rrooda 26.04.09, 21:16 mój kot już chyba z 3 dni przeziębił się? jak mu pomóc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: kicha i ma katar 26.04.09, 21:27 Do weterynarza się wybrać. Wiesz jaką ma temperaturę, jak wygląda jego gardło, osłuchowo jak w oskrzelach, płucach jest?? Odpowiedz Link
wladziac Re: kicha i ma katar 26.04.09, 21:31 prawdopodobnie koci katar,trzeba zmierzyć temperaturę w domu lub u weta i nie czekaj dłużej im szybciej nastąpi leczenie tym lepiej bo choroba jest wirusowa i w skutkach groźna,potrzebne jest wtedy podanie antybiotyku dobranego przez weta do wieku i wagi kota Odpowiedz Link
r.kruger Re: kicha i ma katar 26.04.09, 22:40 nie wiem jakie leki można podać kotu trzymam za was kciuki Odpowiedz Link
salma75 Re: kicha i ma katar 26.04.09, 23:30 r.kruger napisała: > nie wiem jakie leki można podać kotu > trzymam za was kciuki I chwała bogu, że nie wiesz . Bez konsultaji z wetem nie można zwierzakowi podać w zasadzie żadnych leków. Odpowiedz Link
annb Re: kicha i ma katar 27.04.09, 08:09 to moze byc alergia serio pisze Bez weta się nie obejdzie Odpowiedz Link
rrooda Re: kicha i ma katar 27.04.09, 08:29 no właśnie nad alergią się zastanawiam bo oprócz cieknącego nosa ma lekko zaczerwienione dookoła oka - chociaz u niego trudno jest dokładnie powiedzieć, jako że oko działa niespecjalnie, jak wiadomo je ładnie, kupa ładnie, nastrój też OK - You say I'm a bitch like it's a bad thing. Odpowiedz Link
annb Re: kicha i ma katar 27.04.09, 08:54 można z grubsza założyć że przy alergii nie ma gorączki. Moj srebek po powrocie z balkonu kicha jak najęty Ale on jest ksiązkowym okazem alergika/astmatyka. Odpowiedz Link