madziasz 26.11.02, 15:34 A tutaj mniej przyjemna sprawa - jest to pokój dla ludzi, którzy muszą z jakiś przyczn oddać kota lub pomagają kotkom znaleźć domek... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramka Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 30.12.02, 14:13 Szukam dobrych ludzi dla kociaka (płeć zdaje się żeńska) - około półrocznego. Kizia jest teraz w Warszawie. Ma książeczkę zdrowia i wszystkie szczepienia. Wkrótce będzie wysterylizowany(a). Umaszczenie: pasiak, karmelkowy nosek, piękne pręgi na przednich łapkach (a la maine coon). Imię: Tofik )) Charakter: zabawownik i myśliwy przyzwyczaja się do swoich ludzi i chodzi za nimi krok w krok, gaduła w stosunku do obcych nieufny, nieśmiały; potrzebowałby kilku dni na oswojenie z nowymi. Boi się hałasu. Wyjątkowo zainteresowany ptakami za oknem (wiosną konieczne byłoby zabezpieczenie okien i balkonu). W razie zainteresowania mogę podesłać kilka fotek. Napiszcie. Kotek jest naprawdę ładny. Odpowiedz Link
madziasz Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 20.02.03, 17:33 Biały Susułek i czarny Gacuś zostały osierocone po nagłej śmierci swoich Pań, matki i córki. Obie zmarły w niewielkim odstępie czasu. Koty przyzwyczajone do troskliwej opieki są teraz straszliwie zagubione, pilnie szukają dobrych, ciepłych domów. Mogą zostać adoptowane osobno - nie mieszkały razem, więc nie są ze sobą związane. Obydwa mają po siedem lat, są wykastrowane i dobrze wychowane. Kontakt w sprawie adopcji: Ewa Jaźwińska, tel.do pracy (022) 628 14 41 wew. 340; dom (022) 845 29 23 Odpowiedz Link
kasikk Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 13.05.03, 18:17 niestety... poszukiwani... dla 3 kocich maluchów: parki czarnych i burej kociczki jak z reklamy wiskasa. właśnie baraszkują na dywanie i obrabiaja frendzle mojej kapy ) mają ok. 2 miesięcy. trzeba popracować jeszcze nad kuwetką, ale jak na 3 dzień z nią i tak są niezłe nie boją się psa. aaa!! i najważniejsze może - są w Warszawie. zapraszam wszystkich tęskniących do kota ) Odpowiedz Link
kasikk Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 15.05.03, 21:26 doszła jeszcze ich rudziutka. czekają na kogoś z dobrym sercem... Odpowiedz Link
kasikk Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 04.06.03, 17:24 sytuacja jest podbramkowa - ostatniego malucha będziemy musieli oddać do schroniska - nikt go nie chce. może ktoś zlituje się jednak... Odpowiedz Link
madziasz kotka w Wwie szuka domku... 13.05.03, 22:49 kotka ma około 2-3 lat i jest biało - rudo - czarna... niestety właścicielka jest starszą osobą i nie może się już sama zajmować sobą (z powodu choroby będzie pod opieką rodziny) a tymbardziej kotką kotka od zawsze mieszkała ze starszą osobą, jest spokojna i nie przyzwyczajona do dzieci i wychodzenia na dwór... szuka odpowiedzialnego opiekuna - najlepiej również starszej osoby (aczkolwiek niekoniecznie). o kontakt proszę na mój mail: madziasz@rokcafe.pl Odpowiedz Link
madziasz 3 kotki w Wwie 17.06.03, 17:48 80.55.0.166/kociaki/ Maluszki poszukują domku i opiekuna: grafitowo-biała koteczka i dwóch czarnych dżentelmenów. Wszystkie doświadczone przez los w swoim krótkim życiu, już zdrowe, czekają na kogoś kto je przygarnie i pokocha ..... Alpinka, Dark i Moon czekają na Ciebie. Info: 0604 629 553 lub ann_pl@o2.pl (Warszawa) Odpowiedz Link
madziasz kotek w Trójmieście-przeniesione 20.06.03, 15:16 • Jeszcze jeden kotek szuka domu-bialutki maluszek aani 19-06-2003 22:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując Cały biały, maleńki bezdomny kotek do pokochania w Trójmieście!!! Odpowiedz Link
madziasz Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 11.07.03, 15:01 inguna napisała: > Kotka mojego znajomego 4 lipca urodziła czworo młodych. Wszystkie > przeznaczone są do eksterminacji, jeśli nie znajdzie się nikt, kto zechciałby > się nimi zaopiekować. Ja niestety nie mogę, mam już jedną kotkę domową i > jedną dochodzącą. Na razie nie znam więcej szczegółów (typu: płeć, ubarwienie > itd.), ale się dowiem i niezwłocznie dam znać zainteresowanym. Może uda się > uratować choć jednego kotka! Odpowiedz Link
madziasz Re: pokoik - ludzie poszukiwani... 11.07.03, 15:02 mode napisała: > Muszę oddać miłą i nauczoną czystości wysterylizowaną srebrną kotkę. Trafiła > do mnie po śmierci właścicielki - niestety nie toleruje mojej starszej kotki > i cały czas ją tłucze. Bardzo ją lubię i cierpliwie będę szukać dla niej > dobrego domu. Jeśli ktoś chciałby poznać moją kotkę, to chętnie zaproszę na > spotkanie (Warszawa) - to nie jest jednoznaczne z deklaracją adopcji. Na > wszelki wypadek podaję priv:modea@wp.pl Odpowiedz Link
