 Pozostała 2 ma w nosie kaloryfery ( nooo Puki to by sie chyba nie zmiescił ), wolą lezec na parapetach a kaloryfery grzeją wystające odnóza A ta mała maupa od paru dni wysiaduje i wysiaduje Odpowiedz Link
yvi1 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 22.12.15, 20:37 U nas plus 16 stopni,wiec raczej wierzymy i otwieramy okna niz wlaczamy kaloryfery. Felix i tak nie lubi miec cieplo.nie lubi kocykow,domkow i schowkow. Takze dupecke ma zawsze zimna,a cieplutka jak slodka Mia. Odpowiedz Link
olinka20 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 22.12.15, 20:39 Yvi u nas dzisiaj niewiele mniej bo 10 w plusie Taka zima nam sie trafiła ( nie zebym narzekała, absolutnie ) Odpowiedz Link
aankaa Re: MIA odkryła kaloryfer :D 22.12.15, 20:50 BiŚka odkryła jak tylko zaczęły grzać często śpi wpasowana we wszystkie żeberka albo wersja: grzeje dla nie parzy Odpowiedz Link
usia44 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 23.12.15, 08:13 Ależ ona śliczna i subtelna na tym grzejniku <3 Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: MIA odkryła kaloryfer :D 23.12.15, 19:10 Może jej się zaczepiały pazurki o kratowaną "pokrywę górną" kaloryfera? A teraz nauczyła się chodzić po tym podłożu? Ja mam taki pojedynczy, wąski kaloryfer. I potrafi na nim sypiać Miluś i Natalka. Tu zdjęcie. A to bure na kaloryferze to hamak - widać zawieszenie hamaka, poniżej jest to zasadnicze legowisko. No i niestety, hamak ma tę wadę, że z jednego boku jest cieplutko, ale z trzech stron i co gorsza, od dołu - zimne powietrze. No i koty wybrały... Usunęłam ten hamak. Teraz mogą spokojnie leżeć na tym wąskim kaloryferze. A jest wąski - ostatnio Miluś z niego spada, gdy głęboko śpi, słyszę rumor, Milusiowi włączają się pazurki i na szczęście nie jest to taki plask o podłogę. Za to zdziwienie i konsternacja Milusia ogromne I potem znów wraca na kaloryfer Odpowiedz Link
olinka20 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 23.12.15, 21:10 Moze sie nauczyła, nie mam pojecia. OD paru dni dopiero odkryła, ze mozna tam grzac brzucho, a dzisiaj ja przyłapałam jak lezała na boczku. Hamaczek miałam, ale Pukus najczesciej lezał i kaloryfer zaczał niebezpiecznie sie oddalac od sciany Dlatego hamaczek znalazł nowy dom u Andziulca i Jimmiego i z tego co widziałam sie sprawdza Odpowiedz Link
gadziulinka Re: MIA odkryła kaloryfer :D 30.12.15, 08:34 Moja syberyjka też dostrzegła zalety grzejącego, może i mało wygodnego czegoś, ale ma tak jak pańcia - komfort termiczny przede wszystkim Odpowiedz Link
olinka20 Re: MIA odkryła kaloryfer :D 30.12.15, 08:49 Nie wyglada na to, ze jest jej niewygodnie Odpowiedz Link