cleo_1 16.01.06, 19:40 szczegoly w watku Kot szuka domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Tosia szuka domu 16.01.06, 19:56 Cleo dałam info o Tosi u Sloggiego na na prywatnym forum Warszawa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35702&w=34734968 Pozdrawiam Cię ciepło! Głaski dla Twojego Zwierzyńca! Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Tosia szuka domu 16.01.06, 20:02 Umfana, jak zwykle niezawodna - bardzo dziekuje za pomoc. pozdrawiam mocno zmeczona Cleo > Cleo dałam info o Tosi u Sloggiego na na prywatnym forum Warszawa: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35702&w=34734968 > Pozdrawiam Cię ciepło! Głaski dla Twojego Zwierzyńca! > Odpowiedz Link
umfana dałam też info na Miau 16.01.06, 20:04 forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1489322#1489322 Odpowiedz Link
cleo_1 Re: dałam też info na Miau 16.01.06, 20:27 Umfana, dziekuje Dodam moze jeszcze szybko, ze mam straszne wyrzuty z powodu Toski i ze bylam taka nieodpowiedzialna biorac ja i majac nadzieje, ze bedzie wszystko OK. Mysle, ze z malym kotkiem byloby inaczej... Jesli chodzi o Tosie moja, szukam dla niej naprawde dobrego domu, mam nadzieje, ze bedzie ostatni i ze ta biedna, cudna kicia przestanie sie blakac po ludziach i - co gorsza - schroniskach. Ze swej strony ofiaruje partycypacje w dowozie (jesli wlasciciele znajda sie daleko poza wawa), i wyprawke (takze jedzenie - suche mokre i piasek do kuwety). Zalezy mi, zeby znalezc kogos z sercem... > forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1489322#1489322 Odpowiedz Link
umfana Cleo jesteś wspaniałą osobą! 16.01.06, 20:48 Przez pół Polski jechałaś, aby ratować to istnienie i uratowałaś Melę- Tosię! Dałaś jej swoją miłość i ciepły dom. Rozumiem Waszą sytuację, ponieważ mam dwie kotki, które nie akceptują innych zwierząt. Na balkonie mam domek dla kotów dzikich, które nie są tolerowane przez moje wariatki Cleo napisz może coś na Miau: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37820 www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31931&start=0 Odpowiedz Link
misia007 Re: Cleo jesteś wspaniałą osobą! 16.01.06, 21:33 Cleo niepotrzebnie robisz sobie wyrzuty,chciałas dobrze a, że wyszło inaczej coż takie jest życie.Najważniejsze żeby szybko znalazł sie dom dla Meli.Trzymam kciuki Odpowiedz Link
cleo_1 . 17.01.06, 13:15 ej, dziewczyny, nie pocieszajciemnie. co z tego ze jechalam/chcialam. nic. mam dola. nic nie zmieni faktu zadne moje "chcialam" "staralam sie" ze toska znowu stoi na rozdrozu. jest u mnie tyle czasu i zdazylam ja polubic, przywiazac sie, nie moge patrzec w jej pyszczek wiecei co to za uczucie ryczec mi sie chce a to pewnie tez z przepracowania tak czy siak dziekuje za akcje Odpowiedz Link
umfana Cleo nie potrzebnie obwiniasz się! 17.01.06, 13:36 Zrobiłaś co mogłaś. Dałaś wszystko z siebie! Mało ludzi zdecydowałoby się na to, aby po koteczkę jechać tyle kilometrów... Cały Twój dom cierpi. Masz dziwną sytuację w mieszkaniu od paru miesięcy. Dla dobra każdego z Was trzeba to przerwać. Wykończycie się wszyscy nerwowo razem! Najlepiej dać Tosi dom bez innych zwierzątek, gdzie tylko ona będzie w "centrum zainteresowania". Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
kotolub Re: dałam też info na Miau 16.01.06, 22:33 Cleo, jesteśmy z Tobą. Chciałaś jak najlepiej, to ludzie przed Tobą spowodowali, że Tosia wszystkiego się boi. Musi mieć dom, gdzie będzie niepodzielną królową i mocno wierzymy, że taki domek dla niej się znajdzie. Najlepsza by była stateczna, starsza osoba, ale takie rzadko czytają posty - chyba trzeba jeszcze gdzie indziej "zareklamować" Toskę. Trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości. Bajka, Kalinka i ja Odpowiedz Link
babka71 cleo_1 tak sobie myślę, że może by się udało 17.01.06, 11:38 znaleźć domek dla Tosi, ale musiałabyś do mnie zadzwonić, bo to na razie takie maleńkie światełko... napisz na priva zresztą odbierz pocztę gazetową napisałam do Ciebie Odpowiedz Link
babka71 Re: babko, nie ma Twojego tel:( 17.01.06, 17:16 jak nie 2 razy wysłałam wiadomość na pocztę gazetową Odpowiedz Link
umfana Dałam anons na forum Oddam/Przyjmę Zwierzę 17.01.06, 16:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=35128914 Odpowiedz Link
umfana Cleo proszę tutaj masz link 17.01.06, 19:23 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=35128914 Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Tosia szuka domu 19.01.06, 19:48 Umfana, napisalam dosc obszernie na "oddam-przyjme" Dzieki babce71 (tej od Noski i jej kotkow) mam namiar na te Pania doktor, ktora umozliwia ludziom adopcje (faktycznie niesamowita babka, rozmawialam z nia dzis). Dzwonilam do niej, ma ponoc jakiegos chetnego, podalam swoj nr, miala go podac tej osobie, i mysle, ze to zrobila, ale na razie cisza. Rozpuscilam wici wsrod swoich znajomych. Na razie nie mam nic konkretnego. Musze isc ze zwierzakami do lecznicy, tam powiesze ogloszenia, moze ktos sie znajdzie. Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: Tosia szuka domu 19.01.06, 20:48 Cleo, ja rozpuszcze wici u mnie na intranecie w pracy. Zatrudniamy ok. 280 osob, to jest jakis odetek spoleczenstwa Pozwole sobie tam umiescic Twoje ogloszenie Odpowiedz Link