Dodaj do ulubionych

Torba do transportu kota od dziś w sklepie Plus!

16.10.06, 11:14
Torba-transporterek, naprawdę solidna, wygodna, ładna i praktyczna za jedyne
29,99zł wink
www.plus-discount.pl/cmspublic/system/modules/de.getit.plus/frameset/index_400289.html
Ponieważ ekstra firmowy i porządny transporter jest w pogardzie u naszego
kocieja, a próba zamknięcia go w nim kończy się dantejskimi scenami, nabyłam
tę torbę (dostępna w okolicznych Plusach jedynie czerwona (dla rudego kota
efekt jadowity wink) I ja i kociej jesteśmy zachwyceni. Toteż polecam, jeśli
ktoś szuka czegoś niedrogiego a skutecznego do transportu swego pupila niech
sie pospieszy, bo jak to z rzeczami w promocji pewnie zaraz znikną wink.
Obserwuj wątek
    • wrexham Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 12:00
      a czy w wawie sa te sklepy? ja w ogole nie kojarze tej nazwy i logo... sad
      • smillaaraq wrex - najbliższy sklep 16.10.06, 12:24
        to chyba w Skierniewicach uncertain
        • wrexham smill 16.10.06, 14:19
          geba mi sie rozesmiala jak zobaczylem tytul posta, bo sie spodziewalam, ze
          gdzies blisko, a potem... szkoda gadac; pierwszy raz w zyciu zaluje, ze nie
          mieszkam w skierniewicach smile)); a za samego piszczacego prosiaczka (bez
          dodatkow)zaplacilam przedwczoraj 9 zlotych...
          ps. tekst z twojej sygnaturki robi duza kariere wsrod moich znajomych smile))
          • smillaaraq wrex ;) 16.10.06, 15:19
            No ja też miałam minę niezłą, jak mi się pojawił wynik w wyszukiwarce sklepów
            Plus. Wiedziałam, że w Wawie nie ma, ale jak zaczęło mielić i mielić, to już mi
            serce mocniej zabiło, pojawiła się nawet mgła nadziei. A tu proszę ;P

Jakbym miała auto na podorędziu, to bym się bujnęła po tę torbę. Chociaż mam
            swoją, ale by zawsze coś było, na wszelakij słuczaj. Cena bardzo zachęcająca.

PS. sygnaturka... to nie mojego autorstwa, niestety, tylko Roberta Górskiego.

smil
    • dalija26 Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 14:27
      takie sklepy tez sa w łodzi i na pewno w innych miastach tez,bo to taki sklep
      jak biedronka-wszytsko na paletach
      co do torby kupilam taka najtansza za 14$.jest dobra bo ma "drzwiczki" po obu
      stronach.kota i tak nienawidzi torby i jezdzi w samochodzie z tylu (odleglosc
      do weta 1 mila wiec zlo sie nie dzieje).za to kicia uwielbia spa na dywaniku z
      torby.u nas byl na sztywnej wkladce na rzepy wiec mozna bylo wyjacsmile)
    • joisana Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 15:21
      O rany, dziewczyny, ja myślałam, ze te "zapyziałe" Plusy sa w całej Polsce, na
      Śląsku i w Zagłębiu się od nich roi, w samej Dąbrowie sa chyba ze 4 czy 5. Aż
      mi głupio sad.
      • wrexham Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 15:31
        dobrze joisana - wstydz sie - narobilas nam apetytu, a teraz zostawilas z
        informacja, ze te sklepy sa na slasku - to nieludzkie po prostu smile))
        • mada.d.n Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 15:35
          to ja też Wam narobię apetytu i dodam, że w Poznaniu też jest kilka ;P

i chyba jadę jeszcze dziś po to cudo, bo kosz wiklinowy naszej koty nie nadaje
          się jako transporterek, a że nie posiadamy samochodu, to wizyta u weta czasami
          to dopiero wyprawa!!

jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
        • joisana Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 15:50
          Kobiety, nie tylko na Śląsku!!!!!!!!!!Byłam i widziałam Plusy w Szczecinie,
          Lęborku, Drawsku Pomorskim, do głowy by mi nie przyszło, ze w Warszawie ich nie
          ma, skoro są prakrtycznie wszędzie.
          • mama007 Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 16:05
            to ja Was juz dobije, bo u mnie we wsi sa 3... big_grin
            moge Wam kupic jesli jeszcze sa i wyslac. decydowac sie, bo potem pewnie nie
            bedzie. jak mi sil starczy to zobacze dzis po rpacy czy sa. pisac, pisac, to
            moze kupie od razu smile
            aga
            • muraszka1 Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 17.10.06, 10:45
              Mama007 o ile to nie bedzie wielkim klopotem ,
              bardzo prosze o przyslanie mi takiej torby,
              bedzie swietna do transportu kota do weta zima,
              czy podac moje namiary na Twoja gazetowa poczte ?
              • mama007 muraszko 17.10.06, 15:07
                wczoraj nie mialam jak, dzisiaj sprawdze czy te torby u nas w ogole jeszcze sa.
                jesli tak to odezwe sie na pv smile
                • muraszka1 Re: muraszko 17.10.06, 15:17
                  dzieki smile
          • nessie-jp Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 16:28
            Widzisz, Warszawa znowu poszkodowana stołecznie smile))

Słuchajcie, ja mam chyba jakieś wyjątkowe koty. Uwielbiają swoje plastikowe
            transporterki, chętnie tam włażą podczas zabawy albo po prostu poleżeć, bez
            problemów dają się zamknąć i przenieść (miaukot zaczyna się dopiero na ulicy -
            hałas, wiatr, ludzie jacyś obcy chodzą, no fuj!).
            • mada.d.n Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 16.10.06, 20:15
              byliśmy w tym Plusie, ale moje kochanie (nie to włochate, tylko mój
              mężczyzna wink) zaczął wymyślać: że kota pazurami rozwali tą siatkę-okienko, że
              bez sensu kupować skoro mamy kosz itp, itd. w końcu nie kupiliśmy sad ale
              całkiem niezły transporterek smile

• joisana Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 17.10.06, 09:10
                Jak się kota uprze to rozwali wszystko, mój rozwalił plastikowy transporter
                trixie, i kupować musieliśmy nowy, tym razem już super hiper, i co z tego kiedy
                go nie lubi, a w torbie siedzi jak trusia, z zadowoleniem nawet pewnym wink.
                Zaleta tej torby to również to, ze nieużywana składa sie na płasko i nie ma
                problemu z przechowywaniem.
                • smillaaraq Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 17.10.06, 18:06
                  i jeszcze... jak się kot załatwi do torby (a to się zawsze zdarzyć może), to
                  można ja uprać. A z koszem - jeśli wiklinowy - to się raczej trzeba będzie
                  pożegnać uncertain

Ech, te chłopy to tak mają, że muszą powybrzydzać. Ale na jakiś super
                  transporter nierozwalalny (np. marchioro) to się specjalnie ze sponsoringiem
                  nie pchają ;P
                  Mądrale uncertain
                  • mada.d.n Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 17.10.06, 22:57
                    w koszu cały czas leży warstwa ręczników, na którą kota już się zsiusiała - jak
                    wracaliśmy od weta po sterylce i była jeszcze bardzo słaba, poza tym w nim były
                    maluszki tuż po porodzie (pominę kwiestię tego, że nasza kochana futrzasta
                    postanowiła rodzić na białej wykładzinie w sypialni, mnie wtedy nie było, a mój
                    kochany nie miał serca jej nigdzie wynosić - choć miała przygotowane miejsce)-
                    ręczniki są prane, a na koszu nie ma śladu. ale po ostatnim praniu kota do
                    kosza nie wchodzi - śpi w sąsiednim pokoju smile

a z moim chłopem jest tak, że czasami jest taki uparty, że czasami mnie ściska
                    ze złości wrrr ale poza tym jest super! smile

• muraszka1 Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 18.10.06, 06:28
                      mozna bedzie wyscielic torbe pampersem,
                      mam dwa plastikowe kosze piknikowe,ale zima to nie zdaje egzaminu,
                      mialam zamiar uszyc cieply pokrowiec
                    • mada.d.n Re: Torba do transportu kota od dziś w sklepie Pl 18.10.06, 11:48
                      aa właśnie mi się przypomniało, dlaczego kota głównie zimą sypia w koszu -
                      ponieważ stoi on na rurze od ogrzewania, tuż przy grzejniku smile a narazie
                      zakopuje się w kocu smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka