zamek 14.04.04, 12:00 Jest górujący w dwójnasób: 1) jest południe 2) w tej chwili ten wątek jest na szczycie forum. Poleca się powszechnej trosce, aby ten wątek chociaż raz dziennie sobie trochę pogórował. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard A zatem to wąteg w zenicie jezd! 14.04.04, 15:45 Czy będzie też wątek w nadirze? Albo w Smienie? Ach, a nadirze, to chyba juz był, yavnie to twierdzę. A w ogóle, to przy czasie letnim na naszej długoąści słońce góruje po wpół do 13 :-p Odpowiedz Link
maginiak A czy ten wątek to inaczej: 14.04.04, 15:49 aątek szczytujący? Bo wtedy by było jeszcze bardziej uniwersalnie:-) A przede wszystkim przyjemniej by było pisać. Naturalnie, jeśli działa - bo jak nie działa, to to nie ten wątek. Odpowiedz Link
szprota I teraz, bo już po północy 16.04.04, 00:35 I o tej porze szczytowanie jakby pełniejsze. Odpowiedz Link
kanarek2 Górek wątkujący 16.04.04, 23:42 Czterejpancerny cupnął za górkiem, a nad górkiem klucz Katiuszy przy krosnach przelatuje, dumki frontowe nuci, wątek przędzie wrzyćonem. Odpowiedz Link
keridwen niechze sie zazre 17.04.04, 19:05 bo zamieni sie predzej [nie pozniej] w w - atek dolujacy [ choc nie inaczej raczej ] Odpowiedz Link
neochuan guru 18.04.04, 12:24 spóźnione, lecz szczerze i z bląbą składa ch. nełłouuuan. Odpowiedz Link
szprota Dołujący już jest... 18.04.04, 20:01 Tylko autor w tym tygodniu chyba nie ma doła ;) Odpowiedz Link
szprota A właśnie! 19.04.04, 19:31 Ostatnio zauważyłam u siebie tendencję do coraz skwapliwszego korzystania z pretekstu, by wchodzić na największą drabinę w mieszkaniu. Czy od tego się zaczyna? Odpowiedz Link
neochuan Drabina 19.04.04, 19:34 Dr Abina czy d. Rabina? a może: Drab i Na? Drabi na? lecz chyba nie dra Bina? chyba nie aż tak?? Odpowiedz Link
kanarek2 A właź nie że tak jak leci 19.04.04, 19:45 tylko profesjonalnie. Więc podaję adres najbliższej Szkoły Strażaków: Szkoła Strażaków Słupsk > Ostatnio zauważyłam u siebie tendencję do coraz skwapliwszego korzystania z > pretekstu, by wchodzić na największą drabinę w mieszkaniu. Czy od tego się > zaczyna? Odpowiedz Link
aard A w łaźni... 20.04.04, 09:00 szprota napisała: > Ostatnio zauważyłam u siebie tendencję do coraz skwapliwszego korzystania z > pretekstu, by wchodzić na największą drabinę w mieszkaniu. Czy od tego się > zaczyna? Niestety, nie. Ale. Odpowiedz Link
zamek Wątek górujący z praecoxem 22.04.04, 09:14 Ja ostatnio tak mało sypiam, że mi się zupełnie doba pokiełbasiła i południe może być na przykład teraz. Dzierżbór wszyscy szczytujący! Odpowiedz Link
zamek 8611 28.04.04, 12:00 Nie dość, że górujący, nie dość, że w południe, to jeszcze na K2! Odpowiedz Link
maginiak a właściwie toż to niepodobna 29.04.04, 11:27 że na tym wątku nie było jeszcze Hosanny. Odpowiedz Link
aard Z cyklu "Postaci aarda": HESS ANNA 29.04.04, 11:38 Hess Anna "Karenina" - żona Rudolfa po klimakterium, czyli kilkudziesięcioletniej karencji. Stąd przydomek. Zawołana domatorka, stąd przydomek. Lubiła chodzić w szlafroku, stąd podomek. Hobby: lotnictwo, stąd papi loty. Kiedy nie nosiła szlafmycy, nosiła jarmułke. Stąd kepi loty i kapo dał cynk. I stwierdzili, że obrzezana, stąd kapo dali ord(st)er. Stracona dla dla świata w dniu. Nawet klima nie pomogła. Za to krema dużo zużyto do zabalsamowania po torium. Dzierzbór po torze po torze po torze przez most! Odpowiedz Link
neochuan uP! 13.05.04, 19:14 W TEN SPOSÓB - GÓRUJE W UTOPII, CZYLI DOŁUJE, BO POD LICZY SIĘ ODWROTNIE NIŻ NAD, CZYLI JA GÓRUJĄC W REALU, DOŁOWAŁEM W UTOPII, A TERAZ NA ODWRÓT. CHYBA, ŻE HOLANDIA. OJ capslock ALE NIE BĘDĘ POPRAWIAŁ. Odpowiedz Link
zamek Wątek górujący 25.05.04, 12:11 Ten wątek nie szczytował już od 11 dni! Trzeba dać mu upust, bo się całkiem zadepcze! Dzierż(....) prawą ręką!* Odpowiedz Link
maginiak Spóźniłeś się o jedną minutę 26.05.04, 12:06 Czeka Cię za to surowa kara (w najlepszym przypadku delikatnie obgotowana w chudym rosole) Odpowiedz Link
neochuan Re: Spóźniłeś się o jedną minutę 26.05.04, 12:09 cóż to jest wobec WECZNOŚCI... Odpowiedz Link
uerbe Pudło 27.05.04, 12:04 Wypadkowa 12:04 na telefonie i 12:10 na kompie - krakowskim targiem mamy kwadrans po północy. Odpowiedz Link
zamek Re: Wątek górujący 14.06.04, 12:30 Dzisiaj jest to wątek górujący w okolicach tzw. południa prawdziwego, które w czasie wschodniounijnoeuropejskim przypada zawsze około pół godziny po dwunastej czasu zegarkowo uśrednionego. Odpowiedz Link
neochuan a właśnie, że nie! 30.06.04, 12:17 bo w wawie, jako położonej na wschód w stosunku, było już koło południa! dzierższerrokośćgeogrrraficzna! Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek górujący 05.07.04, 11:59 GÓRny i durny nasz los świataczy (up!surrdu Szprota przyświeca nam!) nie chcemy Al-Ki!!!! Holly rozpaczy bo każdy wąt swój wybrau miau! Odpowiedz Link