marta_i_koty 09.11.05, 19:16 fakty.interia.pl/news?inf=684144 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Poryczałam się.... 09.11.05, 19:31 Ludzie to najgorszy gatunek na Ziemi (( Koszmar! Odpowiedz Link
mirmunn oj, przeciągnęłabym takich pod kilem!!!!!!! 09.11.05, 19:37 (dla niewtajemniczonych: stara, dobra, piracka kara, która z reguły załatwiała sprawę na dobre). A propos, kilka tygodni temu był mail po angielsku o tym, któraś wkleiła. Wstydzę się, że jestem człowiekiem, kiedy cztyam o takich "dokonaniach". ohyda. Odpowiedz Link
beali Re: oj, przeciągnęłabym takich pod kilem!!!!!!! 09.11.05, 20:00 Tak był taki wątek. Barbarzyństwo! Na samą myśl żołądek podchodzi mi do gardła. Ja zrobiłam im to samo,co oni zwierzakom-kolczyk z haka na ryju. Odpowiedz Link
boykotka Re: Poryczałam się.... 10.11.05, 05:09 Nie wiem czy nadal, ale jeszcze w latach 90-tych ulubionym sportem na południu francji bło strzelanie do kotów i psów. Robili to tzw myśliwi. Wybili już całą zwierzynę łowną a postrzelać im się chciało, wiec idealnym celem okazały się koty i psy. W gospodarstwie przecież ( tym bardziej jeżeli składa się ono z 40 ha przyległych ziem) nikt nie trzyma kota w domu ani na uwięzi. Moi znajomi stracili w ten sposób dwa rasowe syjamskie koty, które dostali w prezencie ślubnym oraz kilka innych zwykłych dachowców. Psa wiązali w niedzielę na łańcuchu - biedna psina nigdy nie wiedziała co się dzieje, koty w końcu też zaczęli zamykać na niedzielę w garażu. Odpowiedz Link
oliwkka Re: Poryczałam się.... 10.11.05, 18:45 Nie mogę w to uwierzyć. I to się dzieje w XXI wieku. To czysta makabra. Cały żołądek podchodzi mi do gardła. Odpowiedz Link