frotka23 17.12.06, 21:52 prosze o pomysly na lagodne zniesienie przezemnie i moje kotki tego co nas czeka(przeprowadzki). jestem przerazona!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: przeprowadzka 17.12.06, 23:24 Powiem ci, że najłatwiej z nas wszystkich przeprowadził się kot... Odpowiedz Link
kirke18 Re: przeprowadzka 18.12.06, 10:44 u nas też , a poza tym moja kota lubi wchodzić do pudełek, więc zafundowałam jej karton po piwie z wyściółką, zaraz po przeprowadzce częściej tam siedziała, kawałek domu jej się przeniosło , powodzenia Odpowiedz Link
biljana Re: przeprowadzka 18.12.06, 10:55 dziewczyny maja racje. kot sie przeprowadzi najbardziej bezstresowo. poza tym samo pakowanie, to taka fajna zabawa. Na pewno bedzie pomagac Odpowiedz Link
frotka23 Re: przeprowadzka 18.12.06, 19:34 dzieki za pozytywne mysli. mam tylko nadzieje, ze macie racje... a z tym pakowaniem macie racje juz ich (sa dwie delikwentki) wszedzie pelno!!! Odpowiedz Link
dorotek83 Re: przeprowadzka 19.12.06, 10:37 Nie przejmuj się. Ja z kotem zaliczyliśmy już 2 przeprowadzki. Plątał się podczas pakowania pod nogami, pchał nosek do reklamówek. Ogólnie się dobrze bawił. Ja trochę mniej. Największy strach i oburzenie było podczas transportu do nowego lokum. Nienawidzi swojej smyczy i z wielkim trudem ją ubrał. Potem schował się za łóżko. Więcej sił i nerwów kosztowała mnie wyciąganie kota z łóżka. W nowym domku obwąchał wszystko i dobrał się do pudeł i reklamówek. Oraz zaliczył wszystkie szafki. Później grzecznie poszedł spać. Uszy do góry. Koty dobrze się będą bawić Odpowiedz Link