kotapsota 30.08.07, 07:49 Trzymaj sie Mist3 Na pewno jest Ci ciężko, smutno i źle. Jak masz ochotę, to pisz tu, na Forum. Tutaj nikt Cię nie wyśmieje. Dosonale się wszycy rozumiemy, bo wszyscy mamy fioła na punkcie kotków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: Trzymaj się 30.08.07, 17:58 Bardzo dziękuję kotapsota. Dopiero teraz tu weszłam bo już mi trochę lepiej, nawet jestem w stanie odpisywać w miarę sensownie (mam nadzieję). U kotka dziś znowu byłam i okazało się, że radzi sobie naprawdę świetnie, aż za bardzo (mały szczaw goni po podwórku kurczaki...), poza tym znalazł tajne wyjście z pomieszczenia w którym mieszkał na zewnątrz. Teraz więc nie musi być wypuszczany tylko radzi sobie sam. Natomiast smutno mi, bo dowiedziałam się, że sąsiad wujka utopił kocięta swojej kotki w gnojówce. Naprawdę jakby był w pobliżu to bym go wyzwała od najgorszych. A wiecie co jest w tym najgorsze - że wiadomość przekazał mi jego 6-letni wnuczek, który uważa to za coś najzupełniej normalnego. 6-letnie dziecko!!!! Zresztą opowiedział mi też jak się pozbyli suczki. Dlaczego na takich ludzi nie ma kary. Odpowiedz Link