eyemakk 14.05.04, 13:32 Uważam że takowy powinien sie znaleść na tym forum. Pasuje w konwencję (której, co prawda, istota jest jej brak). Ale pomysł na rozwinięcie go pozostawiam Szanownemu Gronu Utopistow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neochuan Wątek postindustrialny z rozwinięciem 14.05.04, 14:06 mój dziadzia miał fabryczkę cukru, ale był lekarzem i mu nie szkodziło to. teraz już dawno nie ma ani dziadzi, ani fabryczki. więc jest to wątek postindustrialno z rozwinięciem postdziadziowem. no chyba, że post indus trializm, to jak się kanibalowi odbija po spróbowaniu (h)indusa? Odpowiedz Link
neochuan Re: a czy Twoj Dziadzia byl aby Borowym? /nt 15.05.04, 12:22 nie borował, bo dentystą nie był. ale sympatyk, jak najbardziej. Odpowiedz Link
eyemakk Dziad Borowy w borze boruje Borowskiego borowikiem 17.05.04, 00:24 i o. dobrze mówię? Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Dziad Borowy w borze boruje Borowskiego borow 17.05.04, 10:44 :-)) I jest to borowik bardzo bordowy. Dzierżbór bormaszyny szczypiorkowe!!! Odpowiedz Link
aard To może ja 25.05.04, 10:08 Postindustrialny mnie ani grzeje ani parzy jak mawiała moja historyczka z LO. Dzierżbór posthistoryczne czasy! Odpowiedz Link
maginiak A czy 25.05.04, 10:14 ten post był industrialny? Moja historyczka nazywała się Pani Zięba. Odpowiedz Link
eyemakk Re: A czy Pani Zieba znosila jajka? 26.05.04, 01:00 jesli tak, to ja poprosze jedno :) A tak w ogole to Zieby odlatuja na zime, czy przylatuja na zime? A moze odlatuja na wiosne? Czu to Kukulki? I za ile taka mozna kupic na Baluckim? Odpowiedz Link
maginiak Wygląda to coraz ciekawiej 26.05.04, 11:20 Bo Zięba wyszła w połowie liceum, i zaczęła się nazywać Pani Dziubek. Pani Dziubek (co dziwne) nie znosiła jaj, a nawet była żyworodna. P.S. Jedynym jajorodnym ssakiem jest Dziobak, co całej sytuacji dodaje jeszcze więcej pikanterii :-) Odpowiedz Link
eyemakk Re: Wygląda to coraz ciekawiej 27.05.04, 01:06 Jesli Zięba wyszla w polowie liceum, to chyba dobrze... gorzej, jesli przed matura wrocila :) a tak na powaznie (choc nie calkiem) to bylem bardzo podniecony lat temu 20, gdy jako dziecie male dowiedzialem sie, iz Dziobaki to ssaki przetrwale sprzed 120mln lat z epoki dinozaurow. na szczescie juz pare lat pozniej podniecenie towazyszylo mi tylko w towarzystwie dam, a nie Dziobakow i tak mi do dzis zostalo, co sobie chwale. a pani Dziubek brzmi sympatycznie. za to jej maz z takim nazwiskiem to dla mnie gej jakis. i o. Odpowiedz Link
aard Ja piórkuje! 26.05.04, 10:35 maginiak napisała: > ten post był industrialny? Moja historyczka nazywała się Pani Zięba. To by się zgadzało, bo moja się nazywała Piórkowska-Ponczek. Dziadzie...? Odpowiedz Link
neochuan ja też (napisał: niedziad, ale zwolennik:) 27.05.04, 17:25 a moja: uwaga! KURZYŃSKA! Eyemakku?........... Odpowiedz Link
dziad_borowy I tu Was wszystkich zaskoczę 28.05.04, 10:37 FLORCZAK I co na to jak na lato? Eyemakku? Dzierżżżżżżż!!! Odpowiedz Link
eyemakk Re: I tu Was wszystkich zaskoczę 29.05.04, 01:14 A bo ja pamiętam? Była podobna do kogoś. Odpowiedz Link