madziasz lemuriza 08.08.03, 21:08 Małe, śliczne kotki poszukują domu, w którym znajdą miłość, jedzonko i ciepełko. Mieszkam w Tarnowie, mam do oddanie dwa kotki ( biało-bura kotka i czarno- biały kocurek). Mają ponad miesiąc i za jakieś dwa tygodnie będą gotowe do „wyruszenia” w świat. Zainteresowanych proszę o konatkt na adres: zabelka0@poczta.onet.pl lub tel. 014 6333333 Odpowiedz Link
madziasz oryginalna koteczka 20.10.03, 15:16 oryginalna koteczka moonalisa 18.09.2003 00:24 odpowiedz na list odpowiedz cytując chcialabym oddac naprawde prawdziwemu milosnikowi kotów,piekna , mala czarno-ruda koteczke ktora niedlugo skonczy dwa miesiace.jest niezwykle oryginalna gdyz jej siersc nie jest ani czarna ani ruda tylko taki melanż.pyszczek ma w roznych odcieniach rudosci.jej rodzenstwo znalazlo szczesliwe domy,ona jedna pozostala.jest nauczona czystosci,odrobaczona,oczywiscie bardzo rozpieszczona i kocha ludzi.lubi siedziec w domu,ale jest przyzwyczajona wychodzic na ogrod.nie boi sie psow i jest naparwde bardzo milusinska..niestety z powodu odleglosci od centrum kraju,kilka osob zrezygnowalo z posiadania tej slicznotki,gdyz pisze z koszalina...a z transportem u mnie roznie bywa. ewentualnych chetnych prosze o kontakt na adres;moonalisa@gazeta.pl Odpowiedz Link
madziasz W-wa przesliczne dwa kotki oddam 20.10.03, 15:19 W-wa przesliczne dwa kotki oddam adam0001 18.09.2003 21:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując Przesliczne czarne bez jednej kropki Ona i On urodzily sie 20 lipca o godz. 9:30 z matki Czarnej,mieszkaja na Jelonkach ale pragna znalezc troskliwy i cieply dom razem lub oddzielnie.Sa nauczone od malego (jak mialy 5 tygodni) zalatwiac sie do kuwetki,przeurocze,on taki maly wesoly psotek,ona troszke niesmiala dziewczynka ale bardzo delikatna.Sa naprawde urocze.Ich siostra znalazla wspanialy dom w Warszawie,spi na poduszce ze swoim Panstwem, do dzisiaj ani razu nie zrobila poza kuwetka i piszczy na powitanie swoich Panstwa bo caly czas jest sama w domku. Na zyczenie wysle mailem fotki. Tel. do mnie 626 - 95 - 60 (caly dzien). Pozdrawiam Grupowiczow. Adam Odpowiedz Link
madziasz Warszawa-przesliczne kocieta do oddania 20.10.03, 15:22 Warszawa-przesliczne kocieta do oddania adam0001 02.10.2003 21:40 odpowiedz na list odpowiedz cytując Urodzilismy sie na Jelonkach w Warszawie 20 lipca miedzy godz. 09:00 - 10:00 . Wiemy ze wspolnie nie uda sie nam znalezc czulego domu ale liczymy, ze moze oddzielnie przygarna nas troskliwe i kochajace rece. Nasz pan mowi ze jestesmy kochane, nauczyl nas zalatwiania wylacznie do kuwetki jak mielismy chyba z piec tygodni. Jestesmy troche wymieszani jezeli chodzi o plec - Psotka i Psotek ( jedna pani i jeden pan) no i Myszu tez pan. Robimy grzeczne miauuu do wszystkich chetnych aby byli uprzejmi skontaktowac sie mailem na prv z naszym panem,adam665@wp.pl (a co, koty tez bywaja nowoczesne) w celu ewentualnego przekazania nas. Tylko jeszcze raz zaznaczamy o troskliwym i czulym domu na jaki liczymy. Za czulosc chcemy odplacac czuloscia i przywiazaniem oraz czystoscia. Chcemy byc zabawiani ale nie chcielibysmy byc żywą zabawką (chyba wiecie o czym miauczymy?). Miauuuuuuuuu... Nasz Pan moze wyslac fotki mailem Odpowiedz Link
madziasz Pan Psotek szuka troskliwego domku. 20.10.03, 15:26 Pan Psotek szuka troskliwego domku. adam0001 14.10.2003 21:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Urodzilismy sie na Jelonkach w Warszawie 20 lipca miedzy godz. 09:00 - 10:00 . Bylo nas czworo rodzenstwa.Najwczesniej znalazl dom nasz brat Husky. Psotka niedawno znalazla troskliwy i cieply dom w Pruszkowie. Myszu zostaje jako czlonek rodziny i zostalem ja - Psotek. Moi Panstwo niestety nie moga mnie chowac gdyz oprocz naszej Mamy zostawili sobie Dusie Sierotke na pamiatke Jej Mamusi, ktora zaginela i do dzisiaj nie wrocila do domku. Licze na to, ze jeszcze znajde cieply domek i nowych kochajacych wlascicieli. Nasz Pan nauczyl nas wszystkich korzystac z kuwetki.Jestem bardzo wesoly i lubie byc przytulany i glaskany. Nie chcialbym byc tylko zywa zabawka ale czlonkiem rodziny tak jak trafilo moje rodzenstwo. Moj Pan czeka na kontakt pod adresem adam665@wp.pl Na fotce, ktora nasz Pan moze w kazdej chwili wyslac jestem z Mama i siostra - ja to ten za Mama (bez jezyczka). Miau, miau wszystkim. Odpowiedz Link