Dodaj do ulubionych

kto się znęca nad Franusiem ?!?!?

19.04.16, 14:12
ładnie to tak ?
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 15:29
      https://wstaw.org/m/2016/04/19/ewafranus.jpg
      • anaiss Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 15:49
        jaki szczupaczek smile
        • aankaa Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 15:56
          jakbyś oglądała rybki tylko na monitorze też byłabyś szczupaczkiem uncertain
          • wiesia.and.company Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 18:18
            Ale tę sylwetkę to ma gibką z racji wieku (widać, że tu jest młodzieńcem) i z powodu ćwiczeń gimnastycznych... nie każdy kot potrafi stanąć w takim rozkroku i nie ujechać na sunąc śliskim pisemkiem na śliskim podłożu... I jaki bystrzak wyczulony na ruch... Mój Miluś niczego nie widzi na ekranie, za to jednooka Fryga śledzi ruch kursora. A w ogóle to tutaj Pańcia specjalnie przygotowała grę dla bystrzaka, i to mi się baaardzo podoba. Franusiowi trafiła w gust smile
            • zew-is Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 19:46
              Niby szczupaczek, ale łapki niczego sobie smile
    • olinka20 Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 20:36
      Fakt, kawał łapiszcza smile
      I ja tu zadnej znęty nie widze, Franuś po prostu jest komputeromaniakiem widac i pancia/pancio ułatwia tkwienie w nałogu wink
    • ewa_anna2 Biedny Franuś 19.04.16, 21:16
      Franuś na tym zdjęciu miał około pół roku.
      Teraz jest biedny, cierpi na zwyrodnienie kości i miał już dwie operacje łapek.
      Przeszedł terapię Irap całkiem niedawno, miał szczęście, bo częściowo refundowaną.
      Nie wiem skąd się wzięło zwyrodnienie kości u tak młodego kota. We wrześniu skończy 7 lat, leczymy go od około trzech.
    • ewa_anna2 Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 19.04.16, 21:18
      Historia Frania
      Z UC - Franuś mówi o sobie w 1 osobie, nie będę poprawiać wink

21 grudnia była mroźna zima. Temperatura spadła poniżej zera. W nocy było nawet -15´C. Właśnie wtedy zostałem wyrzucony na klatkę schodową. Jacyś ludzie bardzo na mnie krzyczeli. Wtedy przechodziła Ewa ze swoją mamą i psem. Wzięła mnie na ręce. Drżałem z zimna i strachu. Okazało się, że mam szczęście. Trafiłem do nowego domu i teraz szaleję.
      Zostałem nazwany na cześć kotki Franciszki, która kiedyś tu mieszkała. Gdy Ewa w tę zimową noc niosła mnie do domu - imię Franek było pierwszym imieniem, które przyszło jej do głowy. Wypowiedziała je na głos w obecności świadków. Potem chciała zmienić, ale świadkowie stanęli okoniem. No i zostałem Franeczkiem
      • peonka Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 20.04.16, 00:06
        Kochany Franusiu Szczesciarzu, życzymy Ci dużo zdrowia i miłości!
        • wiesia.and.company Re: kto się znęca nad Franusiem ?!?!? 20.04.16, 16:44
          Tak jest! Zdrowia, cierpliwości i radości życia! smile Fajny chłopak, i dobrze że Was ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka